Satunnaiset kuvat

Ilves pariskunnan jälkijono

Uusimmat

Blogin arkisto

024 Kevätkokouksen antia

Maanantai 24.3.2014 klo 11:37 - yrjöpoeka

Perussuomalaisten Kainuun-piirin kevätkokous pidettiin eilen Kajaanissa. Tupa oli täynnä puolueen toimijoita. Kokous oli hyvähenkinen ja kevätkokouksen asiat nuijittiin pöytään vähillä puheilla.

Kokouksessa käytiin todella vilkas keskustelu EU - vaaleista. Kokous tuki yksimielisesti puolueen EU - vaali ohjelmaa ja oli valmis hyvään vaalityöhön. Piirikokouksessa hyväksyttiin hallituksen laatima julkilausuma. Laitan sen tuohon alle jokaisen luettavaksi.


Kohti parempaa Eurooppaa – valitse Perussuomalaiset!

Perussuomalaiset on ainoana eduskuntapuolueena johdonmukaisesti vastustaneet liittovaltiokehitystä. Tulevissa vaaleissa ratkaistaan, säilyvätkö Euroopassa itsenäiset kansallisvaltiot. Onko Suomella tulevaisuudessa lainkaan omaa päätöksentekoa ja omaa budjettivaltaa.

Perussuomalaiset kannattavat niitä Euroopan kriittisiä voimia, jotka haluavat kevyemmän unionin. Perussuomalaisten tavoitteena on uudistaa unionia ja palauttaa päätöksentekoa lähemmäksi kansalaisia. Emme hyväksy epädemokraattisen komission päätösvaltaa, joka kaventaa jäsenmaiden itsenäistä päätöksentekoa.

Äänestämättä jättäminen on kannanotto liittovaltiokehityksen jatkumiselle. Äänestämällä perussuomalaista ehdokasta, varmistat Suomen kansallisen edun kohti parempaa Eurooppaa. Nykyiset hallituspuolueet kannattavat Euroopan kriisimaiden tukipaketteja, joita perussuomalaiset ovat johdonmukaisesti vastustaneet.

Perussuomalaiset ovat asettaneet kansan käytettäväksi 20 hyvää ehdokasta. On 20 hyvää syytä käydä vaaliuurnilla. Valitse omasi.

Saat mitä tilaat.

Avainsanat: perussuomalaistenkainuun-piiri, julkilausuma, perussuomalaisteneuvaaliehdokkaat, saatmitätilaat