Satunnaiset kuvat

Taimenen väsytys 4

Uusimmat

Blogin arkisto

238 Laki on sama kaikille

Keskiviikko 30.10.2019 klo 11:19 - yrjöpoeka

Näin meille taviksille kerrotaan. Sitähän se ei ole missään tapauksessa. Ensimmäisenä laki koskettaa kaikkein köyhimpiä ja kaikkein huonoiten se koskettaa hyvin toimeen tulevia. Tämän tunnustavat kaikki. Samoin käy oikeudessa. Hyväosaisilla on varaa asianajajiin, kun köyhien on tyydyttävä kunnallisiin oikeusavustajiin. Köyhällä ei ole varaa oikeus prosesseihin. Raha ratkaiseen sen, onko sinulla tasavertaisia mahdollisuuksia ajaa oikeuttasi.

Parhaiten ja pahiten tämä tasavertaisuuden puute on näkynyt tämän syksyn aikana keskustelussa kansanedustajien syytesuojasta rikossyytteiden kohteena. Perussuomalaisten puheenjohtaja on yksioikoisesti ilmoittanut puolueensa estävän heidän edustajansa joutumisen syytteeseen. Eduskunnan toiseksi suurin puolue ilmoittaa kansanedustaja Juha Mäenpään olevan lain yläpuolella. Lakeja säästävät perussuomalaiset siis ilmoittavat suoraan, että heidän säätämänsä lait koskettavat vain rupulikansaa.

Toisena esimerkkinä on sitten kristillisten Päivi Räsänen. Myös hän on saanut poliisilta kutsun tulla kuultavaksi kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan. Räsänen on aiemmin toiminut sisäasiainministerinä, eli poliisien ja muiden laillisuusvalvojien ylimpänä esimiehenä. Nyt hän kertoo yllättyneensä, kun sai kutsun kuulusteluun. Hän on uskovaisena käyttänyt raamattua lyöntiaseena homoja vastaan ja uskoo sen estävän hänen syyttämisensä. Laki on kuitenkin yksiselitteinen ja siellä ei ole raamatun teksteille eriasemaa. Vaikka sormet usein ristitään raamatun päälle.

Kristilliset puolueena eivät kuitenkaan pyri estämään edustajansa joutumista poliisien pakeille. En myöskään usko yhdenkään muun puolueen ryhmänä lähtevän estämään oikeuden toteutumista. Kyllä siinä yleensä aina käy niin, että puolue ja eduskuntaryhmä haluavat pysytellä rikostutkinnoista hyvin kaukana. Perussuomalaiset ovat jo edustajiensa taustojen takia hyvin tuttuja poliisin ja oikeuslaitoksen kanssa. Nyt he myös kollektiivisena ryhmänä haluavat kertoa kansalle vähät välittävänsä eduskunnan säätämistä laeista. Kun seuraa keskustelua heidän ryhmissään, tulee selväksi yksi asia. Rikostuomiot jotka tulevat kansankiihottamisesta ovat kannattajille pelkkää plussaa. Muista rikoksista puhumattakaan.

Kaiken tämän jälkeen ihmetellään sitä, että lainkuuliaisuus on laskussa. Ei siinä ole mitään ihmettelemistä. Kansalaiset ovat saaneet kouriintuntuvasti kuulla ja nähdä, kuinka rikolliset säätävät lakeja köyhien kurittamiseksi. Samoin kansalaiset näkevät, että tämä rikollisjoukkio jota eduskunnaksi kutsutaan täyttää taskujaan veronmaksajien rahoilla. Väistämättä nousevat mieleeni seikkailu kertomukset Robin Hoodista ja Nottinghamin sheriffistä. Laki ja oikeus siirtyivät näissä kertomuksissa rikollisjoukkioksi. Heissä on hyvin paljon samaa kuin tänään osin eduskunnassa.

Joukossa on vielä kunnollista väkeä, mutta he ovat ihmeellisen hiljaa. Missä on eduskunnan oikeusasiamies ja oikeuskansleri? Heidän tulisi kertoa kansanedustajille heidän roolistaan yksilöinä ja ryhminä. Esiintymällä rikollisia suosivana mafiosoina, he vesittävät Suomen oikeuslaitoksen työtä. Missä on eduskunnan enemmistö? Miksi he eivät puutu kollektiivina tähän eduskunnan arvovaltaa rapauttavaan toimintaan?

