Satunnaiset kuvat

Sorro siimoissa

Uusimmat

Blogin arkisto

015 Muisti lyhyt

Keskiviikko 27.1.2016 klo 10:41 - yrjöpoeka

Ihmiskunnan muisti tuntuu käyneen lyhyeksi. Toisen maailmansodan aikana Euroopassa suoritettiin ei toivottujen kansanosien totaalista tuhoamaista. Euroopan silloinen suurvalta Saksa oli sen pääosassa. Silloinen Neuvostoliitto suoritti myös miljoonien kansalaistensa tuhoamisen ja siinä sivussa siirsi Siperiaan naapurimaiden kansoja.

Sodan jälkeen Eurooppa oli täynnä pakolaisia. Kaikesta oli puutetta ja eniten ruoasta. Euroopan kansojen toipuessa sodasta käytiin jälkipyykkiä ja toivottiin sodan opetusten säilyvän kansakuntien muistissa. Erityisesti Saksa on joutunut elämään mustan menneisyytensä kanssa. Siksi ei ole ihme, että nyt Eurooppaa koettelevassa turvapaikanhakijoiden tulvassa se ilmoitti aluksi ottavansa kaikki tulijat.

Nyt Euroopassa on menossa sodan opetusten rehabilitointi. Pakolaisten lähtömaissa esiintyvä julmuus ja tuhoamistaistelu ei liikuta enää meitä Eurooppalaisia. Sieltä pakenevia kohdellaan epäinhimillisesti ja heidän pakonsa sodan alta nähdään pelkuruutena. Tämä koskettaa erityisesti miehiä. Suurvaltojen pommitusten ansiosta erityisesti Syyriassa on useita alueita, joissa tuhotaan ihmisiä nälkään.

Lähi-idän ja Afrikan alueilla on erittäin suuri syntyvyys ja miespuoliset pyrkivät etsimään muualta mahdollisuuksia parempaan elämään. Sotien jälkeen syntyneissä suurissa ikäluokissa tapahtui myös meillä sama ilmiö. Paremman elämän toivossa lähdettiin sitä etsimään Ruotsista. Siellä oli töitä ja Suomeen syntynyt miehinen liikakansoitus purkautui.

Jostakin kumman syystä nyt meille tulevaa miesjoukkoa nimitellään elintasosurffareiksi. Jokaisessa tilanteessa pieni äänekäs joukko kertoo aivan pyytämättä, etteivät tulijat ole tulossa töihin. Tulijoita pidetään oppimattomina ja kouluja käymättöminä. Todellisuus on valitettavasti aivan toinen. Sitä todellisuutta ei haluta kuunnella. Ihmetellään vain, että kuinka heillä voi olla AiPadeja.

Suomessa on menossa samakaltainen tilanne, kuin oli sotien alla ja aikana. Vastapuoli yritetään esittää epäinhimillisenä ja oppimattomana. Tulijat yritetään esittää raakalaisina, joiden ainoana tarkoituksena on tuhota maamme ja raiskata naisemme. Maailmansodan alla ja aikana Eurooppa koki samanlaisen massapsykoosin. Niitä kansalaisia, jotka yrittävät muistutella huutajien äänekästä joukkiota uhkaillaan. Sama tapahtui myös sotien alla.

Lukiessani uutisvirrasta lasten kuolemista nälkään, tunnen häpeää Suomalaisena. Samaan aikaan meillä kuskataan ruokaa sioille ja kaatopaikoille. Maataloudella on vaikeuksia, kun Venäjän kauppa on romahtanut. Mietimme pää punaisena, mihin ruokaa voisi viedä. Tätä pohtiessani herää yksi kysymys? Voisiko ruoan vienti nälkäänäkeville, pysäyttää millään tavoin pakolaistulvaa?

On todella surullista, kuinka erityisesti politiikoilla on muisti lyhyt. Kuinka huonosti he muistavat menneisyyden. Heidän valinnoillaan on maamme tulevaisuudelle suuri merkitys. Meidän pitäisi muistaa, mihin tällainen voi johtaa. Jätän sen pohtimisen lukijoiden tehtäväksi.

Avainsanat: tuhoamissodankäynti, rehabilitointi, massapsykoosi, sodanopetukset

071 Kaksi on vahvaa

Maanantai 28.9.2015 klo 23:10

Sain kirjoitellessani puhelinsoiton ja siellä huolestunut ystäväni kyseli, mitä aion tehdä Suomi24 sivuilla esiintyvän idiootin suhteen? Siellä kuulemma nimitellään minua jopa homoksi. Soittaja oli jaksanut lukea kolme sivua ja hän oli pöyristynyt siitä solvausten määrästä, joka minuun siellä kohdistui. Koska olin juuri saanut valmiiksi blogi kirjoitukseni Tervon roskaväestä, minun oli kohtalaisen helppo vastata.

Tuolla Suomi24  Suomussalmenkunta palstalla esiintyvä idiootti, on melkolailla samaa tasoa kuin Tervon ilmaisema väki. Mielessä on aina ja iänkaikkisesti vain yksi asia. Tervon roskaväellä pakolaiset ja Suomi24 idiootilla homo-opettaja.

Olen usein joutunut vastaamaan kyselijöille tästä samasta aiheesta, että minua saa nimitellä, kunhan vain nimeni kirjoitetaan oikein. Se on mielestäni vähimmäisvaatimus. Oikeinkirjoitustaidoiltaan tämä kirjoittelija on imbesilli, silti hän on nimeni kirjoittamisessa onnistunut todella hyvin. Tasoltaan kuuluu samaan kategoriaan kuin Tervon roskaväki.

Olen kiitollinen siitä että minulla on ystäviä, jotka ovat huolestuneita jaksamisestani tässä paskanheitossa. Olen lohdutellut heitä sillä, että miettikääpä tätä solvaajan tilannetta? Hän on jäänyt lehdellä soittelemaan ja voi vain kaiholla muistella yhteisiä tuokioita biljardinpeluu kaveriensa kanssa.

Tässä kohden ovat useimmat unohtaneet surkuttelunsa. Olen saanut jopa rauhoitella, ettei saa tukehtua nauruun. Lopputulemana oli tänäänkin, että suljimme nauraen puhelimet.

Idiootillakin on oikeus biljardinpeluuseen. Karvanopilla.

Avainsanat: pakkomielle, psykoosi, karvanopat