Satunnaiset kuvat

metsakurjenpolvi3

Uusimmat

Blogin arkisto

071 Kaksi on vahvaa

Maanantai 28.9.2015 klo 23:10

Sain kirjoitellessani puhelinsoiton ja siellä huolestunut ystäväni kyseli, mitä aion tehdä Suomi24 sivuilla esiintyvän idiootin suhteen? Siellä kuulemma nimitellään minua jopa homoksi. Soittaja oli jaksanut lukea kolme sivua ja hän oli pöyristynyt siitä solvausten määrästä, joka minuun siellä kohdistui. Koska olin juuri saanut valmiiksi blogi kirjoitukseni Tervon roskaväestä, minun oli kohtalaisen helppo vastata.

Tuolla Suomi24  Suomussalmenkunta palstalla esiintyvä idiootti, on melkolailla samaa tasoa kuin Tervon ilmaisema väki. Mielessä on aina ja iänkaikkisesti vain yksi asia. Tervon roskaväellä pakolaiset ja Suomi24 idiootilla homo-opettaja.

Olen usein joutunut vastaamaan kyselijöille tästä samasta aiheesta, että minua saa nimitellä, kunhan vain nimeni kirjoitetaan oikein. Se on mielestäni vähimmäisvaatimus. Oikeinkirjoitustaidoiltaan tämä kirjoittelija on imbesilli, silti hän on nimeni kirjoittamisessa onnistunut todella hyvin. Tasoltaan kuuluu samaan kategoriaan kuin Tervon roskaväki.

Olen kiitollinen siitä että minulla on ystäviä, jotka ovat huolestuneita jaksamisestani tässä paskanheitossa. Olen lohdutellut heitä sillä, että miettikääpä tätä solvaajan tilannetta? Hän on jäänyt lehdellä soittelemaan ja voi vain kaiholla muistella yhteisiä tuokioita biljardinpeluu kaveriensa kanssa.

Tässä kohden ovat useimmat unohtaneet surkuttelunsa. Olen saanut jopa rauhoitella, ettei saa tukehtua nauruun. Lopputulemana oli tänäänkin, että suljimme nauraen puhelimet.

Idiootillakin on oikeus biljardinpeluuseen. Karvanopilla.

Avainsanat: pakkomielle, psykoosi, karvanopat