Satunnaiset kuvat

Taimenen väsytys 2

Uusimmat

Blogin arkisto

158 Selkeys rehellisyys uskottavuus

Torstai 3.12.2020 klo 20:13 - yrjöpoeka

Kirjoitin aiemmin aamulla kansalaisten luottamuksen katoamisesta politiikkojen puheisiin ja tekoihin. Vain 23% kansalaisista uskoi tutkimuksen mukaan puoluesatraappien seireenilauluihin. Perussuomalaisten kannattajista vain 3% uskoi ja luotti politrukkien höpinöihin. Tätä taustaa vasten Jussi Halla-ahon lausahdus toimittajille aiheuttaa naurua muillakin kuin minulla. Halla-aho kommentoi Ylen kannatusmittausta tänään mainesanoilla selkeys, rehellisyys ja uskottavuus.

Olen jo huomannut sosiaalisesta mediasta, että vallan moni kansalaisista on tukehtumassa nauruun. Juuri on käyty eduskunnassa keskustelua persujen vaihtoehtobudjetista. On tavattoman helppoa yhtyä valtionvarainministeri Vanhasen ihmettelyyn, mikä vaihtoehto velan ottoineen persujen budjetti oikein on? Puolue on huutanut naama punaisena, että velanotolle on laitettava stoppi. Persujen laskutikussa on aivan omat lukemansa ja niistä ei erkkikäåän ota selvää. Vain siitä erkki yrittää saada selvän, mistä kohtaa maahanmuutosta he löytävät enemmän leikattavaa kuin opn edes budjetoitu. Miten uskottavaa on persukansanedustajien sekoilu milloin missäkin ja erityisesti jatkuvissa poliisien tutkinnoissa. Kukaan ei pysy laskennoissa mukana ja siksi ei ole ihme, että kannattajat eivät luota omienkaan puheisiin.

Käydessäni tänään kauppa asioilla suuremmassa pitäjässä sain keskustella aiheesta muutamien entisten äänestäjieni kanssa. Kyselin heiltä mistä johtuu äkillinen nousu gallupissa, mutta kukaan ei osannut vastata. Eivät näytä osaavan toimittajatkaan. Siitäkin huolimatta, että Jussi Halla-aho on sen julkisesti kertonut. Galluppia edeltävinä viikkoina olemme saaneet totutella median avustuksella ajatukseen, kuka on tuleva Helsingin pormestari. Persujen politrukki osasto osasi vetää oikeasta narusta ja se realisoitui välittömästä. Muistaneeko kukaan, miksi Halla-aho aikoi ryhtyä ehdokkaaksi?

Se johtui Helsingin linjattomasta maahanmuutto ohjelmasta. Tämä riittää kaikille puolueen tukemista harkitseville. Välittömästi kokoomus on se menettäjä ja keskusta. Vuotoa on myös kristillisestä puolueesta. Se tulee jatkumaan seuraavinan viikkoiona. Persut nostavat median avustuksella vähän väliä esille Helsingin ongelmat maahanmuuttajien osalta. Näitä ongelmia ei edes tarvitse olla olemassa, koska persujen kannattajat uskovat kaiken mitä mestari kertoo. Mikäli hän kertoo ennakkoäänestyksessä tapahtuvan vaalipetoksen, niin kannattajat lähtevät toreille. Trumpin aloittama ja kokeilema keino pelaa takuuvarmasti myös meillä. Tämä muistetaan viimeistään silloin, kun persut eivät voitakaan kuntavaaleja. Mutta Helsingissä he voivat peitota kokoomuksen.

Mietitäämpä vielä kerran. Perussuomalaiset politiikot ovat selkeitä, rehellisiä ja uskottavia…. Haha-ha-ha-haha-haa...hik-korinaa..hihi-hii...

Anteeksi tämä hirnumiseni, mutta tämä on kertakaikkiaan parasta satiiria ja komediaa mitä on nähty ja kuultu!

Avainsanat: selkeysrehellisyysuskottavuus, persujenpolitiikka, satiiria, komediaa