Satunnaiset kuvat

Kuusinki 2009

Uusimmat

Blogin arkisto

009 Ääripäät samalla pytyllä

Sunnuntai 6.1.2019 klo 14:20 - yrjöpoeka

Marginaali puolueiksi nimittämäni Kansalaispuolue ja myös 7 tähden liike etsivät vaalivoittoa vessanpytystä. Näiden hankkeiden taustalla on todella syrjäytynyttä, mutta hyvin toimeen tulevaa väkeä taloudellisesti. Heillä ei ole nimeksikään asiaa. Siksi he heittävät verkkonsa maahanmuuttoon ja sen vastustamiseen. Puolueissa lasketaan sen varaan, että suomalainen äänestäjä on sopeutunut persujen ansiosta kovaan kielenkäyttöön. Siksi jyrkkä ei maahanmuutolle. Molemmilla puolueilla se muoto on maahanmuutto. Miksi ei pakolaisuus tai turvapaikanhaku?

He etsivät nyt vessanpytystä kaikkitietävää vastausta vaalivoitolleen. Maahanmuutosta kamppailevat jo kaikki puolueet ja nyt olisi todella erotuttava joukosta. Se on on aivan sama kuin kaikki puhuisivat pelkästään sotesta. Ongelmaksi kokemansa asia pitäisi pystyä nyt havainnollistamaan äänestäjiä kiinnostavalla tavalla. Kun useimmat puolueet hakevat vastausta nykyajan lähteestä, niin sillä aikaa yksi puolue keskittyy puhumaan taloudesta ja menestyy.

Talous vaatii tänään jo hallittua maahanmuuttoa. Sen ymmärtävät jo äänestäjät myös syrjäseuduilla. Maahanmuuttajia on jo tänään kaikkialla. Heitä toimii lääkäreinä melkein jokaisessa terveyskeskuksessa. Isoimmissa terveydenhuollon pisteissä maahanmuuttajiin törmää väistämättä. Heitä on suurissa ostoskeskuksissa myyjinä ja siivoojina. Heitä on runsaasti rakennustyömailla. Heitä löytyy tänään jo suomalaisista metsistä. Mikään ei toimisi, ellei heitä olisi jokapaikassa. Toki voisimme toimia, mutta taloutemme kitkutteleisi jossakin Romanian tasolla.

Tiedän kyllä sen, että saalistaminen ihmisen alhaisimpien vaistojen tuottamissa syövereissä on monelle hauskaa puuhaa. Se saa aikaan hyvin monessa maassa tällä hetkellä vihaa ja raja-aitojen pystyttämistä. Mitään hyvää se ei tuota tänään. Ei ole tuottanut milloinkaan historian aikana. Hyvää näiden kahden marginaalissa olevan puolueen työstä kyllä syntyy, se on myös tunnustettava. Sellaista hyvää, joka on hyväksi meille kaikille.

Miten se tapahtuu kysyy nyt usea? Nämä molemmat puolueet saavat runsaasti palstatilaa keskustaa lähellä olevissa medioissa. Maaseudun Tulevaisuus julkaisi juuri jutun Kansalaispuolueesta ja sen teeseistä. Se hyökkää suoraan keskustaa vastaan, antaen samalla tilaa vessanpöntön tutkiskeluun. Näiden medioiden lukijat saavat nyt valita kolmesta eritason keskustajuurilla olevasta ryhmittymästä. Oma arvioni on, että molemmat pienpuolueet ovat lähempänä keskustan juuria kuin Sipilän luotsaama kepu.

Oma etu ensin liikkeen tytöt ja pojat ovat nyt juurillaan. He etsivät vastausta nykyajan kaivosta. Vessanpytystä.

Avainsanat: kansalaispuolue, 7tähdenliike, paavpväyrynen, mikakilpeläinen, vessahuumori

201 Muitten ongelma

Sunnuntai 22.10.2017 klo 18:28 - yrjöpoeka

Kuuntelin uutislähetystä ja eikös siellä haaastateltu Paavo Väyrystä. Tuttavallisesti hän väykkä ja ihan nimensä mukainen. Sipilän Juha ilmoitti että väykän pitäisi ymmärtää itsensä erota puolueesta. Sipilän mukaan puolueessa ei voi olla kahden puolueen väkeä. Mitäpä sanoi väykkä? Kertoi asian olevan Sipilän ongelma. Hän ei aio erota. Hän on oman puolueosastonsa puheenjohtaja ja ei aikonut esittää itsensä erottamista. Väykällä ei tuntunut olevan huolta huomisesta. Tutusti kaikki virheet ovat muitten tekemiä.

