Satunnaiset kuvat

Päiväunienaika

Uusimmat

Blogin arkisto

111 Oikeusturva hukassa

Keskiviikko 9.5.2018 klo 19:15 - yrjöpoeka

Tätä otsikon mukaista asiaa pitäisi korostaa ns. sarjakuristajan tapauksessa. Oikeusturvan perään on syytäkin kysellä, kun kohteena on itse oikeuslaitos. Sekään ei voi olla erehtymätön, mutta tässä tapauksessa sarjakuristajan päänsilittely ja vapaaksi päästäminen oli todella kohtalokasta aikuiselle naiselle. Nainen on tietysti itse aiheuttanut kuolemansa ja oikeuslaitos viimeistään hovin käsittelyssä vapauttaa sarjakuristajan.

Tämä on arkista todellisuutta ja siitä oli viimeksi muistutuksena 10-vuotiaan tytön raiskausjuttu. Oikeuslaitoksen mielestä ei ollut näyttöä siitä, että tyttö olisi yrittänyt estellä. Oikeuslaitoksen vanhojen miesten mielestä nainen ja tyttö ovat raiskattuina ja kuolleina yhtä hyödyttömiä. Tähän johtopäätökseen on pakko tulla näiden tapausten tiimoilta. Oikeusturva on vain tekijällä. Saman voi jokainen todeta seuratessa Turussa tapahtuneen puukotusjutun käsittelystä.

Arabimies tekijänä oli kohdistanut iskunsa naisiin, joten heistä ei niin väliä. Mutta syytetty on kiedottu pumpuliin, jottei vain ahdistu oikeudenkäsittelyssä. Suomalaisten naisten oikeusturvan kannalta on pelkona, että tämä pelle vapautetaan parin vuoden kuluttua. Näin Suomen oikeuslaitos toimii ja perustelee sitä tietysti ensikertalaisuudella ja osittaisella syyntakeettomuudella. Lukijat sanovat, että kirjoitan täyttä potaskaa. Palataanpa tuohon alkuun ja sarjakuristajaan. Suomen oikeuslaitos vapautti hänet ja ei nähnyt hänestä olevan uhkaa. Heti kuoli ihminen. Valitettavasti uhri oli nainen. Hyödytön.

Kirjoitin eilen Timo Soinista ja kirjoitustani ovat tänään lukeneet tuhannet suomalaiset. On pakko jatkaa persujen ja sinisten morkkaamista, koska he antavat siihen aiheen itse. Laura Huhtasaari on jälleen otiskoissa gradunsa plagiointi syytösten muodossa. Graduun oli tietysti laitettu lähdeluettelo, mutta yksi ja tärkein sieltä puuttui. Se julkaisu, josta Huhtasaari leikkasi ja liimasi kirjoituksia suoraan jopa kirjoitusvirheineen päivineen. Sen parempaa todistusta ei kukaan tarvitse.

Mitäpä tekee Huhtasaari. Hän alkaa puhua oikeusturvastaan! Murhamiehet ja politiikot ovat se geneettinen ihmisryhmä, joka on sairaalloisen kiinnostunut oikeusturvastaan. Huhtasaari vieläpä kummastelee sitä, että nyt on otettu mukaan tutkittavaksi sellainen kirjoitus, joka ei ole hänen omassa lähdeaine luettelossa. Se ei ole hänen oikeusturvansa mukaista, ainakin hänen oman tulkintansa mukaan. Edellisen tarkistuksen tehnyt professori on nyt häpeissään. Hän oli tutkinut vain lähdeluettelon mukaiset julkaisut. Kysyä voisi myös kansalainen oikeusturvan perään. Mihin voi luottaa, jos professorit ovat samaa tasoa kuin plagioivat kansanedustajat.

Oikeusturvan ovat menettäneet kaikki suomalaiset äänestäjät. Jokaisessa vaalissa he ovat saaneet valittua sellaisen joukon oman eduntavoittelijoita, että kysyä sopii ovatko kansanedustajat Suomi pienoiskoossa? Vai ovatko he geneettisesti eriytynyt kansanryhmä? Oman edun tavoittelijoita, valehtelijoita, pahoinpitelijöitä, naisten ahdistelijoita ja hillotolpan etsijöitä? Viimeaikoina olemme kaikki kuulleet ja nähneet, että kansanedustajista koottu hallitus ministereineen pitää myös Suomen perustuslakia omien etujensa vastaisena.

Iltarukouksessa voisi kysäistä yläkerran isännältä, olemmeko kaiken tämän vitsauksen ansainneet?

Avainsanat: oikeusturvahukassa, sarjakuristaja, oikeusturvaonvainmurhaajillajapolitiikoilla, laurahuhtasaariplagioigradunsa, iltarukous