Satunnaiset kuvat

INKA

Uusimmat

Blogin arkisto

018 Mitäs minä kirjoitin

Tiistai 16.1.2018 klo 16:11

Kirjoitin 10.1 blogiini  epäilyksen. Kirjoituksessani epäilin presidenttiehdokas Laura Huhtasaarta valeopettajaksi hänen sivistymättömyytensä takia. Maaseudulla kasvatuksen saaneena hänen puheensa kertovat tollouteen asti yksinkertaisesta ajattelusta. Tänään lueskelen Uuden Suomen puheenvuoro blogissa Tuomas Tiaisen tutkimusta Huhtasaaren gradusta. Oma epäilykseni ei ollut tuulesta temmattu. Näin ainakin tämän lyhyen blogin perusteella. Kirjoittajan motiiveista aloitetaan heti pohdiskelu, vaikka pitäisi vain yksinkertaisesti todeta kirjoitus todenmukaiseksi. Motiivin pohtimista ja kommentointia harjoittavat nyt persut mestarin ja päätoimittajan ajatuspajassa.

Itse olen jo todennut sen, että kyllä meillä pitäisi jonkinlainen taso säilyttää ehdokkuuksia jaettaessa. Vastuu on täysin poliittisilla puolueilla ja valitsijayhdistyksillä. Valitettavasti tulevaisuus näyttää pahalta. USAn vaalit näyttivät millaisia tolloja voidaan suurella rahalla saada vallankahvaan. Aiemmin me olemme röyhistelleet Euroopassa rintojamme, kun esimerkiksi Afrikan valtioilla on ollut toinen toistaan värikkäämpiä hahmoja vallankahvoissa. Toki heidän elämänsä on yleensä lopulta päättynyt kansanjoukkojen jalkoihin.

Se mikä minua tässä gradussa naurattaa kaikkein eniten, on sen aihe. Huhtasaari on ollut oikeassa aiheessa kiinni, mutta kuten heti gradun alkulehdiltä selviää arvioijan mielestä hän on käyttänyt aivan liikaa epätieteellisiä lähteitä. Päästyään kuuntelemaan oikean mestarin hypnoottisia luentoja, hän on täysin unohtanut oman gradunsa sisällön. On tietysti selvää, että kopioitaessa toisten tekstiä se ei jää mieleen.

Jyväskylän Yliopiston Kasvatustiteiden tiedekunta on kyllä aikaansa edellä kun katsoo hyväksymisen päivämäärää. Hyväksytty 19.12.3003. Huhtasaari on käynyt tulevaisuudessa tai sitten gradun hyväksyjä on ollut melkoisessa pöllyssä.

IMG_20180116_153904.jpg
Tulevaisuuden gradu :)

Mieleen tulee nyt, kasvattaako Huhtasaari salaa persuista monikulttuurisia.

Avainsanat: uusisuomipuheenvuoro, tuomastiainen, laurahuhtasaari, plagiointi, kulttuurisetkäytännötmonikulttuurisessaopetusryhmässä