Satunnaiset kuvat

Syysaamu

Uusimmat

Blogin arkisto

125 Demareitten tuho-vihreitten uho

Torstai 8.6.2017 klo 10:38 - yrjöpoeka

Gallupit ovat politiikoille huumaa, jos ne miellyttävät tuloksillaan omaa puoluetta. Hyvä tulos nähdään aina omana onnistumisena, ei niinkään toisista puolueista johtuvana. Mikäli puolue saa huonon tuloksen sitä vähätellään parhaansa mukaan. Äänestäjille ja kannattajille ne ovat yleensä vähäpätöisiä. Jatkuva nousu siivittää epävarmoja kannattajia ja äänestäjiä lähtemään voittajien kelkkaan.

Olin itse mukana perussuomalaisten ensimmäisessä jytkyssä ehdokkaana ja näin ja koin silloin kannatuksen muutoksen. Media ei silloin uskonut ja vähätteli kannatuslukuja. Jokaisen gallupin tulosta laskettiin perussuomalaisten kohdalta, koska selkeästi haluttiin vaikuttaa kannatuslukuihin. Kentällä me tiesimme kuinka tulisi käymään, koska näimme rajun muutoksen ihmisten käyttäytymisessä. Perinteinen työväestö uskoi puheitamme ja lähti mukaan. Sama tapahtui toisessakin jytkyssä. Nyt hallitusvastuun takinkääntöjen jälkeen työväestön kannattajat ovat katoamassa.

Tämän aamuinen galluppi kertoi vihreiden noususta ja siitä johtuen media on hehkutusta täynnä. Kaikki vanhat menninkäiset (Soininvaara) ilmestyivät kertomaan mistä kaikki johtuu. Itse näen tämän tuloksen demareitten heikkoutena ja erityisesti puolueen hajaanuksena. Puheenjohtajana tönkkö Rinne ei ole pystynyt puoluetta yhdistämään, vaan päinvastoin. Sekoilu on jatkunut presidenttiehdokasta nimettäessä. Puolue on sotien jälkeen hallinnut suomalaista poliittista teatteria. Sivusta katsottuna tämä on surullista menoa.

Demareitten ongelmana ovat perussuomalaiset. Persut söivät heidän syömähampaansa ja nyt takaisin persuista palaavat kannattajat eivät löydäkään puolueesta entistä työväenhenkeä. Vain sisäistä juonittelua ja vallanhimoa. Vaihtoehdoksi ovat nyt nousemassa vihreät. Valitettavasti vihreät eivät tule olemaan heille pelastus. Vihreitten ydinsanoma on luonnon suojelu ihmisiltä. Vihreät haluavat säilöä suomalaisen luonnon ja se tarkoittaa maaltamuuttoa ja työttömyyttä syrjäseuduille.

Vihreitten puheenjohtajakierroksen aikana on noussut esille heidän halunsa vihertää koko Suomi. Keskusta on mielestäni juuri nyt valinkauhassa syrjäseutujen kohdalla. Istuvan hallituksen työn tuloksena on tehty useita sellaisia päätöksiä, jotka lyövät syrjäseutujen asukkaita kumaraan. Mikäli tästä kannatuksen muutoksesta hyötyvät juuri vihreät, meno muuttuu entistä synkemmäksi.

Kaivostoiminta halutaan lakkauttaa kokonaan. Runsaita metsävaroja ei saisi heidän mielestään hyödyntää. Heillä olisi halua purkaa voimalaitokset jokien varsilta. Sitä kannattaisin itsekin. Sen vastavoimaksi meidän pitäisi siirtyä työtä tuottavaan ja saastettomaan ydinvoimaan. Mutta sitäkään he eivät mitenkään voi hyväksyä. Vihreät kohkaavat paljon uusiutuvasta energiasta kuten aurinko- ja tuulivoimasta. Kuunnellessani meteliä vihreitten suunnasta tuulivoimapuistoja perustettaessa, heidän puheensa käyvät ontoiksi.

