Satunnaiset kuvat

Elokuun 2

Uusimmat

Blogin arkisto

029 Perussuomalainen mafioso

Torstai 17.4.2014 klo 9:49 - yrjöpoeka

Pikkuhiljaa alkaa vahvistua usko, ettei rehellisellä työllä ole enää tulevaisuutta. Jatkuvasti ilmoitetaan suurista irtisanomisista ja samaan hengenvetoon ilmoitetaan ilmeenkään värähtämättä suurten pomojen muhkeista voitoista. Joka kerran kyse on siitä, etteivät johtajat saa riittävän suuria palkkioita, mikäli väkeä ei potkita kokoajan pellolle. Samalla lopuilta työntekijöiltä vaaditaan selkänahan venyttämistä, aivan kiitokseksi siitä, että heillä on työpaikka.

EU:sta on tullut kansan keskuudessa kirosana ja se ei ole ihme. Isohamapaiset stupidot jaksavat treenata ja kehua EU:n fantastista menestystarinaa. Isokenkäisille ja heitä myötäileville nilkeille, se on menestystarina. Kuuliaiset veronmaksajat siirtävät viimeiset rovot hammasta kiristellen tämän EU-moolokin kitaan. Mikään ei riitä. Olisiko aika valmis nykyajan Robin Hoodeille?

Lueskelin aamusella uutisantia ja sieltä pukkasi silmilleni sellaisen uutisen, että unihiekka karisi välittömästi silmistäni. Lueskelin sitä ja luulin kyseessä olevan pilan. Tosiasiaksi se lopulta alkoi varmistumaan. Samalla alkoi tuntua itsestä siltä, että minusta tulee tulevaisuudessa salakuljettaja ja suuri perussuomalainen mafioso.

Aion nimittäin satavarmasti jatkaa omien siementen pitämistä ja uusien hankkimista ilman, että EU pääsee yhtään mitään asiasta sanomaan. Alan pikkuhiljaa kasvattamaan salaisia varastoja pitkin maaseutua ja toimin kuten aseiden kätkijät jatkosodan päättyessä. Hajautan varastoinnin ja järjestelen osaavan aluejärjestelmän. Mikäli jokin EU-nilkki tulee kyselemään, mafioson turvajoukot osaavat hoitaa sen aitoon Sisialaiseen tyyliin. Perunaa on aina idätetty ilman vahtimista ja pellot kylvetty ilman herroja.

Tulevat EU-vaalit ovat muuttumassa todella tärkeiksi. Nyt tarvitaan kriittisiä joukkoja muuttamaan tämä hullutus, ennenkuin on myöhäistä. Kohta tämä organisaatio haluaa asettaa standardit ihmisten erittämille jätteille ja sen vuorokautisille määrille. Paskalaki luotiin jo kerran Suomessa kepulaisten toimesta ja se oli ennakkovaroitus,mitä voi seurata. Nyt seuraukset ovat jo aivan käsinkosketeltavia.

Suomalaisen kansallista identiteettiä on työntää keväisin sormet multaan ja odottaa kasvun ihmettä. Sen nämä EU-stupidot ovat nyt estämässä. Kyllä tämä kevät on ihmeitä täynnä. Orwellin ennustukset alkavat olla leikkisää kamaa näiden vitopäiden kohdalla.

Suomalaisen kansansuussa on kyllä elänyt yksi viisas sanonta keväästä. Ennen sanottiin: ”Hullut alkavat huutaa keväisin, kun ullivesi nousee rannoille.”

Tämä pitää hyvin paikkansa, vaikka sen siirtää Eurooppalaiseen kokonaisuuteen. Toinen sanonta suomalaisilla on ollut: ”Hulluilla on halvat huvit.” Valitettavasti tämä hulluus ei ole halpaa. Stupidot ovat sitä mieltä, että vielä löytyy keinoja saada kansalta enemmän. Juuri tällaisena hulluuden aikana aloitti Robin Hood toimintansa. Sille on nyt tilaus.

Ja sitä saa, mitä tilaa. Onneksi on perussuomalaiset.

Avainsanat: perussuomalainenmafioso, salakuljettaja, robinhood, sitäsaamitätilaa