Satunnaiset kuvat

Lähiruokaa

Uusimmat

Blogin arkisto

086 Juhannus, milloin..?

Maanantai 21.6.2010 klo 21:53 - yrjöpoeka

Kansa odottaa juhannusta, mutta oikea juhannus on pian mennyt ja aloitamme juhlan väärään aikaan. Melkein olisi yksi ja sama pitää juhannus tammikuulla, silloin se ei häiritsisi kirkkoa, eikä työmarkkinajärjestöjä. Joulu on samalla tavalla siirretty ja sen voisi tuoda sitten kesäaikaan vietettäväksi. Ärsyttävää..

Viimekertaisesta kirjoituksestani olen saanut palautetta sen takia, että yleistän asioita liikaa. Se voi pitää paikkansa, mutta nimenomaan tuosta siirtolaisparlamentista puhuttaessa sen vetäjät ovat niitä jotka yleistävät kaiken. Maahanmuuttajissa on suurin osa aivan tavallisia ihmisiä, mutta heidän niin sanotut puhemiehet ja naiset haluavat kaikkien nimissä syyllistää alkuperäisväestöä. Kaikenlainen kritiikki joka suuntautuu maahanmuuttaja väestöä kohtaan, leimataan rasismiksi. Sama ilmiö on valitettavan yleinen myös muualla maailmassa. Ääripään ihmisiä löytyy kaikista kansanryhmistä, niin maahanmuuttajista kuin kantaväestöstäkin.

Tänään oli vuorossa tiedotustilaisuus Kajaanissa. Eduskuntavaaleihin liittyen julkaisimme Perussuomalaisten Kainuun piirin vaaliohjelman. Suoritin maakunta ajelun moottoripyörällä ja sää oli todella hyvä. Päivän aikana sain jututtaa useita vaaleista kiinnostuneita ihmisiä ja erityisesti pyöräilyliivini saavat ihmiset hyvälle tuulelle. Voi olla, että kesällä ja aurinkoisella ilmallakin on oma osansa ihmisten hyväntuulisuuteen. :)

Televisio on esittänyt juuri minikaivurin matkaa Hangosta Kuusamoon. Televisio toi hyvin esille ihmisten hyväntuulisuuden ja erityisesti sosiaalisen median voiman. Samankaltaisen luovan hulluuden ihmiset löytävät toisensa välittömästi. Oli todella hyvä tarina tavallisista suomalaisista, aurinkoisella matkalla Hangosta Kuusamoon. Matkan pitäisi päättyä Kuusamoon 29.6, torilla voi olla todellinen tungos. Pidän peukkuja tälle touhulle, se tuo hyvää mieltä kaikkialle!

Avainsanat: mittumaari, väärinkirjoitettu, maahanmuuttokeskustelu, kansanryhmä, kantaväestö, politiikka, perussuomalaisuus, vaaliohjelma, minikaivuri, hangostakuusamoon, hyväntuulenkaivuri, luovahulluus, sosiaallinemedia

062 vaatimaton blogini..

Sunnuntai 25.4.2010 klo 21:44 - yrjöpoeka

Sain palautetta vaatimattomasta blokistani ja palaute oli totta. Ei ole olemassa pientä jakoa, erityisesti silloin kun tietää mitä nimeä voi guuglettaa. Tuli ”pieni” googlen kokoinen virhe.. ;D

Palautetta eilisen tiimoilta on tullut pääosin puhelimen välityksellä. Päivän lehden lukeneet ovat olleet tyytyväisiä jäsenäänestyksen tulokseen, Paltamon yhdistyksen ja Kelan toimintaa ei ymmärrä kukaan. Viimeviikkojen uutisointiin hermostuneet olivat tänään todella tyytyväisiä maakuntalehtemme, Kainuun Sanomien, tekemään uutiseen kevätkokouksesta! Nyt lehti kertoi kaikille sen mitä me olemme yrittäneet kertoa, vain yksi yhdistys ja muutama sen toimija on ollut kaiken sekasorron takana. Voin yhtyä muitten lukijoitten mielipiteeseen, erinomaisen hyvä uutisointi!

Olen joutunut tänään pohdiskelemaan mikä on keskustan Kajaanin kunnallisjärjestön puheenjohtajan rooli? Yhtä aikaa hän pyrkii ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin keskustan listoilta. Samalla hän toimii radio Kajauksen toimituspäällikkönä. Onko radio Kajauksesta tullut keskustapuolueen Kajaanin kunnallisjärjestön tiedotusväline? Toimituspäällikkö on käyttänyt radio Kajausta hyväksi, voidakseen tehdä perussuomalaisia vahingoittavia ja häiritseviä uutisia kilpailevan puolueen ehdokkaana. Kaiken lisäksi häirintä on viime viikkoina kohdistunut nimenomaan perussuomalaisten sisäisiin ehdokasvalintoihin. Onko kaikki tämä suunniteltu keskustan piiritoimistossa, vai onko tämä yksityistä puuhastelua toisen puolueen vahingoittamiseksi? Onko keskustan maakuntavaltuuston varavaltuutetun Antti Kelan toiminta suunniteltua myyräntyötä perussuomalaisen pään menoksi? Viime viikkojen aikana asiasta on käyty keskusteluja ja eilinen esiintyminen vahvisti tätä mielikuvaa!

Toisaalta on tullut myös mielikuva, että miksi perussuomalaisten toiminta on niin kiinnostavaa? Eikö oman keskustapuolueen toiminnassa ole mitään kiinnostavaa? Mikäli perussuomalaisten toiminta kiinnostaa, voi yhteyttä ottaa piirin puheenjohtajaan!

Radio Kajauksen puolueettomuus on omasta mielestäni uutisvälineenä vakavasti vaarantunut!

Aurinko on ollut tänään esillä ja niinpä kävin parituntia ajelemassa Yamahalla. Hieman viileätä oli vielä keli, mutta ei haitannut ajamista millään lailla. Hiekkaa on vielä paljon teitten reunoilla ja erityisesti on varottava risteysalueita.

Tänään oli erinomaisen hyvien uutisten päivä! Kiitos Rovaniemelle jo etukäteen, laitamme kesällä hyvää virtaavan veden kalaa jokivarressa ja parannetaan maailmaa.

Avainsanat: kuuklettaminen, pienijako, hyvätuutiset, jäsenäänestyksenuutisointi, perussuomalaisuuskiinnostaa, myyräntyötäpuolueenvahingoittamiseksi, radiokajauksentoimituspäällikkö, keskustapuolueeikiinnosta, ajoradallahiekkaa, hyvääruokaajokivarressa