Satunnaiset kuvat

Ilves pariskunnan jälkijono

Uusimmat

Blogin arkisto

201 Muitten ongelma

Sunnuntai 22.10.2017 klo 18:28 - yrjöpoeka

Kuuntelin uutislähetystä ja eikös siellä haaastateltu Paavo Väyrystä. Tuttavallisesti hän väykkä ja ihan nimensä mukainen. Sipilän Juha ilmoitti että väykän pitäisi ymmärtää itsensä erota puolueesta. Sipilän mukaan puolueessa ei voi olla kahden puolueen väkeä. Mitäpä sanoi väykkä? Kertoi asian olevan Sipilän ongelma. Hän ei aio erota. Hän on oman puolueosastonsa puheenjohtaja ja ei aikonut esittää itsensä erottamista. Väykällä ei tuntunut olevan huolta huomisesta. Tutusti kaikki virheet ovat muitten tekemiä.

Aivan kuten edellisessä päivityksessä ennakoin, keskusta on väykän kanssa vielä helisemässä. Erityisen hankalaa se on puolueelle nyt gallupeiden sojoittaessa alaviistoon. Ollaan niissä lukemissa, missä keskustalle muutama vuosi sitten povattiin lopunalkua. Puolue ei pääse hänestä muutoin irti, kuin lakkauttamalla väykän ikioman osaston. Puolueen väkeä hieman tuntevana ennustan sen olevan kivikkoinen tie. Keskusta on kuin pullonkorkki, se kyllä pompsahtaa vielä pintaan. Väykällä tai ilman.

Viikonloppuna marssittiin Tampereella. Pohjoismainen vastarintaliike piti siellä voimannäyttöään. Mikäpä oli marssiessa, kun poliisi jälleen kerran tuttavallisesti korjasi häiriötä aiheuttaneet huutelijat takavasemmalle. Olen kritisoinut virkakuntaa, eli poliisia tästä natsijoukkion suojelusta. Mitä muuta voi taas kerran sanoa, kun ihmisen hengiltä potkinut Torniainen marssi joukkion eturivissä. Ehdottoman vankeustuomion saanut mies käppäilee vapaana, koska hän on oikeuksiensa mukaan valittanut tuomiosta. Näen jälleen poliisin suojelevan tätä fasisti joukkiota.

Välillä pidettiin huuhaa porukalle puheita ja siellä tietysti Terhi Kiemunki. Huuhaa porukka näytti videoiden perusteella tuulettavan kainaloitaan kunnolla. Saksalaisten natsien tapa oli samankaltainen ja sitä käytettiin ahkerasti toisen maailmansodan loppuun asti. Nykyään Saksassa ollaan tämän asian suhteen nollatoleranssissa. Menkääpä heiluttelemaan samaan tapaan kännyjä vaikka Berliinissä. Voin taata, ettei siellä poliisi kauan viivyttele. Natsi tai ei, siellä ei ymmärretä leikkiä ollenkaan. Siellä on opittu mihin johtaa natsivalta ja sen ihannointi.

Suomen poliisi voisi käydä opintomatkalla Saksassa. Ensin kiertelemällä entisissä keskitysleireissä ja holokaustista kertovissa museoissa ja muistomerkeillä. Vasta sen kierroksen jälkeen virkamiehet voisivat keskenään sopia yhteistyöstä ja sopia, että kainaloiden tuulettelu loppuisi myös Suomessa. Suomella on sen verran Saksan kanssa yhteistä historiaa, että tämä olisi aivan sopiva tapa muistella menneitä.

Lehtien ja muun median viestien perusteella kaikki Tamperella haittaa aiheuttaneet olivat vastamielenosoittajia. Heidän mielenosoitustaan ei suojeltu, vaan käytiin välivaltaisesti kiinni. Joukossa oli toki sellaisia kuumakalleja, että joutivat rauhoittumaan. Median antama kuva on kuitenkin tapahtumasta todella outo. Väitetään muiden olevan härikköjä ja tämän natsijoukkion olevan kilttejä äidin poikia. Paikalta otetut videot kertovat kyllä toisenlaista kieltä.

Ei ole ihme, ettei tavallinen väki enää luota suomalaiseen vapaaseen tiedonvälitykseen. Niin yksimielisen kuvan mediasta saa. On pakko luottaa ihmisten ottamiin videomateriaalehin.

Olen samaa mieltä tavallisen kansan kanssa, natsit on saatava pois kaduilta. Tämä ei ole muitten ongelma. Se on meidän ongelma.