Tuulivoimaa käytetään puheissa, mutta sitä ei saisi edes syrjäseuduille rakentaa. Tätä nämä piipertäjät perustelevat maiseman muutoksella ja voimaloiden vaaroilla lentäville linnuille.

Pahnan pohjilla tässä ovat kyllä entisen puolueeni persujen puheet räjähtelevistä lepakoista. Persut käänsi takkinsa. Vihreät eivät käännä.

Valtaan päästyään he autioittavat syrjäseudut lopullisesti.

Avainsanat: puolueittenkannatusmittaukset, nytjytkytetään, puolueittentakinkäännöt, osmosoininvaara, uusiutuvaenergiapuheissa, putkosenräjähtelevätlepakot

127 Media narsistien ja hölmöjen liekanarussa

Maanantai 10.10.2016 klo 19:35

Sosiaalinen media on tuottanut Suomeen valtavan määrän omasta navastaan riehaantuneita narsisteja. Jokainen huutamaan kykenevä haluaa näyttää, millaisia möläytyksiä he kykenevät tuottamaan. Tästä on erinomaisena esimerkkinä Lea Mäkipään eduskunta avustaja. Saadessaan jatkaa eduskunnan palkkalistoilla, kansliatoimikunta samalla ilmoittaa sen, mikä riittää kanasanedustajan avustajan tasoksi. Minun mielestäni tämä kertoo jotakin myös kansanedustajan omasta tasovaatimuksesta-

Koska hölmöily on tarttuvaa, tämä avustaja kutsuttiin somistamaan Enbuske, Veitola & Salminen talk-ohjelmaan. Sivistynyt ihminen olisi luullut, että eihän noin järjettömiä laukovaa tarvitse kuulla enempää. Mitä vielä. Suomessa on vallalla sellainen oletus, että sanavapaus ja tiedoittamisen tärkeys vaatii kaikkien hölmöjen esilletuomista parhaaseen katseluaikaan. Kaikkien pellehermannien marssiminen kaduilla on esitettävä ja heitä on haastateltava. Näin myös tämän avustajan kohdalla.

Parhaaseen katseluaikaan saatu näkyvyys on valttia tulevissa kunnallisvaaleissa. Vaalien alla on aina pidetty ehdokkaita vaalikaranteenissa. Nyt media hakee esille niitä, jotka uskaltavat esittää kaikkein hölmöimpiä väitteitä. Tämän avustajan kohdalla media suorastaan polvistuu, koska hän on saanut syytteen ja vieläpä omasta rikosilmoituksestaan koskien itseään. Tämän hullummaksi ei enää voi mennä. Toisaalta kyllä aina joku panee paremmaksi.

En tiedä, mitä vaikutuksia kansalaisiin tällä median käyttäytymisellä tulevaisuudessa on? Tyhmistääkö se suomalaiset samalle tasolle, kuin valtameren takaisen presidentin vaalien lokakampanja tekee jenkeille? Minun mielestäni media on menossa kohti jenkkien lokajärjestelmää. Julkisuudessa esitellään vain suurimmat pellet ja he saavat kannattajia, koska järkeviä ihmisiä ei pidetä esillä. Järkeviä ihmisiä pidetään harmaina ja tylsinä.

Trumpismi on päivän sana. Tämä median osaaja käyttää mediaa härskisti hyväkseen ja sitä samaa olemme saamassa nyt myös meille. Mitä hölmömpiä väitteitä, sitä enemmän media sitä kommentoi. Media on trumpismin pauloissa. Nyt ei riitä enää populismi, mistä perussuomalaiset tunnetaan. Lieneekö puolueen johto saanut vaikutteita juuri tästä Trumpin suosiosta? Siksikö näitä älyttömyyksien esittäjiä pidetään puolueessa? Tästä syystäkö lepakoitten räjähtely on nostettu esille?

Hullu, hullumpi, vai trumpismin vallassa oleva perussuomalainen? Tämäkö on ajan kuva?

Voihan lepakko!

Avainsanat: leamäkipää, terhikiemunki, trump, räjähtelevätlepakot