Satunnaiset kuvat

kesan loppu

Uusimmat

Blogin arkisto

056 Lisää koronan hyviä puolia

Tiistai 31.3.2020 klo 12:05 - yrjöpoeka

Rikollis syndikaatit ovat Itä-Euroopassa huomanneet, että tuotantovälineet on evakuoitava heti Suomesta. En usko heidän olevan järin huolestuneita viruskuolemista, mutta tuotanto välineet ovat heille ensisijainen asia. Voi jo takuuvarmasti sanoa, että kriisin mentyä tuodaan tuotantovälineet jokaiseen kaupunkiin takaisin.

Romanian syndikaatti poisti kerjäläiset pikaisesti pois ja tämä on säikäyttänyt perussuomalaiset ja erityisesti Halla-ahon. Mistä he nyt pitävät messua katujen kulmilla ja ostokeskuksissa. Kaiken huipuksi sisäministeri Maria Ohisalo löi rajat kiinni. Eilen Ohisalo kertoi tiukennuksista länsirajalle. Viimeinenkin valttikortti on viety nyt persuilta. Heistä ei ole kukaan juuri nyt kiinnostunut. Kaikki puhuvat johtoviisikosta ja Sanna Marin on kaikkien huulilla. Persujen sylttytehtaalla on nyt tuumaustunnin paikka.

Osa heidän some vastaavistaan pykää erilaisia meemejä naamakirjaan. Eivät ole keränneet suurta suosiota, vaikka ihmiset ovat tänään jatkuvasti tietokoneillaan. Nyt koittivat populisteille ankeat ajat. Ihmiset ovat tänään kiinnostuneita asiapohjaisesta puheesta. Tällä on valtava vaikutus suurta suosiota nauttivan perussuomalaisten johdolle. Uskon Halla-ahon tajuavan mihin suuntaan juna on lähtenyt kulkemaan. SDP nousee kannatuskuopastaan ja kaikkien inhokkien äiti kepu nostaa myös kannatustaan. Perussuomalaisten lisäksi menettäjänä ovat vihreät. Ohisalo ei ole onnistunut viestinnässään. Hän on inhokki ihmisten mielissä.

Jokainen muistaa millainen meteli oli jokin aika sitten, kun vahvemmat oluet vapautettiin markettien hyllyille. Pilvin pimein eri alojen asiantuntijoita vakuutteli kuinka suomalaisten huono viinapää repeää lopullisesti. Näin ei käynyt, suomalaiset ovat muuttaneet kulutustaan miedoimpien juomien puoleen ja kulutus on muutoinkin laskussa. Kuten aina kriisien keskellä, erilaiset tuomiopäivän julistajat ilmestyvät kuopistaan. Nyt aloittivat samat tahot julistuksen alkoholin vaaroista. Koronakriisin kerrotaan antavan suomalaisille mahdollisuuden jatkuvaan juomiseen kotien kätköissä.

Näiden tuomiopäivän pasunistien puheet eivät perustu muuhun, kuin omaan ahdistukseen. Helsingin sotejohtaja joutuu olemaan töissä etulinjassa ja ei itse pääse tissuttelemaan. Ihminen on kade ja haluaa kieltää toisilta edes sen mahdollisuuden. Ihmisillä on kuitenkin juuri nyt paljon muuta tekemistä. Etelässä ovat kevät työt käsillä ja niissä riittää puuhasteltavaa vapaa aikoina kotipihoilla. Pohjoisessa on nautittu upeasta talvisäästä. Tungosta ei ole, vaan ihmiset ajoittavat ulkoilun juuri heille sopivaan ajankohtaan.

Itsellä on tilanne nyt sellainen, että perheemme lemmikki Sharpei tyttö Usva pitää huolen siitä, että sopivin väliajoin on lähdettävä kävelylle. On uskomatonta kuinka hiljainen on kylä päivisin, vaikka ihmiset ovat pääosin kotonaan ja lapset myös.

Olen sanonut tämän jo useasti. Covid-19 virus tuottaa siunauksen kaikille kiireeseen tukehtuneille ihmisille. Terveen elämän ja ajankäytön.

Usva.jpg
Sharpei Usva

Avainsanat: rikollissyndikaatit, romaniankerjäläiset, mariaohisalo, sharpeiusva