Satunnaiset kuvat

teno 3-8.72007 046

Uusimmat

Blogin arkisto

069 Onni täällä vaihtelee

Lauantai 26.9.2015 klo 0:18 - yrjöpoeka

Eilen näihin aikoihin koin hitusen onnea. Avasin sähköpostin. Siellä oli puoluesihteerin viesti, että olen jatkossakin puolueen jäsen. Viime eduskuntavaalien aikana ja erityisesti sen jälkeen, allekirjoittanutta kohtaan aloitettiin erottamiskampanja. Vaaleissa ehdokkaana olevat ja heidän liehittelijänsä kehittelivät syitä, miksi minut on erotettava.

Nyt saan jatkaa politiikan tekemistä ja sen aion totta vie tehdä. Liityin aikoinaan perussuomalaiseen puolueeseen sen avoimmuuden takia. Puolue oli silloin itsenäisesti ajattelevien ihmisten puolue. Se puhutteli. Se puhutti myös toreilla kansaa. Silloin kävimme todella hyvää ja avointa keskustelua toreilla kansamme tilasta. Puolueestamme etsittiin ja haettiin muutoksen tekijää.

Puolue oli pieni ja sillä oli harvalukuinen kannattaja joukko. Tekemämme työ ja avoimmuus kantoi hedelmää. Alun varovaisuus hävisi ja sen jälkeen ei edes puoluejohto uskonut missä väki toreilla menee. Me toreilla näimme sen ja se toteutui. Nousun mukana kasvoi myös huoli ja pelko, voimmeko hallita kaiken mukana tulevan. Tänään voin sanoa. Emme voi, ellemme uskalla sanoa: Jo riittää!

Suomi on demokraattinen valtio. Meillä on demokraattisesti valittu Eduskunta. Eduskunta on sisältään valinnut hallituksen ja se toimeenpanee enmmistön päätökset. Suomi on sitoutunut kansainvälisiin päätöksiin. Olemme sitoutuneet hoitamaan kansainväliset velvoitteemme. Kaikkia armeijan käyneitä sitoo sotilasvala/vakuutus.

Nyt sitä valaa/vakuutta uhmaa joukko häiriintyneitä kansalaisia. He huutavat iskulauseita. Niissä toistuu isänmaa, Niissä toistuu pelko. Suomen lippu on esillä ja leijonatunnus. Nyt on nähty Ameriikan Yhdysvaltojen rasistien tunnus, Ku Klux Klaanin huppuniekka väkivaltaisessa mielenosoituksessa. Polttopulloja heitellään. Jotkut puolueemme jäsenet kampanjoivat mielenosoituksen järjestämisen puolesta viikon päästä lauantaina. Paikkana Tornio.

Mielenosoituksessa vaaditaan laillisesti valitun pääministerin ja sisäministerin eroa ja vastustetaan maahanmuuttoa. Facebookissa haastetaan puolueen jäseniä mukaan Tornion elämöintiin. Juuri tällä hetkellä kaikkien pitäisi puolueessamme tukea hallitusta. Tukea sen tekemää työtä, vaikkei se joka hetki tuntuisi jasmiinin tuoksulta. Arki ja sen vaikeudet kuuluvat politiikan tekemiseen.

Juuri nyt tämä älämölö syö puolueemme ministerin kannatusta ja uskottavuutta. He ovat tehneet hyvää työtä ja se on vaarassa hukkua tämän likaveden mukana. Elämme vedenjakajalla. Nyt on aika miettiä, mitkä voimat rakentavat puoluettamme tulevaisuudessa? Ovatko ne huppupäiset, kaljamahat pullottaen huutavat Suomi neidon puolustajat?

Minusta parasta suomelle ovat tavalliset kansalaiset. Toisista välittävät, toisista huolta pitävät. Demokratiaan uskovat ja laillista esivaltaa kunnioittavat. Meillä on hyvä esimerkki Lähi-idästä. Siellä on romahtanut demokratia. Siellä on romahtanut laillinen järjestys. Kansalaisten on sieltä paettava sortoa ja kuolemaa. Tämäkö on mellakoinin perimmäinen tarkoitus? Epäjärjestys?

Sitä minä en ainakaan halua. Kukaan lähimmäisistäni ei sitä halua.

Meidän on yhdessä sanottava: Nyt riittää!

Avainsanat: perussuomalaisistaerotetut, sotilasvala, kukluxklan, suomineidonpuolustajat