Satunnaiset kuvat

Se on siinä..!

Uusimmat

Blogin arkisto

071 Palautetta pukkaa

Maanantai 22.10.2012 klo 18:54 - yrjöpoeka

”Puheellani ja kirjoituksellani on ollut hyvä vaikutus! Nyt luvataan sosiaali- ja terveysjohtajan ja kunnanjohtajan allekirjoituksilla taata akuuttivuodeosaston toiminnan jatkuvuus. Samalla he takaavat myös terveysaseman jatkon.”

Noilla lauseilla päätin edellisen kirjoitukseni. Eri tapahtumissa ja tapaamisissa äänestäjät ovat olleet todella tyytyväisiä tilanteen kehittymiseen. Torilla mukana olleet ovat myös todella ihmetelleet virkajohtajien yhteistä kirjoitusta. Usea on pitänyt sitä yhtenä keinona kampittaa minua ja estää ”jytkyn” tulo. Onneksi meidän ryhmällämme on ollut ja on oma vaalisuunnitelma. Me etenemme sen mukaisesti. Tulevan viikon aikana me näymme ja kuulumme Suomussalmen katukuvassa. Puolueet ja virkamiehet saavat tehdä omaa työtään omilla suunnitelmilla.

Luottamukseni virkanaisten toimintaan on ollut koko tämän vuoden heikoissa kantimissa. Tämä episodi ei sitä lisää. Tämä on jatkoa keväällä olleeseen kamppailuun kehitysvammaisten asumisen yksikkökoon lisäämisestä Kajaanissa. Julkisuuden tultua mukaan, hankkeen äidit joutuivat vetämään länget kaulaansa. Aihe on haudattu väliaikaisesti, mutta luulen sen nousevan esille heti ensivuoden aikana. Hallintokokeilun aikana virkaihmiset ovat ottaneet itselleen sellaista valtaa joka ei heille kuulu.

Minulta odotetaan huomisen lehteen vastinetta aiheesta ja sen olen tehnyt. Yritin lähestyä aihetta neutraalisti, vaikeaa se oli. Neutraalia asennetta auttoi perussuomalaisten vaalijoukkue ja sen tuki. Samoin äänestäjien tuki tapahtumissa.

Tästä jatketaan. Puhetta tulee. Sitä saa kuunnella ja sitä saa tulkita.

Avainsanat: jytky, omavaalisuunnitelma, luottamus, puhettasaatulkita