Satunnaiset kuvat

Oikeusaputoimisto

Uusimmat

Blogin arkisto

192 Paskantaminen omiin muroihin

Keskiviikko 28.12.2016 klo 18:04 - yrjöpoeka

Liityttyäni aikoinaan perussuomalaiseen puolueeseen, pidin sitä isänmaallisena, kaikkia muita ihmisiä ja puolueita arvostavana työväenhenkisenä puolueena. Ollessani sitten ehdolla Oulunvaalipiiristä eduskuntavaaleissa 2011, tilanne oli vielä sama. Silloin jo esiintyivät julkisuudessa ”nuiva” manifestin tulevat julkaisijat. Heillä ei ollut vielä valtaa puolueessa. Nyt on toisin. Nuivilla on valta.

Sen myötä puolueen aatteellinen pohja on kadonnut. Nyt iloitaan siitä, että puolueessa on rohkea nuortenliike. Juuri tänään uutisoidaan kuvin ja sanoin, kuinka yksi housuihinsapaskova, konttaa Helsingin tuomiokirkon portailla pelkissä vaipoissa. Viimeistään tämä kertoo millainen on sivistyksemme taso. Isänmaallisuudesta tässä ei ole hajuakaan, paska ei ole isänmaallista tuomiokirkonportailla. Työväenpuoluetta tästä ei saa enää tekemälläkään. Työväestö ei häpäise itseään ja puoluettaan kekkaloimalla vaippahousuissa uskonnollisen pyhättömme rappusilla.

Muutamia aikoja sitten puoluetta lakaistiin kovalla kädellä ja erotettiin erimieltä olevia. He kaikki olivat kuitenkin kovia aatteen ihmisiä. Heidän erottamisiensa takana olivat ne pyrkyrit, jotka liehakoivat valtaan uuden puolueen siivellä. Sen sijaan nämä vaipoissa kuljeksivat ”nuoret”, jotka eivät koskaan ole rehellistä työtä tehneet, heitä paapotaan ja pidetään puolueen tulevaisuutena. Eduskunnassa asti istuu niitä, joilla on todellisia yhteyksiä äärioikeistoon ja natsihenkisiin järjestöihin.

Nämä hurlumhei-henkiset kuvittelevat olevansa isänmaallisia. Itsenäisyyspäivänä nämä ruotsinkieltä kammoksuvat marssivat soihtukulkueena perussuomalaisen nimisen Eugen Schaumanin haudalle. Tätä pelleporukkaa harjataan puhtaiksi ihan puheenjohtajan voimin.Tämän kaiken on saanut aikaan nuivien suorittama vallankaappaus puolueen ytimissä. Googlettamalla kaikille tulee selväksi, keitä ne nuivat ovat.

Tämänpäiväiset uutiset moukkamaisuudessaan ja sivistymättömyydessään ovat sellaista, jota minä en enää halua nähdä. Tätä moukkamaisuutta on ollut jo piisalle asti. Tämä vei lopullisesti uskoni siihen, että puolueessa järki vielä voittaisi. Ei voita. Tällä pyrrhoksen-voitollaan nuivat saavat itselleen satiais-puolueen. Ne jotka haluavat tästä menosta nauttia, olkaat niin hyvät!

Minä kirjoitan nyt kirjeen ja postitan sen nuivien päämajaan.

ps. En osaa ruotsinkieltä. Kuten eivät miljoonat muutkaan suomalaiset. En osaa saamenkieltä. Kuten eivät miljoonat muutkaan suomalaiset. Mutta minä en sen takia vastusta koululaisten mahdollisuutta kielien opiskeluun.

Kielet ovat avain maailmaan.

Avainsanat: nuivamanifesti, eugenschauman, pyrrhoksenvoitto