Avainsanat: juhasipilä, paavpväyrynen, keskustanongelmakeminmaalta, pohjoismainenvastarintaliikemellakoitampereella, natsitervehdysonkiellettysaksassa, nollatoleranssiääriliikkeisiin,

194 Laillistettua väkivaltaa

Perjantai 30.12.2016 klo 13:02 - yrjöpoeka

Syyskuun 10 päivä on tulevaisuudessa se muistopäivä, jolloin Pohjoismainen Vastarintaliike (natsit) sai luvan tappaa ja pahoinpidellä muita kadunkulkijoita. Helsingin käräjäoikeus on juuri tänään 30.12.2016 antanut tuomionsa.

Helsingin asema-aukiolla Jesse Torniainen (natsi) potkaisi kohdalle pysähtynyttä kulkijaa sillä seurauksella, että viikon kuluttua henki oli poissa. Käräjäoikeuden antama tuomio on naurettava ihmisen tahallisesta tappamisesta. Kahden vuoden tuomiostaan tämä naureskeleva natsi istuu vain sen verran, että voi seuraavan itsenäisyyspäivän aikana jälleen seurustella Helsingin poliisien kanssa. Nämä poliisit turvaavat taas silloin natsien kulkemisen pääkaupunkimme kaduilla.

Tuomio on naurettavuudessaan sellainen, että näitä potkuja tulee satavarmasti jatkossakin. Mahdolliset korvaukset eivät näitä äidin pikku puudeleita liikuta. Yhteispohjoismainen kassa auttanee tiukassa tilanteessa. Poliishallituksen puuhastelut mahdollisesta liikkeen kieltämisestä voi nyt haudata. Aloite oli varmasti vain julkisuutta varten. Nyt poliisiylijohtaja voi luikerrella aloitteesta irti sanomalla, että tuomio oli niin vähäpätöinen. Tämän takia ei voida poliisien resursseja kuluttaa joutavaan puuhasteluun.

Tuollainen naurettava tuomio on samalla singnaali vastavoimille. Kostonkierre on nyt hyvin lähellä toteutumistaan. Julkisella paikalla voi nyt suorittaa tappamismielessä iskun ja selvitä siitä korkeintaan yhden talven levolla julkisilla pahnoilla. Näin tässä käy, kun ei heti alussa kielletty natsien marsseja kaduilla. Poliisi vain naureskellen on seuraillut näitten äidin kullanmussujen patikointia.

Edellinen poliisiylijohtaja antoi julkisen luvan sotilaallisen muodon marsseille, kun ei kieltänyt Soldiers of Odinin pelleporukoiden maleksimista mustissa huppareissaan. Epämääräiset mutinat kansalaisten vapaasta kulkemisesta ja sanavapaudesta ovat juuri tänään masentavaa muisteltavaa. Tuomion naurettavuutta kuvaa hyvin uutisen yhteydessä oleva tappajan kuva. Kuva kertoo hyvin, kuinka naurettavana tuomiota pidetään. Oikeudenkäynnin aikana sama kuva välittyi tiedoitusvälieisiin. Tappajien natsiryhmä sai hakemaansa julkisuutta.

Käräjäoikeus oli mielestäni täynnä syyntakeettomia tuomareita. Heidän mukaansa hyppypotku rintakehään ja siitä aiheutunut kallonmurtuma, aivoruhje ja aivonsisäinen verenvuoto ei ole syy-yhteydessä uhrin menehtymiseen. Tavallinen kansalainen ei tällaista päättelyä ymmärrä. Kuolipa uhri välittömästi, tai viikonkuluttua kuten tässä, se on tavallisen kansalaisen mielestä selkeä murha. Tässä ei mielestäni oikeus nyt toteutunut.

Suomalainen oikeusvaltio on jatkuvasti tuottanut tuomioita, joita tavallinen kansa ei ymmärrä. Murhista ja raiskauksista annetaan naurettavan pieniä tuomioita. Valittamalla hoviin ne todennäköisesti vielä pienenevät. Pitkältäkin kuulostava tuomio istutaan korkeintaan puoliksi ja sitten ulos samoihin töihin. Tappamaan ja raiskaamaan.

Toivottavasti syyttäjä ja uhrin omaiset valittavat tuomiosta ylempään oikeusasteeseen. Toivottavasti sieltä löytyisi tuomareita, jotka uskaltavat tuomita. Tuomion, joka istutaan loppuun saakka. Murhasta elinkautinen.

Avainsanat: pohjoismainenvastarintaliike, natsit, syyyhteys, vahingonkorvausvastuuedellyttääsyyyhteyttä, murhastaelinkautinen