Satunnaiset kuvat

Nainen elämässäni

Uusimmat

Blogin arkisto

150 Palkinto odottaa

Torstai 10.11.2016 klo 16:25 - yrjöpoeka

Melkein näillä sanoilla kertoi puhelimessa tuohtunut ”oikea” perussuomalainen. Hänen mukaansa minun päiväni ovat luetut puolueessa. ”He” keräävät kirjoituksiani sitä varten, että puoluehallitus potkii minut pellolle. Kirjoitukseni ”nuivista” oli ollut hänelle liikaa ja hänen mukaansa kaikille ”oikeille” perussuomalaisille. Nyt ei olisi armoa odotettavissa, näytöt oli kerätty minun blogistani. Olenkin pannut merkille, että kävijämääriin suhteutettuna muutamien viime päivien aikana, sivujani on selattu valtavan paljon. Tästä kiitos kuulunee ”heille”.

Ilmaisin hänelle, että kirjoitukseni ovat sitä varten julkisia, että niitä saavat kaikki lukea. Muutkin kuin perussuomalaiset. Niitä saa tulostaa omaa käyttöä varten. Mikäli aikoo niitä julkisesti esitellä, olisi mielestäni hyvin suotavaa mainita lähde kirjoittajasta. Tässä kohtaa langan toisessa päässä tuli hiljaista. Lopulta pienen kakistelun jälkeen hiljaisempi kysymys, mikä lähde? Huuto alkoi, kun kerroin, että minun nimeni ja oikein kirjoitettuna.

Kirjoituksistani on usea hänen mukaansa löytänyt sen puolueen, mihin olen loikkaamassa. En saanut vastausta missä kirjoituksessa olisi sellainen kohta, koska en itse muista sellaista kirjoittaneeni. Palkinto puheiden seasta ennen puhelun katkeamista, erotin vielä sanan ”vitun suvakki”. Tämä lienee jokin uudissana?

Olen joskus aiemminkin sanonut perussuomalaisten tilaisuuksissa, joissa on heiluteltu kirjoituksistani olevia kopioita, että tulostakaa vapaasti. Voin antaa muutaman riisin tarvittaessa tulostuspaperia, jotta ei tulisi kuluja tulostajille niin paljoa. Sanon saman edelleenkin. Tulostakaa vapaasti! Kirjoitukseni ovat vapaasti luettavissa. Toisaalta tulostaminen on turhaa, koska kirjoitukseni ovat esillä tänään, huomenna ja tulevaisuudessa. Mikäli niistä löytyy niin hyviä blogi-kirjoituksia, että ne luetaan myös puoluehallituksessa, hyvä tulee.

Oma tahtoni olisi, että tulostakaa aikajärjestyksessä vaikka tämä vuosi kokonaan. Silloin saa ajatuksistani paremman kokonaiskuvan. Älkää välittäkö oikeinkirjoitusvirheistä. Minun oli nuorempana siirryttävä 15-vuoden iässä hankkimaan elanto suurelle perheelle. Koulunkäynti ja oikeinkirjoitustaito jäi nuorempien osalle. Mutta toivottavasti saatte nyt selvää tekstistäni. Valitan tätä puutettani syvästi.

On oikein jännittävää odotella sitä palkintoa, mikä minulla on luvassa. Odotan oikein malttamattomana. Vanhempana minulle on selkeästi tullut sellainen lapsenomainen malttamattomuus. Lastenlapsilla sellainen on ja ilmeisesti olen saanut heiltä uustartunnan. Itse omassa lapsuudessani en muista saaneeni koskaan mitää lahjoja. Ei silloin jaettu lahjoja, eikä ollut varaakaan.

Onneksi nyt on isänpäivä heti edessä ja saan siinä jäähdyttää malttamattomuuttani.

Hip-hip hurraa! Minut palkitaan!

Avainsanat: oikeaperussuomalainen, smp, puoluehallituserottaa, vitunsuvakki,

083 Mitä huominen tuo

Lauantai 17.10.2015 klo 20:42 - yrjöpoeka

Sääennusteen mukaan hyvä syysilma vallitsee maassamme. Mennyt viikko on ollut loistava kaikille syystöille. Harmittaa hieman autoon laitetut nastarenkaat, mutta yöt voivat tuoda yllätyksen aamuliikenteelle. Siksi nastat saavat rapista. Onneksi juuri nyt on vähän reissaamista.

Eduskuntavaaleihin valmistautuessa perussuomalaisten Kainuunpiirissä kuohui ja kaikenlaisia syytöksiä sinkoili puoleen jos toiseen. Erityisesti Kajaanissa oli meno villiä. Valtuustoryhmästä eroteltiin väkeä. Puolueesta erottamisella uhattiin vähän väliä. Vaalien jälkeen piirihallitus lähti sitten vaatimusten tielle ja teki pyyntöjä puoluehallitukselle. Myös allekirjoittaneesta tehtailtiin erottamispyyntö.

Nyt ovat viralliset paperit käsissäni. Ne kertovat karua kieltään. Puoluehallitus ei lämmennyt erottamishankkeille. Toinen näkyvä puolueen kasvo, Jaana Sankilampi pysyy saamani tiedon mukaan myös puolueen jäsenenä. Koti-Kajaani lehden uutisen mukaan hän on liittynyt toisen Kajaanilaisen yhdistyksen jäseneksi. Siellä on uutena jäsenenä myös toinen valtuustoryhmästä poispotkittu.

Juntta joka erottaa kaikki toisenmieliset, alkaa olla aika yksinäinen. Kaiken hyvän päälle olen saanut kuulla, että puolue vaatii, että jatkossa Kajaanissa toimii vain yksi yhdistys. Tarkoittaa sitä, että toinen lakkaa ja jäsenet liittyvät sitten yhteen ja samaan yhdistykseen. Tämä on järkevä ehdotus puolueelta.

Eija Hakkarainen on tätänykyä Kajaanin Perussuomalaiset ry,n pheenjohtaja. On ilmeistä ja toivottavaa, että tämä yhdistys jatkaa ja juntan yhdistyksen rippeet liittyvät tähän. Onkin mielenkiintoista nähdä, vieläkö juntta yrittää ja saa kaapattua vallan tältä yhdistykseltä? Uskoisin sen olevan nyt hieman vaikeampaa. Juntan erottamia on nyt Hakkaraisen johtamassa yhdistyksessä.

Viime vaaleissa mukana olleet ehdokkaat olivat äänekkäästi hakemassa allekirjoittaneen ja Jaana Sankilammen erottamista. Koska näin ei sitten käynyt, joidenkin olisi syytä miettiä omaa rooliaan Kainuun perussuomalaisissa. Piirihallituksen olisi myös syytä miettiä, menikö kaikki kuten piti? Erottamistani vaatinut piirihallitus voisi miettiä, tuntevatko he tulleensa vedätetyiksi?

Olen saanut kysymyksiä jo jatkon suhteen. Olen vastannut, etten vielä tiedä. Ensin on nähtävä, mitä maakunnan keskuskaupungissa jatkossa tapahtuu. Toiseksi on myös nähtävä, miten Perussuomalaisten Kainuunpiiri toimii jatkossa? Mikäli mitään uudistuksia ei tapahdu, päätösprosessista tulee kohdaltani helpompaa.

Tämä viimeinen toteamus on sitten selvästi huomisen murheita.

Avainsanat: perussuomalaisissakuohuukainuussa, puoluehallitus, huomisenmurheet