Satunnaiset kuvat

Usva aamu

Uusimmat

Blogin arkisto

048 Pelko hallitsee keskustelua

Keskiviikko 21.9.2011 klo 15:48 - yrjöpoeka

Viimeisten viikkojen aikana Suomessa on puhuttu melkein yksinomaan perussuomalaisista. Perussuomalaisten sanomiset ja tekemiset ovat saaneet median hysterian partaalle. Media haastattelee kaikkia mahdollisia muiden puolueiden poliitikkoja ja kyselee heiltä: eikö tämä ole kauheata. Vastaukset ovat yhteneviä, kaikki kauhistelevat.

Kymmenet sanomalehtien kolumnistit ovat saaneet palstansa täytettyä fasismi ja rasismi syytöksillä. Kainuulainen maakuntalehti teki varsinaisen pohjanoteerauksen aiheesta. Pelko on sellainen, että se saa tunnetusti harkitsevatkin ihmiset aivan pois tolaltaan. Susien pelko on Kainuussa melkein samanlainen aihe, pelkkä olemassaolo tuo kylmiä väreitä ihmisten iholle. Perussuomalaiset käyvät nyt pedoista ja siitä saa aihetta hysteriaan.

Lähestyvät presidentin- ja kunnallisvaalit, sekä perussuomalaisten korkealla pysyttelevä gallup-kannatus ovat hysterian moottoreina. Kaikkea mitä perussuomalaiset tekevät, voidaan pitää julkisesti hyväksyttyinä vihankohteina. Perussuomalaisten sadattuhannet kannattajat koetaan vääränä kansana. Suomessa on tapahtumassa nopea yhteiskunnallinen muutos ja sen takia on aloitettu kampanja mitä perussuomalaiset saavat sanoa ja tehdä. Olo on kuin vanhaan hyvään neuvostoaikaan. Oikeaoppiset kertovat mikä on sopivaa ja koko media toistaa sitä samaa kiltisti. Pahinta on, että oma puolueeni on mennyt siihen harhaan mukaan. Puolueen sisällä on oma sanojen tarkistaja, joka kertoo mitkä sanat ovat kiellettyjä!

Entiset -60 luvun radikaalit ovat samoin sitä mieltä, etteivät uudet radikaalit osaa käyttäytyä. Partaradikaali Tuomioja esimerkiksi on ollut aikoinaan muiden hampaissa ja nyt ensimmäisenä suitsimassa uusia edustajia. Nykyisen hallituksen kulttuuriministeri on suorantoiminnan ansiokas vaikuttaja ja puolestapuhuja. Heti kun päästään parempiin pöytiin, aloitetaan muiden toiminnan rajoittaminen

Puuttuu vain Kekkonen. Kukkahattu Halonen on toki ansiokkaasti kommentoinut aihetta, aina kun nuoleskeleva toimittaja on ilmestynyt lähistölle. Ei ole opittu vapaudesta mitään!

Keskustapuolue pienenevine kannatuksineen on todella sekaisin ja puolueen puheenjohtaja sen moottorina. Sieltä ei tule muuta kuin ”sekavaa mölinää”. Vihreillä on sama pelko, samoin ruotsalaisilla. Kaikki viime vaalien hävinneet puolueet ovat ottaneet yhteisen vihollisen ja vihapuheen kohteen. Ainoastaan kokoomus tekee sitä, mitä puolueen kuuluukin tehdä. Omaa politiikkaa, kuten perussuomalaisetkin.

Perussuomalaisena poliitikkona en voi kuin toivoa, että nämä hysterian lietsojat jatkaisivat samaan malliin. Perussuomalaisen puolueen ja sen kannattajien jatkuva massiivinen syyllistäminen on joukkokiusaamista parhaimmillaan. Kaikki tämä tuo lisää kannatusta ja toisten puolueiden toimesta. Tästä on oikein hyvä jatkaa!

 

Avainsanat: pelkopolitiikkaa, vihapuhe, mitäoikeinsaasanoa, orwellilainenmaailma, hysteria, kielletytsanat, sekavaamölinää