Satunnaiset kuvat

Metsäkurjenpolvi

Uusimmat

Blogin arkisto

084 Puutetta pitää

Keskiviikko 6.7.2016 klo 19:11 - yrjöpoeka

Jokaisena kesänä puhutaan uutispulasta. Siksi toimittajat iskevät kuin sika limppuun kaikkeen epäolennaiseenkin uutiseen. Jokaisena kesänä on nähtävissä myös se ilmiö, että joku eduskunnan takarivin taavi päättää ottaa julkisuuden hallintaansa. Näin on käynyt tänäkin kesänä.

Olen kauhulla odottanut, kuka oman puolueeni tuntemattomista päästää mölyt ulos. Viime vaaleissa puolueen eduskuntaryhmään tuli uusia kasvoja. Eräs heistä on Veera Ruoho. Poliisina toiminut uusi kansanedustaja ei ole aiemmin ollut uutisissa, ei hyvissä eikä pahoissa. En tiedä hänestä mitään. Ilmeisesti hän on niitä kuuluisia takarivin taaveja.

Nyt hän otti ja kehui Soldiers of Odinin pojat maasta taivaaseen. Poliisina ja kansanedustajana, hän näkee hyvänä suomalaisen miehen mallina omien naisten puolustamisen. Hänen mielestään siinä ei ole mitään ongelmaa, että suuri osa näistä vinkeistä vekkuleista on tuomittu väkivaltarikoksista. Väkivalta on kohdistunut suomalaisiin naisiin. Ilmeisesti Veera Ruohon mielestä tämä pitää sallia Soldiers of Odinin miehille.

Olen aiemminkin ruoskinut sanansäilällä poliisijohtoa liian ymmärtäväisestä asenteesta näitä katupartioita kohtaan. Veera Ruoho poliisina vahvistaa tämän asenteen olemassaolon. Naisia hakkaavia katupartioita pidetään hyväksyttävänä ilmiönä, koska tämä joukko puolustaa olemassaoloaan maahanmuutovastaisuudella. Itse olen tullut siihen tulokseen, että poliisjohto on asenteiltaan samaa luokkaa näiden mustapaitojen kanssa.

Mikäli poliisi toimisi kuten sen pitäisi, näitä katupartioita ei olisi. Kansalaiset eivät näitä kaipaa. Nämä tallaajat olivat jo kuolemassa ikävystymiseen, mutta tällä ulostulolla potkaisi poliisi/kansanedustaja Veera Ruoho naistenhakkaajat kaduille. Harras uskoni parempaan politiikan tekemiseen omassa puolueessani koki taas yhden kolauksen lisää. Näitä kolauksia alkaa olla pian riittävästi.

Kunnalispoliitikon kesätauko kokouksista ei tarkoita sitä, etteikö sillä saralla olisi tekemistä. Joskus tuntuu siltä, että samalla kun kunnantalo laitetaan kesätauolle lomien takia, pitäisi myös poliitikkojen olla poissa kaikesta toiminnasta. Lailla pitäisi taata vähintään neljän (4) viikon kalastusloma kaikille sitä haluaville. Joka ei sitä haluaisi, voisi matkustella kotimaan kaikissa kesätapahtumissa. Niitä riittää.

Onneksi tämä kesä on ollut normaali suomalainen kesä. Välillä viilenee ja sitten sataa. Välillä on kunnon kesäloma keliä, hellettä ja ukkosta. Tämän kesän sateet ovat olleet todella rapasakoita. Eilen iltapäivällä ajelin vaimoni kanssa valtatie viidellä ja vettä tuli. Autojono matoi hissuksiin, Näkyvyys oli nollassa.

Se mikä ihmetytti oli autojen valojen käyttö. Autoilijat luulevat uudenlaisten ajoledien riittävän näkymiseen. Eivät riitä eilisen kaltaisessa kelissä. Vain yksi ainoa auto tuli vastaan, jolla paloivat sumuvalot edessä ja takana. Jokaisella tienvarren levikkeellä oli autoja parkissa. Monelle ajokeli oli liian vaarallinen. Eilisen ajokeliä vaikeutti myös vaarallisen kova puuskittainen tuuli. Kahdessa kohtaa oli valtatielle kaatuillut puita.

Kesä on myös kaikenlaista remonttia. Kelit ovat suosineet sitä. Toivottavasti kelit säilyvät samankaltaisina. Uutiset saisivat pysyä puutteessa.

Avainsanat: veeraruohopuolustaanaistenhakkaamista, poliisijohtojamustapaidat, ajoledit