Satunnaiset kuvat

Oikeusaputoimisto

Uusimmat

Blogin arkisto

038 Pakkasjakso jatkuu

Tiistai 16.3.2010 klo 21:03 - yrjöpoeka

Pakkasvitilunta on tullut hiljalleen päivisin ja yöllä pakkanen on kiristynyt -25 -30. Päivisin pakkaslukemat on pysytellyt -10 paikkeilla, saa nähdä joko kuun vaihteessa alkaa keli muuttua?

Hyvä käytetty uusi kulkupelini on sitten aloittanut reistailun, pakoputki osoittautui aivan lahoksi. Auton katsastus oli suoritettu maaliskuun alussa ja minkäänlainen katsastaja on auton alla liikuskellut? Uudet osat on tilattu ja torstaina ehkä auton alle.

Torstaina on perinteinen rajaviesti ja harmillisesti minulla on samaan aikaan toinen tilaisuus, todella harmi. Olisi ollut todella mukava nähdä vanhoja työkavereita ja viettää päivä Kuhmon hiihtokeskuksessa. Asumisen tulevaisuus kahvila tilaisuus Kajaanissa on sellainen, että siellä on melkein pakko olla. Tilaisuudessa pohditaan asumisen strategiaa kehitysvammaisten osalta Kainuussa.

Tänään julkaisi Ylä-Kainuu lehti kirjoitukseni ja palautetta on tullut heti ja myös edellisen viikon aiheista tulee vielä myös. Lisää kirjoituksia on ihmisten vaatimuksina palautteissa ja se tuntuu itsestä aika ihmeelliseltä. Pitää katsoa, löytyykö uusia aiheita. Sähköpostia on tullut suorastaan tulvimalla ja sitä on nyt ryhdyttävä käymään läpi.

Nyt lähden pian nukkumaan, mikään ei ole parempaa kuin nukahtaa vaimon kainaloon. Siinä ei haittaa ulkona paukkuva pakkanen, eikä tarvitse lähteä edes etelän lämpöön.

Avainsanat: autonkatsastus, perinteinenrajaviesti, asumisentulevaisuuskahvila, ihmisenikävätoisenluo