Satunnaiset kuvat

Syvää..?

Uusimmat

Blogin arkisto

102 Isoilla kirjaimilla

Torstai 12.11.2015 klo 10:03 - yrjöpoeka

Jo aikaisin aamulla puhelimeni kilahti, koska olin laittanut sen äänen pois. Vastatessani sieltä kuului vain ISOJA KIRJASIMIA. Sieltä välistä sain selvän siitä, mistä soittaja oli löytänyt suuret puustaimet. Eilinen päivitykseni puolueeni edustajista oli kuulemma verrattavissa pyhäinhäväistykseen. Minä mitätön, soittajan ilmaisu ”perseläpi”, en ollut oikeutettu arvostelemaan näitä isänmaan puolustajia.

Lopetin isojen kirjaimien kuuntelun, koska kirjaimet muuttuivat niin yksipuolisiksi. Juuri ennen tätä päivitystä sain toisen hieman asiallisemman puhelun. Sisältö oli kuitenkin yhtenevä aamunavaukseen. Kirjoitukseni oli soittajan mukaan sellainen, että sitä voi melkein verrata kunnianloukkaukseen. Tästä sain nyt varoituksen taas kerran, että kirjoittamiseni ovat tarkassa seurannassa.

Tekstiviesteinä ja naamakirjan mesessä sain kuitenkin aivan toisenlaisia viestejä. Kahta eilistä päivitystäni pidettiin hyvinä. Kaikki palaute on tervetullutta. Toivomusta siitä, että avaisin kommentoinnin blogiini, en aio edelleenkään avata. Minä tiedän mikä terrori siihen silloin alkaa. Suomi24 sivusto antaa siitä täydellisen kuvan.

Onneksi en ole ajatusteni kanssa yksin. Kansainvälisen oikeuden professori Outi Korhonen pitää Huhtasaaren puheita täysin vastuuttomina. Sitä ne ovat. Lait laaditaan sitä varten, että ne koskettavat meitä kaikkia. Lainsäätäjät, kuten Huhtasaari, ovat sitä varten, että tarvittaessa heillä on mahdollisuus muuttaa huonoina pitämiään lakeja.

Julkinen kehoittaminen lakien rikkomiseen on yön yli nukuttuani edelleen vastuutonta kansanedustajalta. En muuta kantaani huutajien edessä. Puolueemme on vaalikamppailuissaan painottanut lakien ja oikeuden merkitystä. Kannattajakuntamme on erittäin isänmaallista ja esivaltaa kunnioittavaa.

Äänekäs kannattajien joukko vaatimuksineen laittomuuksista, ei kerro oikeata kuvaa äänestäjäkunnastamme. Valitettavasti me joudumme tästä laittomuuksiin yllyttämisestä maksamaan tulevissa vaaleissa. Minua aikuisen oikeasti hävettävät tällaiset ulostulot.

Tekisi mieli HUUTAA isoilla kirjasimilla.

Avainsanat: asiaaisoillakirjaimilla, outikorhonen, perussuomalaistenkannattajat