Satunnaiset kuvat

teno 3-8.72007 025

Uusimmat

Blogin arkisto

029 Sattumuksia

Torstai 3.3.2016 klo 10:46 - yrjöpoeka

Omasta mielestäni olen viettänyt hiljaista talvea. Kokouksia on entiseen malliin, mutta olen jättänyt aktiivisen poliittisen toiminnan. Tämä on antanut itselleni tilaa tehdä asioita toisin. Erityisen paljon se on antanut tilaa kuntoilulle. Muutaman hiljaisen vuoden jälkeen olen lisännyt liikuntaa tasaisesti. Tällä hetkellä jaksan taas kiiruhtaa mutkaista tietä näkymättömiin.

Kunnan ylläpitämä matkaluistelurata on antanut mahdollisuuden kokonaan uuteen lajiin. Vasta kaksi vuotta sitten laitoin luistimet ensikertaa jalkoihini. Nyt matkaluistelu sujuu jo kohtalaisesti. Aina voisi vaatia parempaa laatua luisteluradalta, mutta nykyiselläkin alustalla pääsee mukaan luistelun maailmaan. Tänä talvena rata on ollut auki tasan kaksi kuukautta. Siinä ajassa olen päässyt ylittämään 1000 kilometrin rajan. Toivottavasti talvea riittää ja saan lisää kuntoilukilometrejä. Kesä vaatii hyvän kuntopohjan.

Iceman.jpg

Siitä huolimatta, että olen jättänyt aktiivi politiikan taakseni, niin joillekin sekään ei käy. Olin tiistai aamuna (1.3) luistelemassa ja sinne ilmestyi kaksi politiikon alkua huutamaan tuomioitaan minulle. Minun kuulemma pitäisi tehdä sitä ja tätä. Jotakin pitäisi sitten jättää tekemättä. Mekkaloinnista selvisi, että minun pitäisi edelleenkin tehdä järjestössä työtä. Ensin haluttiin minut ulos ja kun suosiolla jätin, niin ei sekään kelpaa. Tiesin kyllä, että totuus arjessa selviää heille. Jonkun pitää tehdä ne työt. Jonkun pitää osata ne työt.

Metelöintiin liittyi uhkauksia. Uhkausten välillä muistutettiin minun saaneen rikostuomion kunnianloukkauksesta. Nämä nostettiin esille, jotta ymmärtäisin tehdä heidän eteensä kaikkeni. Ilmoitin kohtuullisen selvästi, mitä mieltä olen heidän tavoistaan toimia. Kerroin myös selvästi sen, että aloittaessaan lannan luonnin puolueessa minua kohtaan, en ole heille kenellekään mitään velkaa. Nämä huutajat olivat juuri niitä, jotka voivat katkaista lopullisesti siteeni puolueeseen ja politiikkaan.

Laitoin luistimille suunnan ja jatkoin kuntoiluani. Metelöinnin ansiosta jatkoin hiukan kauemmin, jotta mieli rauhoittuisi. 49 kilometrin jälkeen mieli oli rauhallinen. Ensimmäisen kerran törmäsin tällaiseen kuntoillessani. Joitakin luisteluradan vastustajia on käynyt aika ajoin laskemassa kävijöitä kuntoiluvihosta. Tällainen tarkkailija löytyy myös nykyisestä kunnanvaltuustosta. Maailmassa on monta ihmeellistä asiaa. Ilmeisesti kaikki on liian hyvin ja on aikaa pahoittaa mielensä milloin mistäkin.

Onneksi minun elämässäni on hyvin paljon sosiaalisia suhteita erilaisiin ihmisiin. Se antaa perspektiiviä suhtautua näihin mielensä pahoittajiin. Tämäkin tapani luoda suhteita erilaisiin ihmisiin, antaa usealle syyn pahoittaa mielensä. Erityisesti joitakin kaihertaa myönteinen suhtautumiseni pakolaisiin ja turvapaikanhakijoihin. Perussuomalaisena.

Tästä kaikesta huolimatta, kevät tulee. Valo voittaa.

Avainsanat: matkaluistelu, poliittinenkorrektiushukassa, mielensäpahoittajat