Satunnaiset kuvat

Tammikuun sinen hetki

Uusimmat

Blogin arkisto

050 Muutosten tuulet

Tiistai 2.6.2015 klo 5:32 - yrjöpoeka

Muuttaessani syrjäkylältä keskustaajamaan asumaan, olin tehnyt vaimoni kanssa päätöksen miten jatkossa asumme. Aioimme asua loppuelämämme vuokralla, ettei aina tarvitseisi korjata ja remontoida omakotitaloa. Päätöksemme piti kolme vuotta. Vuosi sitten keväällä kuume iski ja aloimme katsella myytäviä kiinteistöjä. Kuume on vähän samantapainen kuin autoihin kohdistuva. Se poistuu ostamalla tai vaihtamalla. Niinpä mekin saimme kuumeen laskemaan, ostamalla omakotitalon.

Nyt on vuosi kulunut. Omakotitalo asujan arki on taas hyvin tuttu. Tekemistä ja puuhaa riittää kaikkina vapaapäivinä. Pieniä yllätyksiäkin väliin sattuu. Pesin viikonloppuna talon kaikki ikkunat ja verannan ikkunoissa odotti remontoijan unelma. Osassa ikkunoita olivat ikkunoiden alaosan listat rapistuneet ja siitä päässyt vettä karmeihin. Nyt odottelen kuumaa kesää, jotta saan remontoida joka haluuni.

Viherpeukaloitamme on kutittanut myös todella vahvasti. Vanhojen marjapensaiden aika pihalla sai päätöksensä. Entisiä kaivettiin pois ja muutoksena tilalle tuli kaksi omenapuuta ja kirsikkapuu. Kukkien ja pensaiden keskellä myllertäessämme, ovat illat venyneet toisinaan pitkälle. Tästä kaikesta on ollut se hyöty, ettei erikoista kuntoilua ole tarvinnut erikseen tehdä. Onni on pieni punainen tupa ja perunamaa.

Toinen tiiviisti seuraamani aihe on ollut hallitusneuvottelut. Olen odottanut perussuomalaisten nousua hallituspuolueeksi ja se on nyt sitten toteutunut. Yksi asia on säilynyt muuttumattomana. Se on toimittajien suorastaan huvittava perussuomalaisten taustojen kaivelu. Valittujen ministereiden taustoista etsitään nyt kaikin keinoin uutisaiheita. Hanna Mäntylän menneisyydestä löytyi Iltalehden mukaan epäilyttävä käänne.

Lehti uutisoi eilen maanataina, että Mäntylä oli toiminut yrittäjänä. Uutisen aihe ja niinsanottu sensaationosto oli, että liikkeessä oli myyty eroottisia tuotteita. Lehden uutisointi näkyi facebookissa ja siellä pitkissä viestiketjuissa suorastaan raivottiin lehden ala-arvoisesta uutisoinnista. Eroottisia tuotteita on jokaisen suuremman tavaratalon hyllyillä ja niissä ei ole mitään ihmeellistä. Mutta toimittajien on etsittävä jostakin syystä tikulla asiaa, koska kyse on perussuomalaisista.

Olen itse erittäin tyytyväinen siihen, että perussuomalaiset ovat hallitusvastuussa. Nyt on mahdollisuus vaikuttaa ja muuttaa niitä asioita, jotka ovat kannattajille tärkeitä. Kaikkea ei useamman puolueen hallituksessa saa ja se on jokaiselle kannattajalle kohtuullisen selvää. Lukuunottamatta muutamia ärhäköitä puolueen jäseniä. Mutta sekin on siedettävä.

Toimittajat ja oppositio puolueet ovat jo valmiiksi julistaneet perussuomalaiset äänestäjien pettämisestä. Hallitus on vasta perustettu ja lopulliset työt tekemättä. Minusta on kohtuullista odottaa liikkeelle pääsyä ja vasta parin vuoden päästä voi paremmin arvioida hallitusta ja eri puolueita. Toimittajat eivät sitä odota. Nyt kuulostaa siltä, että Kataisen ja Stubbin hallitukset ovat olleet parasta mitä Suomelle on koskaan tapahtunut!

Tätä yhteistä sanomaa toitottavat nyt yhdessä äänekäs ja turhautunut oppositio ja kaunaiset toimittajat. Kaiken hyvän tuhoavat nyt Sipilän ministerit ja erityisesti perussuomalaiset!

Onneksi on perussuomalaiset! Uutisia pukkaa!

Avainsanat: pienipunainentupa, perussuomalaisetministerit