Satunnaiset kuvat

Syysmyrskyn satoa

Uusimmat

Blogin arkisto

022 Ja numero on.. 50

Perjantai 18.3.2011 klo 7:29 - yrjöpoeka

Viime päivinä vallitseva olotila on ollut kiire ja sen mukaisesti, sivu päivityksille ei ole juuri jäänyt aikaa. Viimeiset viikot ovat edessä ja näillä mennään.

Eiliset gallupit kertovat samaa sanomaa, kuin vuosi sitten alkanut kannatuksen nousu. Suunta voi olla vain ylöspäin. Ihmisten mielissä oli eilen sama ylöspäin ja eteenpäin menon suunta. Kevään aurinko toi oman lisänsä valoisiin mieliin ja se tuntui itsestäkin todella hyvältä.

Kuultuaan numeroni sain erittäin innostuneita puheluita ja viestejä. Omastakin mielestä numero 50 on mieleen tarttuva ja selkeä! Sain heti iltapäivästä numeron autooni ja tarroja muuhun käyttöön. Sain välittömästi palautetta pysäköityäni autoni  Kajaanin kauppakadulle. Palautteen antajille kerroin tulevani puhumaan raatihuoneen torille lauantaina 19.3 ja kyselijät aikoivat ehdottomasti saapua paikalle.

Käytössäni olevia asenne tarroja on saatavissa ja "laastaria haavoihin" löytyy myös. Tule raatihuoneen torille ja hae.

Huomista puhetta kommentoin sitten viikonlopun blogi päivityksessä. Aihe tulee olemaan todella ajankohtainen ja esille nostettu.

Kiitoksia kaikille palautetta lähettäneille. Kaikki saamani palaute auttaa jaksamaan kovan loppurutistuksen.

Tänään on vuorossa Koillismaa. Ensin menemme tukiryhmän kanssa Kuusamon torille klo 11 - 13 ja sieltä menemme Taivalkosken torille klo 15 - 17. Siinä se päivä lähtee liikkeelle.

Näillä mennään!

Avainsanat: oulunvaalipiirinehdokasnumero50, maakunnallinenvaalijuhlakajaanissa19.3, laastariahaavoihin