Satunnaiset kuvat

Kuusinki nuorena

Uusimmat

Blogin arkisto

012 Nyt riittää

Torstai 29.1.2015 klo 12:26 - yrjöpoeka

Tämä tuli mieleeni heti aamusella. Päällimmäisenä syynä oli se, että menin ulos ovesta. Koko eilisen päivän sain tehdä lumitöitä ensin kotosalla ja sitten tein lumitöitä myös tyttäreni luona Kajaanissa. Illan päätin lumitöihin kotipihallani. Nyt heti aamusta luonto meinasi lannistaa minut heti ovelta. Lunta oli taas tullut ja puolentoista tunnin urakan jälkeen pääsin aamukahville.

Tämä lysti ei näytä tähän loppuvan. Lisää tulee. Alkuviikko meni vähillä hommilla ja sain käydä luistelemassa kahtena päivänä ihan riittävästi. Nyt kuntoilun täyttää yksipuolinen lumityö. Vanha kansa sanoi ennen, ettei pihlaja kanna kahta taakkaa. Nyt tuo sanonta on menettänyt merkityksensä. Puut notkuvat edelleen marjojen alla. Lumikuorma on taivuttanut puut ja pensaat lumen sisään. Tilhiparvilla on täysi työ etsiä syötävää lumen sisältä.

Toinen asia, jossa on tullut aika sanoa: Nyt riittää!

Perussuomalaisten Kainuunpiirin toiminta on viimeisen kahden vuoden aikana mennyt jatkuvaan puheenjohtaja peliin ja seuraajan kampittamiseen. Epäsovun keskus ja siemen, on Kajaanin perussuomalaisten joukossa. Milloin ei kelpaa Sotkamon lahja puheenjohtajaksi, milloin ei omat kyvyt riitä piirin johtamiseen. Vihoviimeinen pisara tälle joukolle oli naisen nouseminen puheenjohtajaksi. Vielä siihen asti oli ollut puheyhteys tähän joukkoon, mutta ei enää naisen valinnan jälkeen.

Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet aivan hukkaan heitettyä aikaa. Kaikki työ jäsenistön yhtenäisyyden eteen on lopullisesti hukattu. Vallalla on vain oman edun tavoittelu. Oman yhdistyksemme väki on viimekesästä lähtien seurannut tilannetta huolestuneena. Olemme yrittäneet kiinnittää puolueen huomiota kestämättömään tilanteeseen. Ilman mitään vaikutusta. Ilman minkäänlaista yhteydenottoa. Tällainen tilanne ei voi enää jatkua!

Yhdistyksemme kokoontui tilanteen johdosta miettimään, voimmeko nykyisessä tilanteessa jatkaa piirin jäseninä. Yhdistyksen hallituksen yksimielinen kanta oli, että eroamme piirin toiminnasta. Ilmoitimme kirjeellä puolueenjohdolle ja puoluehallitukselle aikeistamme ja odotimme sieltä jonkinlaista vastausta. Koska emme ole saaneet minkäänlaista yhteydenottoa, katsomme olevamme pakotettuja eromaan Perussuomalaisten Kainuunpiiristä. Jatkuvaan toisten mollaamiseen ja riidan kylvämiseen kyllästyneinä, käytämme voimavaramme järkevään poliittiseen toimintaan Ylä-Kainuussa. Jatkamme työtämme perussuomalaisella linjalla kuntapolitiikassa.

Nyt riittää!

Avainsanat: nytriittää, puheenjohtajapeli, perussuomalainenlinja