Satunnaiset kuvat

Taimenen väsytys 2

Uusimmat

Blogin arkisto

028 Maakunta matkailu avartaa

Sunnuntai 3.4.2011 klo 18:53 - yrjöpoeka

Sateisen ja sumuisen päivän valonsäteenä oli tänään puolueen vaalilehti. Sain myhäileviä kommentteja jakessani lehtiä. Aloitin maakunnan etelälaidalta Otanmäestä, sieltä kiertelin Vuolijoen taajaman ja sitten Vaalan ja Puolangan kautta Suomussalmelle. Vaimo oli erinomaisen hyvänä juttuseurana ja avustajana, yhteistyö on voimaa.

Takavuosina olivat vaalijulisteet erittäin tärkeässä roolissa. Nyt vain muutama puolue on edes laittanut julisteita esille.  Kaiken lisäksi pienemmissä kunnissa on vain yksi julkinen esilläpito paikka. Maailma on ilmeisesti muuttumassa, itse tykkään edelleenki selkeistä julisteista.

Sain autoillessani muutamia puheluita. Eilisen gallupin jatkumona tuli toivotuksia jaksamisesta vaalien loppumetreille asti. Saadessani näitä toivotuksia, ne tuovat sitä voimaa mitä tarvitaan! Useissa puheluissa ihmeteltiin sitä katkeruuden määrää, mitä eilisten uutisten keskusteluosioissa on. Muuta ei enää voida, nyt lentää loka. Rauhoittelen kaikkia sillä, että se kuuluu kevääseen.

Menemällä tarkasti oman vaalisuunnitelman mukaan, loan heitto ei auta. Siitä on loppupeleissä vain hyötyä, se on niin toivottoman kuuloista.

Jostakin syystä ihmisten ilmeet olivat matkallani keväisen aurinkoisia. Keväinen sade ei masentanut. Puolueen vaalilehden keväinen väri ja ilme tuovat valoa kasvoille. Sillä on hyvä mennä ennakkoäänestykseen.

Kevät ja valo, perusuomalainenilmiö!

Avainsanat: perussuomalainenvaalilehtiliikkuu, lehdelläonlukijansa, perusskiinnostaa, ehdokasvalinkauhassa, perussuomalainenilmiö, ääniylävesiltä

027 Juhlapäivä

Lauantai 2.4.2011 klo 22:28 - yrjöpoeka

Olin aikamoisen valinnan edessä ja tein mielestäni oikean päätöksen. Kainuun-radion ja Kainuun Sanomien järjestämä vaalitapahtuma Kajaanin Kaukametsässä oli tänään. Itse olin tehnyt menovarauksen KVTL:N 50-vuotis juhlaan jo aikaisin talvella. Olen oppinut elämässäni sen, että on mentävä sinne minne on luvannut ja sen tein myös tänään.

Kainuun tukipiirin järjestämä juhla oli todella hyvä ja sen anti erinomainen. Ystäviä vuosien varrelta ja suurin osa väestä oli tietoisia aamun uutisista. Sen mukaisia olivat myös keskustelut. Ennen juhlaa ja juhlan jälkeen oli aikaa tavata tuttuja ja keskustella aamun uutisista. Sain todella tuntea sen, että olin omien joukossa.

Erinomainen juhla ja Kuhmo-talo oli erinomainen valinta sen pitopaikaksi. Erinomaiset ja toimivat järjestelyt saivat juhlayleisön nauttimaan päivästä ja yhdessä olosta. Sain paljon hyvää tuulta mukaan otettavaksi. Tästä tuli todella onnistunut päivä!

Juhlan jälkeen tuli arki heti eteen ja vaalityö jatkui. Valmistelin huomisen reissun lehdenjakoa ja sain osan hallussani olleista lehdistä jakoon jo tänään. Vaalilehdillä on todella hyvä menekki.

Huomenna vaaliautoni kiertelee eteläisen Kainuun alueella. Teen vaalilehtien jakoa yhdessä vaimoni kanssa ja siinä ohessa saamme olla yhdessä.

Monenlaista keskustelua riittää. Nimeni mainitaan todella usein ja se on hyvä. Tänään oli Kajaanissa eräs vaalitapahtuma ja sen kommentoinneissa tuntuu olevan happamia pihlajanmarjoja.

Tästä on hyvä jatkaa!

Avainsanat: kvtl, 50-vuotisjuhlat, perussuomalainenvaalilehti,