Satunnaiset kuvat

Elokuun 2

Uusimmat

Blogin arkisto

037 Elämän ihme

Lauantai 28.4.2012 klo 21:40 - yrjöpoeka


Tyttäreni esikoinen Ilona soitti minulle torstaina ja pyysi minua hakemaan hänet mummolaan viikonlopuksi. Soitto oli odotettu, tyttäreni oli viimeisillään raskaana. Perjantai aamupäivällä saimme soiton, että synnytyksen aika on tullut. Olimme Ilonan kanssa aamupäivän sisällä, koska ulkona tuli kaatamalla vettä. Vesisateen muututtua tihkuksi, laitoimme sadevaatteet päälle pyöräretkeä varten. Siinä vaiheessa Ilonan isä soitti ja kertoi siskon syntyneen.

Polkupyöräretki oli iloista kilkatusta ja intoa siitä, että nyt on pikkusisko syntynyt. Saimme uuden tytön kuvan kännykkään ja sitä oli pakko käydä näyttämässä mummolle hänen työpaikallaan. KAKS:n mäellä on menossa ripuli epidemioita ja emme päässeet käyttämään Ilonaa siellä. Onneksi on viikonloppu ja mummon kanssa riittää nyt tekemistä. Sunnuntaina saamme sitten nähdä uuden tulokkaan ja Ilona saa nähdä pikkusiskon. Jännitystä riittää ja sitä on mukava elää.

Tänään sain olla mukana virittelemässä ja etsimässä Puolangan ehdokkaita syksyn kuntavaaleihin. Aurinkoisen kelin siivittäminä Puolangan Rompe-markkinoilla kävi väkeä. Saimme myös useita ehdokas suostumuksia allekirjoitettuna ja se oli todellinen yllätys. Puolangalla on tulossa syksyn vaaleissa suunnan muutos. Kokonaan uusia kasvoja on nousemassa mukaan ja myös eri-ikäisiä , ammatillinen jakautuma on myös erittäin hyvä. Ehdokas suostumuksen allekirjoittaneet eivät tule olemaan Iltalehden lööpeissä ja Ajankohtaisen kakkosen kauna ohjelmassa.

Perussuomalainen kevät on tulossa Puolangalle.

Kotiin saavuttuani en voinut vastustaa kiusausta, oli aivan pakko työntää Kawasaki tallista ja käydä pieni ajolenkki aurinkoisella tiestöllä.

Kevät tuo todella uutta elämää aivan jokapaikkaan. Se on aina ihme!

Avainsanat: elämänihme, lapsenlapsensyntymä, pikkusisko, kuntavaalikampanjanavaus, ehdokassuostumus, rompemarkkinat, ihme