Satunnaiset kuvat

Tikankontti

Uusimmat

Blogin arkisto

032 Pikkusormi on menossa

Torstai 9.2.2017 klo 15:36 - yrjöpoeka

Voi vain arvailla sitä kipua, mitä vaimoni on muutamina päivinä kokenut. Mieli oli jo virkeä, jalat vielä heikot. Pienikin kävely tukivempeleen kanssa nosti hien otsalle ja sitä seurasi heikotus. Ei ole ihme tuon repostelun jälkeen. Asiallisesti ottaen, leikkaus oli sujunut hyvin. Huominen näyttää, joko pukkaavat kotiin minun hoidettavaksi. Sitä odotellessa siivosin hieman paikkoja valmiiksi. Odotan ja valvon vielä yhden yön.

Käydessäni Kajaanissa kohtasin muutamia tuttuja Kontiomäellä. Siellä vierähti tovi aikaa, koska halusivat kuulla minulta, millainen tapahtuma tuo The Ruthless Raja oikein on. Ihmisillä oli innostusta, koska he olivat seuranneet karttaa, jolla liikkuivat GPS-pallukat nimineen. Kaikki ovat sanoneet sen koukuttaneen heidät. TV:n hiihtotarjontaa katsellessa heillä oli ollut kokoajan tabletti tai älypuhelin, josta seurasivat pallukoita.

Usea seuraaja toi esille sen, että voisiko seuraavalla kerralla olla mukana vielä livekuvaa eri etapeilta. Haastatteluja ja tuokioita hiihtäjien puheista ja huoltotehtävistä. Tämä sama on tullut esille myös osanottajien palautteissa. Toivottavasti saamme seuraavaan tapahtumaan videoinnista innostuneita kuvaajia. He voisivat antaa vielä kasvoja näille pallukoille.

Usealla seuraajista oli ollut epätietoisuutta, voiko tapahtumaa seurata paikanpäällä. Tätä emme osanneet edes ajatella, että on tiedoitettava yleisölle tapahtuman olevan myös sitä varten. Alueen yritykset palvelevat kaikkia paikalla kävijöitä. Ruokaa ja kahvia on tarjolla pientä korvausta vastaan. Omia tuttuja kannattaa käydä tsemppaamassa. Sillä on voimaannuttava vaikutus pitkän suorituksen aikana.

Yleisenä toteamuksena ja toiveena esittäisin nyt tämän kautta ja myös jatkossa median kautta, halukkaille löytyy tehtäviä organisaatiossa. Lähtekää mukaan niinsanottuun talven taittajaisiin. Koskaan ei tiedä, vaikka joku innostuisi lähtemään mukaan hiihtäjänä tai pyöräilijänä. Ensi viikolla teemme virallisen päätöksen seuraavasta tapahtumasta vuodeksi 2018. Epävirallisena tietona voin sanoa, että helmikuun ensimmäinen viikonloppu on varattuna.

Palautteita on tulvinut ennätysmäisen hyvin. Olen vastaillut niihin kohtuullisessa ajassa. Olen myös tehnyt yhteenvetoa kaikesta, kirjannut kritiikin kohteet ja plussat. Kaiken keskellä on kantavana teemana se, että he ovat aloittaneet valmistautumisen seuraavaa vuotta varten. Se kertoo myös siitä, että viesti kiertää nyt sanoin ja kuvin kentällä. Se viesti tavoittaa muut kokeilijat liikkeelle. Jotkut ovat käyttäneet sellaista nimitystä, että tästä tapahtumasta voi tulla tulva seuraavana vuotena.

Se jää nähtäväksi. Hirmuinen on kyllä ollut helpotuksen tunne. Vielä enemmän sen jälkeen, kun katsoi missä asioissa oli eniten puutteita ja ne onnistuivat siitä huolimatta. Helpottunut ja kiitollinen. Näin voisi olotilaa kuvata. Samaan aikaan päässä kohisee jo se, mitä kaikkea pitää tehdä ensivuoden eteen.

Mille annoinkaan pikkusormeni?

Avainsanat: tekoniveleikkaus, gpsseuranta, livekuvaa, pirullepikkusormi