Satunnaiset kuvat

Kuusinki 28.6.2012

Uusimmat

Blogin arkisto

077 Oliko Saul Schubak ajatuksineen yksin

Keskiviikko 14.11.2012 klo 9:57 - yrjöpoeka

Eilisen jälkeen en ole ollenkaan varma. Pääministeri Katainen haluaa äidit synnytyksen jälkeen nopeasti töihin. Toiseksi olisi hänen mielestään käytävä läpi kaikki perhe-etuudet ja arvioida niiden vaikutukset työelämään. Schubak lähti liikkeelle yhdestä tärkeästä perhe-etuudesta, eli lapsilisistä. Kyllä kokoomuksella on puolueena kokonaisuudessaan ajatuksena puuttua tähän Schubakin esiin nostamaan ongelmaan. Katainen komppaa ja haluaa heikomman aineksen saamat tuet tarkastelun alle.

Fantastista!

Keskustelu työvoimapulasta on joutavaa, kun seuraa jokapäiväisiä työpaikkojen lakkauttamisia. Mihin töihin on nyt niin kiire, voisi kysyä? Työt ovat kaikenikäisillä kiven alla. Töitä kyllä löytyy näistä erilaisista työpalvelukeskuksista. Siellä ihmisten pitää tehdä pakolla ilmaiseksi töitä kokoomuslaisille työnantajille. Oikeaa palkkatyötä haluavan on lähdettävä etsimään töitä muualta maailmasta. Karjuva työvoimapula on herra Käteisen mielilause.

Fantastista!

Kokoomus on viime vuosina taitavasti antanut nuoriso osaston heittää syötin julkisuuden ruodittavaksi. Palautteen jälkeen ei kestä kauan, kun emopuolue ottaa syötin hyvät puolet käyttöön. Schubakin ulostulon jälkeen ei kestänyt kauan, kun Katainen käytti nosteen hyväkseen. Eroaminen nuorten varapuheenjohtajan paikalta, on avain nosteeseen puolueen johtopaikoille. Ei tällainen ajatusten tonava voi joutua mierontielle. Nyt kaikki puolueessa olevat tietävät, mikä mies on Saul Schubak.

Fantastista!

Avainsanat: saulschubak, perhe-etuudet, työvoimapula, pääministerikatainen, työpalvelukeskus