Vain onko koko eduskunta yhtä mafiaperhettä? Silloin syytesuoja on tarpeen.

Avainsanat: kansanedustajiensyytesuoja, jussihallaaho, juhamäenpää, päiviräsänen, robinhood, mafiaperhe

029 Perussuomalainen mafioso

Torstai 17.4.2014 klo 9:49 - yrjöpoeka

Pikkuhiljaa alkaa vahvistua usko, ettei rehellisellä työllä ole enää tulevaisuutta. Jatkuvasti ilmoitetaan suurista irtisanomisista ja samaan hengenvetoon ilmoitetaan ilmeenkään värähtämättä suurten pomojen muhkeista voitoista. Joka kerran kyse on siitä, etteivät johtajat saa riittävän suuria palkkioita, mikäli väkeä ei potkita kokoajan pellolle. Samalla lopuilta työntekijöiltä vaaditaan selkänahan venyttämistä, aivan kiitokseksi siitä, että heillä on työpaikka.

EU:sta on tullut kansan keskuudessa kirosana ja se ei ole ihme. Isohamapaiset stupidot jaksavat treenata ja kehua EU:n fantastista menestystarinaa. Isokenkäisille ja heitä myötäileville nilkeille, se on menestystarina. Kuuliaiset veronmaksajat siirtävät viimeiset rovot hammasta kiristellen tämän EU-moolokin kitaan. Mikään ei riitä. Olisiko aika valmis nykyajan Robin Hoodeille?

Lueskelin aamusella uutisantia ja sieltä pukkasi silmilleni sellaisen uutisen, että unihiekka karisi välittömästi silmistäni. Lueskelin sitä ja luulin kyseessä olevan pilan. Tosiasiaksi se lopulta alkoi varmistumaan. Samalla alkoi tuntua itsestä siltä, että minusta tulee tulevaisuudessa salakuljettaja ja suuri perussuomalainen mafioso.

Aion nimittäin satavarmasti jatkaa omien siementen pitämistä ja uusien hankkimista ilman, että EU pääsee yhtään mitään asiasta sanomaan. Alan pikkuhiljaa kasvattamaan salaisia varastoja pitkin maaseutua ja toimin kuten aseiden kätkijät jatkosodan päättyessä. Hajautan varastoinnin ja järjestelen osaavan aluejärjestelmän. Mikäli jokin EU-nilkki tulee kyselemään, mafioson turvajoukot osaavat hoitaa sen aitoon Sisialaiseen tyyliin. Perunaa on aina idätetty ilman vahtimista ja pellot kylvetty ilman herroja.

Tulevat EU-vaalit ovat muuttumassa todella tärkeiksi. Nyt tarvitaan kriittisiä joukkoja muuttamaan tämä hullutus, ennenkuin on myöhäistä. Kohta tämä organisaatio haluaa asettaa standardit ihmisten erittämille jätteille ja sen vuorokautisille määrille. Paskalaki luotiin jo kerran Suomessa kepulaisten toimesta ja se oli ennakkovaroitus,mitä voi seurata. Nyt seuraukset ovat jo aivan käsinkosketeltavia.

Suomalaisen kansallista identiteettiä on työntää keväisin sormet multaan ja odottaa kasvun ihmettä. Sen nämä EU-stupidot ovat nyt estämässä. Kyllä tämä kevät on ihmeitä täynnä. Orwellin ennustukset alkavat olla leikkisää kamaa näiden vitopäiden kohdalla.

Suomalaisen kansansuussa on kyllä elänyt yksi viisas sanonta keväästä. Ennen sanottiin: ”Hullut alkavat huutaa keväisin, kun ullivesi nousee rannoille.”

Tämä pitää hyvin paikkansa, vaikka sen siirtää Eurooppalaiseen kokonaisuuteen. Toinen sanonta suomalaisilla on ollut: ”Hulluilla on halvat huvit.” Valitettavasti tämä hulluus ei ole halpaa. Stupidot ovat sitä mieltä, että vielä löytyy keinoja saada kansalta enemmän. Juuri tällaisena hulluuden aikana aloitti Robin Hood toimintansa. Sille on nyt tilaus.

Ja sitä saa, mitä tilaa. Onneksi on perussuomalaiset.

Avainsanat: perussuomalainenmafioso, salakuljettaja, robinhood, sitäsaamitätilaa