Satunnaiset kuvat

Taimenen väsytys 1

Uusimmat

Blogin arkisto

060 Tuksua pukkaa

Keskiviikko 27.4.2016 klo 10:07 - yrjöpoeka

Edellinen päivitykseni yhdestä turhanpäiväisestä puolialastomasta julkusta on kirvoittanut useita lukijoitani ottamaan yhteyttä. En ollut yksin ärsyyntymiseni kanssa. Muitakin suomalaisia miehiä on nyppinyt julkkukaunottarien keekoilu ja valloittavia raavaitten miesten kuvia on ilmestynyt julkisuuteen. Yhtä puuttui ja se oli Tuksun kuvan puute. Se olisi kruunannut tämän ensimmäisen julkun aloittaman alusvaatekuva session. Totta puhuen se olisi ollut liian raaka kuva näin nuorille pojille.

Jääkiekkoilu on uutisten mukaan aheuttanut örvellystä Tampereella. SM-kullan saavuttanut Tappara on se takana. Taas kerran usea työnantaja saa heikon työpanoksen tämän hulinan ansiosta. Tuskinpa siinä kuitenkaan Suomi niminen yhtiö kaatuu. Örvellys voi olla vasta alussa, koska MM-kisat ovat vielä edessä. Tuntuu siltä, että nuorten miesten menestys on antanut medialle niinsanotusti siivet. Jokaisesta tuutista suolletaan pelkkää jääkiekkoa. Mestaruutta janotaan.

Mutta onneksi on tämä Tuksu. Jokaisen kannattaa tutkailla mitä tästä julkusta kerrotaan. Tuksu kannustaa Suomen leijonat voittoon. Tuksu ja Suomen Leijonat! Minua ei aiemminkaan ole häirinnyt jääkiekko, koska jokaisessa tuutissa on valintanäppäin. Sillä homma rauhoituu. Mikäli ei kerralla asetu, niin annos Tuksua saa mielen muuttumaan. Ajatus Tuksun riehumisesta leijona laumassa on sanoinkuvaamaton. On siinä leijona uroilla kestämistä.

Suomi valmistautuu kesä olympialaisiin. Nyt olisi pikaisesti perustettava erilliset fani-ryhmät Suomea edustaville naisille ja miehille. Fanit voisivat valmiiksi kuvata itseään edustavissa asennoissa alasti, tai todella vähissä vaatteissa. Mikäli käy sellaine flaksi, että tulee voitto, ovat kuvat heti valmiita levitykseen. Suomesta on lähdössä todella kauniita nuoria naisia kisoihin ja pitänee itsekin valmistautua. Vanhimmat karvaiset könsikkäät voivat sitten lähettää kuvallisen viestin vaikkapa seiväshyppääjä Vima Murrolle.

Formula maailmassa on ollut selvää, että jostakin joku missi aina kainaloon vilahtaa. Media julkaisee sitten viehkoja kuvia näistä kummajaisista. Otsikoissa lukee jotenkin tähän tapaan; tyrmäävän seksikäs tai esiintyi uskomattoma seksikkäänä. Itsestäni tuntuu siltä, että nämä naiset on esineellistetty. Heitä pidetään sankareiden kiertopalkintoina. En ole huomannut mistään, että autoa ajavien naisten miehistä olisi kirjoitettu tälläisia juttuja. Pelotta todella, että tämä voi olla pian tulevaisuutta. Joutavia julkkuja on jo miehissäkin.

Onneksi nyt on lähtenyt kevät todella rajusti liikkeelle. Lämpötila nousi eilisen aamun nollasta nopeasti +13 asteeseen ja lämpö pysyi yli yön +8 asteessa. Lämpötilaa on jo noussut +13 ja lisää tulee. Kova tuuli syö lämmön voimistamana viimeiset lumet nyt aivan silmissä. Talvehtineet kukkasipulit työntyvät lumen seasta kohti aurinkoa. Tämä on parasta aikaa. Saa aloittaa pihan siivouksen kevään jäljiltä. Sen jälkeen voi puhdistaa ikkunat talven jäljiltä. Grilli on jo pihalla. Lämpiää tänään takuuvarmasti.

Aamusella ulkona kävi melkoinen meteli lintujen pitäessä kevät konserttia. Sitä kuunnellessa oli mukava istahtaa rappusille ja juoda kupponen kahvia.

Siinä unohtuu mielestä kaikenmaailman tuksut.

Avainsanat: tuksukannustaaleijonia, rionolympialaiset, nytrillataan