Satunnaiset kuvat

Täällä syntyvät taimenet

Uusimmat

Blogin arkisto

024 Kokouksia ja mukavaa yhdessä oloa

Maanantai 15.2.2010 klo 19:04 - yrjöpoeka

Iän mukanaan tuoma mieluinen asia on se, että meillä avioparina on aikaa olla enemmän yhdessä. Siinä kun pikkuhiljaa opettelee passaamaan toista ja tulla huomaamatta myös itse passatuksi.

Sunnuntaina käväisin Kajaanissa ja myös Kainuun Opistolla, jossa oli läänin nuorten vaikuttaja päivät. Paikalla oli todella virkeitä nuoria, toivottavasti he saivat lisää rohkeutta oman tahdon ilmaisuun. Itse huomasin olevani jo todella iäkäs ja on totta mitä nuoret sanoivat. Poliitikot puhuvat kieltä jota nuoret eivät ymmärrä ja he eivät jaksa kuunnella. Nuoret toivat esille ongelman joka oli heille tullut tutuksi, kun poliitikko ei enää ymmärrä, hän alkaa puhua taloudesta ja rahasta. Usein on kuitenkin niin, että moni asia voisi korjaantua pelkästään pohtimalla voisiko asioita tehdä toisin. Tilaisuus oli minun mielestäni todella onnistunut ja ainoastaan aika jäi lyhyeksi. Ehkä jatkossa voisi pohtia tilaisuutta kaksiosaisena, aamupäivällä kaksi tuntia, tauko ja toiset kaksi tuntia. Tällä tavoin nuoret jaksaisivat paremmin ja asiat ehkä jäsentyisivät paremmin. Käyn toistekin jos kutsutaan!

Tänään oli maakuntavaltuuston vuoro ja täytyy sanoa rehellisesti, että tapahtumasta ei jäänyt paljoa käteen. Valtuutetuilla on oikeus tehdä valtuusto aloitteita, mutta nyt näyttää siltä, että mopo on niin sanotusti karannut käsistä. Turhautuminen on lievä ilmaisu.. :((

Tällä viikolla on vuorossa todellinen kuntoilu viikko, sitten jaksaa seurailla toisia kuntoilijoita.

Avainsanat: nuoretvaikuttajat, vaikuttajapäivät, kainuunmaakuntavaltuusto,