Satunnaiset kuvat

teno 3-8.72007 073

Uusimmat

Blogin arkisto

076 Valittu kansa

Keskiviikko 7.10.2015 klo 18:13 - yrjöpoeka

Ei enempää, eikä vähempää. Kuulun valittuun kansaan. Tai sitten toisaalta saattaa olla, että kuuluminen valittuun parhaimmistoon perutaan. Silloin minut nimetään toisin. Tällä kohden minulle tuli tänään dejavu-tunne. Aivan kuin olisin kokenut jotakin tällaista aivan vastaikään?

Viimeaikojen kirjoittelustani eivät kaikki oikein pidä. Minusta se on valitettavaa. Olen pyrkinyt kirjoittamaan kiihkottomasti, mutta siinä on käynyt osin aivan päinvastoin. Sain tänään kahteen kertaan korvaani kiihkeät muistuttelut, etteivät kirjoitukseni ole enää isänmaallisia. Minä en saisi verrata millään tavoin maahanmuuttoa ja suomalaisten vapaata liikkumista rajojen yli.

Pakolaiset ja turvapaikkaa hakevat ovat tulossa pahantekoon ja valtaamaan tämän maan. On isänmaallista laittaa raja kiinni Ruotsiin. Suomalaiset ovat aina tehneet soittajien mukaan toisin. Suomalaiset ovat menneet töihin. Siksi minun pitää lopettaa näiden asioiden sotkeminen. Mikäli minä en sitä tee, minut erotetaan puolueesta. Toiseksi minä olen petturi.

Toinen soittaja kertoi rajankiinni saamisen olevan puolueen ohjelmassa. Yritin kertoa, ettei sitä mainita puolueohjelmassa. Vaikku irtosi korvastani tällä kohden ja piti kuunnella hieman kauempaa tätä pajatusta. Soittajan mielestä minulla ei ole oikeutta arvostella niitä ihmisiä, jotka yrittävät puolustaa isänmaata. Molemmat muistuttivat veteraanien perinnöstä.

Tämän lisäksi minua kehoitettiin meseviestillä luopumaan eläkkeestäni. Eilinen kirjoitukseni facebookissa suljetusta rajasta, oli ollut liikaa. Venäjä ja Putin olivat kirjoittajan mielestä menossa Ruotsin ja Norjan vastaiselle rajalle. Petturille ei kuulemma kuulu valtion virkaeläke.

Sain välissä kysyttyä toiselta soittajalta, miksi turvapaikanhakija ei saisi tulla hakemaan turvaa? Toisena kysymyksenä kysyin, miksi suomalaisilla pitää sitten olla oikeus liikkua vapaasti Ruotsin rajan yli? Palaute oli sellaista, ettei sitä voi kirjata sellaisenaan julkisuuteen. Nimessäni oli useita määritelmiä, jotka liittyivät ihmisten sukuelimiin.

Yhteydenottojen nimittäjä oli työtätekevän suomalaisen oikeus etsiä työtä tarvittaessa ulkomailtakin. Isänmaata on puolustettava ja veteraanien perintöä on vaalittava. Kaikilta niiltä, jotka eivät ole samaa mieltä perutaan isänmaa. Minut erotetaan perussuomalaisesta puolueesta.

Se dejavu. Sain eilen kirjatun kirjeen, jossa ilmoitettiin erottamiseni menneen puihin ja että minä olen edelleen puolueen jäsen. Saapa nähdä, lähteekö perussuomalaisten Kainuunpiirihallitus uudelleen hakemaan minun erottamistani? Ensimmäinen ei ottanut vielä tulta. Ilmiantoja ollaan valmiita tekemään.

Viedäänkö minulta virkaeläke ja oikeus kuulua valittuun kansaan? On tässä ihmispololla pohtimista.

Avainsanat: valittukansa, veteraanienperintö, perussuomalaistenpuolueohjelma