Satunnaiset kuvat

Ei muuta kuin menoksi

Uusimmat

Blogin arkisto

198 Hotelli viikonloppu

Sunnuntai 22.11.2009 klo 17:24 - yrjöpoeka

Kyllä oli mukava viikonloppu Kuusamon Tropiikissa, jossa oli kehitysvammaisten tukipiirien järjestämä koulutus- ja virkistys viikonloppu. Todella hyviä koulutus sessioita ja mukavassa seurassa oli mukava viettää viikonloppu. Koulutuksien päätteeksi pidettiin vielä piirien syyskokoukset ja se oli siinä, kotiin piti lähteä. Oli oikein mukava tavata vanhoja tuttuja vuosien takaa ja tutustua aivan uusiin ihmisiin.

Viikonlopun aikana ei tarvinnut tiskata ja siivota kertaakaan, aina joku vei tyhjät lautaset pöydästä pois. Kaiken lisäksi sain tanssahdella vaimoni kanssa pitkästä aikaa, useita vuosia olikin jo ehtinyt taito rapistua. Pienen alkujäykkyyden jälkeen lähti humpat ja valssit sujumaan ja hiki irtosi hiihtelijän otsalta. Samalla reissulla tulikin sitten juhlistettua valmiiksi hääpäiväämme, joka on tulevalla viikolla. Hyviä vuosia on ollut ja sain vielä lupauksen vaimoltani jatkosta, olen kuulemma alkanut oppia sisäsiistiksi. Täytyy tunnustaa, että vaimoni silmät olivat todella kauniit kynttilän valossa. Tarkistin ja ovat kauniit vielä tänäänkin.

Tämä pieni uutinen sai minut miettimään, onko ihmisrotu todella sairas ja mitä me olemme valmiita tekemään ja kaikki kauneuden takia. Pitäisikö rasvaimuissa kävijöiden kysyä, minne heistä otettu rasva oikein laitetaan? Rasvakilon hinta on todella hyvä ja nyt näyttäisi olevan markkinoita todella lihaville ihmisille. Rasva imuista peritään sikamaisia hintoja ja tämän jutun perusteella kenenkään ei pidä antaa ilmaiseksi mitään itsestään. Verenluovutus on sitten toinen juttu ja sitä kannatan edelleenkin nykyisenkaltaisena. Ilmankos nuo klinikat rypevät rahassa, kun noin kallista rasvaa saadaan ihmistolloista aivan ilmaiseksi. Tämäkin herra voi antaa naisten lehtiin muutaman jutun vuoden vaihteessa, jotta nais parat alkavat laittaa itseään rantakuntoon ja rahaa tulvii professorin kassaan.

Huomenna on sitten tiedossa maakuntavaltuuston kokous ja päivästä tulee todella pitkä. Toivottavasti ajokeli tiestöllä paranisi hieman, nyt on todella loskainen keli

Avainsanat: kuusamontropiikki, hääpäivä, kynttilä, ihmisrotu, rasvaimu, rasvakilo, klinikat, rantakuntoon