Aivan kuten edellisessä päivityksessä ennakoin, keskusta on väykän kanssa vielä helisemässä. Erityisen hankalaa se on puolueelle nyt gallupeiden sojoittaessa alaviistoon. Ollaan niissä lukemissa, missä keskustalle muutama vuosi sitten povattiin lopunalkua. Puolue ei pääse hänestä muutoin irti, kuin lakkauttamalla väykän ikioman osaston. Puolueen väkeä hieman tuntevana ennustan sen olevan kivikkoinen tie. Keskusta on kuin pullonkorkki, se kyllä pompsahtaa vielä pintaan. Väykällä tai ilman.

Viikonloppuna marssittiin Tampereella. Pohjoismainen vastarintaliike piti siellä voimannäyttöään. Mikäpä oli marssiessa, kun poliisi jälleen kerran tuttavallisesti korjasi häiriötä aiheuttaneet huutelijat takavasemmalle. Olen kritisoinut virkakuntaa, eli poliisia tästä natsijoukkion suojelusta. Mitä muuta voi taas kerran sanoa, kun ihmisen hengiltä potkinut Torniainen marssi joukkion eturivissä. Ehdottoman vankeustuomion saanut mies käppäilee vapaana, koska hän on oikeuksiensa mukaan valittanut tuomiosta. Näen jälleen poliisin suojelevan tätä fasisti joukkiota.

Välillä pidettiin huuhaa porukalle puheita ja siellä tietysti Terhi Kiemunki. Huuhaa porukka näytti videoiden perusteella tuulettavan kainaloitaan kunnolla. Saksalaisten natsien tapa oli samankaltainen ja sitä käytettiin ahkerasti toisen maailmansodan loppuun asti. Nykyään Saksassa ollaan tämän asian suhteen nollatoleranssissa. Menkääpä heiluttelemaan samaan tapaan kännyjä vaikka Berliinissä. Voin taata, ettei siellä poliisi kauan viivyttele. Natsi tai ei, siellä ei ymmärretä leikkiä ollenkaan. Siellä on opittu mihin johtaa natsivalta ja sen ihannointi.

Suomen poliisi voisi käydä opintomatkalla Saksassa. Ensin kiertelemällä entisissä keskitysleireissä ja holokaustista kertovissa museoissa ja muistomerkeillä. Vasta sen kierroksen jälkeen virkamiehet voisivat keskenään sopia yhteistyöstä ja sopia, että kainaloiden tuulettelu loppuisi myös Suomessa. Suomella on sen verran Saksan kanssa yhteistä historiaa, että tämä olisi aivan sopiva tapa muistella menneitä.

Lehtien ja muun median viestien perusteella kaikki Tamperella haittaa aiheuttaneet olivat vastamielenosoittajia. Heidän mielenosoitustaan ei suojeltu, vaan käytiin välivaltaisesti kiinni. Joukossa oli toki sellaisia kuumakalleja, että joutivat rauhoittumaan. Median antama kuva on kuitenkin tapahtumasta todella outo. Väitetään muiden olevan härikköjä ja tämän natsijoukkion olevan kilttejä äidin poikia. Paikalta otetut videot kertovat kyllä toisenlaista kieltä.

Ei ole ihme, ettei tavallinen väki enää luota suomalaiseen vapaaseen tiedonvälitykseen. Niin yksimielisen kuvan mediasta saa. On pakko luottaa ihmisten ottamiin videomateriaalehin.

Olen samaa mieltä tavallisen kansan kanssa, natsit on saatava pois kaduilta. Tämä ei ole muitten ongelma. Se on meidän ongelma.

Avainsanat: juhasipilä, paavpväyrynen, keskustanongelmakeminmaalta, pohjoismainenvastarintaliikemellakoitampereella, natsitervehdysonkiellettysaksassa, nollatoleranssiääriliikkeisiin,