Satunnaiset kuvat

Ytimennävertäjälle purtavaa

Uusimmat

Blogin arkisto

067 Puhelin tukossa

Maanantai 24.11.2014 klo 9:59 - yrjöpoeka

Tämä päivitys ehti olla yöllä vain hetken ja sitten kotisivukoneen huoltopäivitys siivosi kirjoituksen pois. Jotkut olivat ehtineet jutun lukea ja luulivat minun siivonneen kirjoitukseni pois. Ei näin. Laitan sen uudelleen näkyviin.

Tämä päivä (23.11) oli kokouspäivä ja monella tapaa mielenkiintoinen. Tiesin oikein hyvin mitä tänään tapahtuu ja ketkä tapahtumia junailevat. Taso millä sitä tehtiin, ei ansaitse hurraahuutoja. Perussuomalaiset ovat äijäpuolue ja sitä oikein alleviivattiin tapahtumassa.

Luin juuri maakuntalehden uutisointia ja jätän aiheen enemmän kommentoinnin tuota tuonnemmaksi. Uutinen on se, ettei Pohjois-Pohjanmaanpiirin esittämä tarjous lisäpaikasta kelvannut. Paikkaa tarjottiin meidän piirillemme, jotta koko Oulun-vaalipiirin alueellinen ehdokasjakautuma paranisi. Se ei kokousväen enemmistöä tyydyttänyt ja enemmistö hylkäsi tarjouksen. Piirikokous on enemmistöineen tehnyt ratkaisunsa ja siihen on tyytyminen.

Tästä lähdetään, että tähän on tultu.

Tunti siitä, kun kokous päättyi alkoi Suomi24 palstalla todellinen törkykirjoittelu ja kohteena allekirjoittanut. Sitä ilkkumisen ja vahingonilon määrää! Kirjoittelu oli muutaman viikon hiljaisena ja johtui ilmeisesti kirjoittamastani vastineesta maakuntalehdessä. Käsialasta ja kirjoitusvirheistä voi tunnistaa osan kirjoittajista. Väri vain puuttuu. Nyt on usealla mieli hyvä ja sen mielihyvin heille suon.

Puhelin on nyt soinut kokoajan ja viestejä sinkoilee. Monella on uutisten johdosta huuli ihmetyksestä pyöreänä. Olen saanut jokaisessa yhteyden otossa kannustusta ja minulle toivotaan jaksamista kaikesta loanheitosta huolimatta. Minä kyllä jaksan. Olenhan tähän vuosien aikana tottunut, että kampittajien määrä on vakio. En aio ripotella tuhkaa päälleni ja hoidan kaikki lupaamani jutut. Vastaan viesteihin ja sähköposteihin huomenna.

Taistelu tieuran suunnassa jatkuu.

Politiikan tekeminen ja kirjoittelu ei tästä vähene. Kirjoittelustani eivät kaikki ole aina tykänneet, sille en voi mitään. Tässä kohtaa voisi sanoa, että puolueemme puheenjohtaja Timo Soini on Peruspomossa paljon ärhäkämpi. Minä olen häneen verrattuna pyhäkoululainen.

Lukijani voisivat tutkia, minkä verran kainuulaiset poliitikot kirjoittavat tuntojaan julkisuuteen? Kuinka monella on omat kotisivut ja kirjoitetaanko niille säännöllisesti? Pahimmillaan sivut ovat hiljaa vajaat neljä (4) vuotta ja juuri ennen vaaleja ne avataan. Samoihin aikoihin lehtien mielipiden palstoille syntyy tungos ja ne ovat lupauksia täynnä.

Huomenna kuntapolitiikan tekeminen jatkuu. Maakunnallista tasoa unohtamatta.

Luen vielä hetken Peruspomoa. Se antaa perspektiiviä.

Avainsanat: äijäpuolue, peruspomo, oulunvaalipiirinalueellinenehdokasjakautuma