Satunnaiset kuvat

Taimen väsytys 3

Uusimmat

Blogin arkisto

060 Erilaiset fasismin standardit

Maanantai 6.4.2020 klo 10:00 - yrjöpoeka

Kuka on natsi ja onko meillä puolueita, joitka sympatiseeraavat natsien rotuoppeja? Jos tätä kysytään vihreiltä ja vasemmistoliiton kannattajilta, he ovat tietävinään perussuomalaisten olevan natseja. Erittäin kätevästi ilmaisuissa tulevat esille määritelmät, natseja ja fasisteja. Nämä määritelmät eivät ole yksittäisten kannattajien ja puolueiden jäsenien omia ajatuksia. Nämä kaksi edellämainittua puoluetta ovat hyvin herkkinä lukemassa, mitä perussuomalaiset kulloinkin ääneen ajattelevat. Hyvinä esimerkkeinä ovat puheet hallitsemattoman maahanmuuton estämisestä. Samoin puheet Suomi ensin ajatuksesta.

Me kaikki tiedämme, että ihmiskunta lisääntyy liikaa maapallon kantokykyyn nähden. Kuvitelkaa millainen meteli syntyisi, jos Halla-aho kertoisi perussuomalaisten kannattavan toisen puolen ihmiskunnan tuhoamisesta. Vaikkapa neutroni pommeilla. Toisena vaihtoehtona olisi viruksen levittäminen, joka jättäisi asumukset ja infran kuntoon. Vielä kun tähän lisäisi, että kaikki tämä vain valkoisen rodun tulevaisuuden takia. On satavarmaa, että puolueen puheenjohtaja jua koko puolue joutuisi valtaisan hyökkäyksen kohteeksi. Valtakunnan oikeutta huudettaisiin hätiin. Voi sitä pahennuksen määrää joka humaaneissa puolueissa vallitsisi.

Ovatko vain perussuomalaiset tuhon lähettiläitä? Eivät valitettavasti ole. Suomessa on tällä hetkellä kahdet standardit puhutuista asioista. Yhdet on varustettu perussuomalaisia varten. Määritelmiä ei käytetä sellaisiin ihmisiin jotka edustavat oikeita humaaneja arvoja. Vihreriden Pekka Haavisto kertoi eilen twitterissä, että suuri luonnonsuojelija on poissa. Tällä hän tarkoitti Pentti Linkolaa. Haaviston mukaan Linkola on hänen suuri oppi isänsä. Linkola oli tärkeä henkilö vihreän liikkeen synnyssä. Hänen filosofiansa perustui ja perustuu siihen, että toinen puoli ihmisistä on liikaa ja ne pitäisi tuhota. Hän käytti loppuun saakka näitä argumentteja. Hänen mielestänsä ihmiskunta (valkoiset) ja luonto ei pelastu, ellei toinen puoli ihmiskunnasta katoa.

Jostakin kumman syystä Linkolaa ei syytetä rotuo oppien ja fasismin levittämisestä. Häntä ei tuomita väkivaltaisen opin levittämisestä. Vihreillä ja vasemmistoliitolla on henkilöitä puolueittensa johdossa, joiden mielestä heidän väkivaltansa on parempaa. Kun perussuomalaisten taustaryhmittymät marssivat kaduilla, sinnen ilmaantuu myös vasemmiston/vihreiden anarkistit. He kokevat olevansa humanismin levittäjiä. Eipä kyllä ole ihme, että nämä ryhmät itkevät Linkolan kuolemaa. Linkola sai ääneen kertoa, millaisesta maailmasta vihreät fasistit haaveilevat. Kuten Pekka Haavistokin. Julkisesti itkee julki fasistin kuolemaa. Sitä Pentti Linkola ajatuksineen oli ja on. Jään odottamaan, milloin joku perussuomalainen ilmaisee samat ajatukset ominaan.

Linkola on jatkossa synonyymi näille standardeille. Persut ovat ja pysyvät natseina. Vihreät ja vasemmisto ovat vain suuria luonnonsuojelijoita.

Avainsanat: erilaisetstandardit, fasismi, penttilinkola, pekkahaavisto