Satunnaiset kuvat

Täällä syntyvät taimenet

Uusimmat

Blogin arkisto

054 Rätyä pukkaa

Lauantai 18.10.2014 klo 20:58 - yrjöpoeka

Kokoomuksen meno on fantastista. Yhtä tulevaisuuden toivoa syytetään murhasta. Kokoomuksen ministerit ja kansanedustajat kusettavat verottajaa ja äänestäjiä. Käteinen Katainen lähti kesken kaiken maanpakoon Brysseliin ja Stubbi asetti itsensä pääministerin rooliin. Toivottavasti tämä on sitä miltä näyttää. Lopun alkua. Fantastista.

Viime vaalien alla tämä fantastinen puolue lupasi puolittaa työttömyyden. Katkaista valtionvelan kasvun. Ja paljon, paljon muuta hyvää. Kansa uskoi ja meno on ollut sen mukaista. Työttömiä on putkahtanut 100 000 lisää. Valtionvelka kasvanut muikeat 20 miljardia euroa lisää. Nyt velkaa on jo 100 miljardia euroa. Kaiken hyväksi Suomen luottoluokitus laski muutama päivä sitten. Siitä koituu veronmaksajille satojen miljoonien lisälasku. Nyt kokoomuksen kannattaa ottaa nämä käyttämättömät vaalilupaukset uusiokäyttöön. Kyllä kansa äänestää! Tämä on fantastista.

Ministeri Rädyn uskomattomat puheet, suoraan sanoen sekoilut ovat saaneet tavallisen kansalaisen hienoisesti kummastelemaan. Tänäänkin kassajonossa minulle tuli puolituttu mies vaimonsa kanssa sanomaan yhden totuuden. Hän käytti vertauksena Tuntemattoman sotilaan Koskelan sanoja. Pannaan luu kurkkuun! Semminkin kun sanoja on minun tietääkseni ollut ikiaikaisesti kokoomuksen kannattaja. Stubbin nuorison suuntainen kosiskelu voi viedä varmat äänestäjät ja se on maallemme hyväksi!

Mikäli joku perussuomalainen olisi jäänyt samanlaisesta puliveivauksesta kiinni, kuin ministeri Räty, hänet olisi viety pikimmiten valtakunnanoikeuteen. Kaikelle tälle puliveivaukselle löytyy myös ymmärtäjiä, mediaa myöten. Mistään ei häntä aseteta vastuuseen. Tämä maa on vaarallisesti menossa sellaiseen suuntaan, jossa vallassaolijat luulevat olevansa kaikkien lakien ulkopuolella. Jossakin vaiheessa tälle fantastiselle menolle todella tulee loppu, aivan kuten Koskela ennusti.

Viimeviikkojen aikana olen saanut seurata ja lukea itseeni kohdistuvaa kaunaista vihapostia puhelimestani, sähköpostista ja sosiaalisesta mediasta. Vahingoniloisia ilkkujia on kömpinyt esiin kertomaan, kuinka he ovat saaneet olla savustamassa minua ulos eduskuntavaalikisasta. Lupaan palata aiheeseen myöhemmin vaalien jälkeen. Paskaa voi heittää päälleni, mutta en aio aloittaa v.......a ennekuin vaalit ovat ohitse. Kannan huolta puolueeni vaalimenestyksestä ja siksi pidän kirjoitusintoni asian suhteen kurissa. Voi olla, että muutoinkin se luu voi mennä kurkkuun näillä ilkkujilla itsellään tulevina päivinä.

Onneksi minulla on myös suuri määrä tukijoita ympäri Kainuuta. Maakunnan eri kolkista kantautuvat uutiset ovat saaneet ihmiset ottamaan minuun yhteyttä. Huoli on meille yhteinen. Kuinka tällaisessa menossa voimme valmistautua ensi kevään vaaleihin? Toivoisin jokaisen miettivän edes pikkuisen sitä demokratiaa ja yhdessä tekemistä. Politiikka on yhdessä tekemistä ja se ei ole juridiikkaa. Valitettavasti siitä voi tulla myös sitä. Meitä lyödään nyt kaikella mahdollisella. Nyt ei pitäisi itse provosoida, vaikka kuinka se tuntuisi oikeutetulta.

Nyt on keskityttävä vain ja ainoastaan omaan tekemiseen. Oman puolueen ja piirin vaaliohjelman tekemiseen. Yhdessä.

Avainsanat: lauraräty, pannaanluukurkkuun, politiikkaeiolejuridiikkaa