Satunnaiset kuvat

5.9.1992

Uusimmat

Blogin arkisto

073 Rottamaisia keinoja

Sunnuntai 5.6.2016 klo 19:48 - yrjöpoeka

Suomessa on aina pidetty kunniassa sananvapautta, puhua ja kirjoittaa ilman pelkoa. Kaikkialla tämä ei ole olllut itsestäänselvää. Koska itse kirjoitan, siitä seuraa automaattisesti se, että seuraan muiden kirjoittajien blogeja. En ole lokeroitunut yhden aatteen lukijaksi, vaan luen lähes kaikkea eteeni tulevaa. Sillä poikkeuksella, että rajat kiinni meuhkaajien hengentuotteita en lue. MV-julkaisu kuuluu samaan roskapostiin. Näissä viimeksimainituissa sananvapaus on tungettu viemäriin.

Sakari Timonen on todella terävä kirjoittaja ja häneltä tulee tarkkaa ja terävää tekstiä. Ei ole ihme, että häneen kohdistuu hyvin paljon alatyylistä kirjoittelua. Erityisesti MV-julkaisu ja rajat kiinni meuhkaajien osasto jaksaa luoda lantaa Timosen niskaan. Uusimpana keinona on Timosen iäkkäälle äidille lähetetty kuollut rotta. Myös toiselle tuotteliaalle kirjoittajalle, Jori Eskolin 3-vuotiaalle pojalle on tullut kirjeessä kuollut rotta.

Molemmat kirjoittajat ovat oikein ansiokkaasti pöllyttäneet rajat kiinni meuhkaajia. Samoin Terhi Kiemunki on saanut ansionsa mukaisesti sanaruoskaa. Tätä kirjoittelua yritetään kaikin keinoin estää. Rottien lähettäminen kirjoittajien omaisille on kuvottavaa ja raukkamaista. Sisiliassa on ollut tapana lähettää sianruhon osia. Ne uhkaukset ovat olleet todellisia. On pelättävissä, että joku rotta meilläkin, lopulta tekee muutakin kuin uhkailee.

Suomi on todella lyhyessä ajassa suistunut sellaiseen barbariaan, että sitä on vaikea uskoa todeksi. Sähköisen median mukana olemme saaneet kaikki rotat tunkioistaan esille. Nimellä ja kuvalla varustettuihin kirjoituksiin uskalletaan laittaa kaikki kuona esille. Jostakin kumman syystä rottapostin mukana ei ole tullut lähettäjien yhteystietoja. Toivottavasti lähettäjät selviävät ja saavat ansionsa mukaan. Olen kyllä hiukan pessimisti poliisin halukkuudesta tutkia asioita kunnolla.

Lehdistö ja journalistit ovat myös ilmaisseet huolestumisensa sanavapauteen liittyvistä ajojahdesta ja törkykampanjoista. Jokaisen pitää olla tästä erittäin huolestunut. 2017 vietetään Suomi 100 juhlaa ja siihen kuuluu erittäin tiukasti suomalainen sanavapaus kirjoittaa ja puhua vapaasti. Uhkailuihin ei pidä alistua.

Samalla kun tuhoamme sanavapautta, olemme menettämässä ihmisyytemme. Edustamani puolue on kuin hurmiossa päästyään vaikeuttamaan turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten elämää. Sotaa ja kurjuutta paossa olevien kustannuksella elämöidään ja julistetaan Suomen pelastuvan perussuomalaisten ansiosta. Isämme pelastivat maamme itsenäisyyden sotimalla. Nyt puolueeni julistaa ansiokseen sen, että kurjat ja raukat saavat passituksen takaisin kuolemaan. Elämöinti ihmisten johtamisella kuolemaan on rottamaista.

Pienen ihmisen unohtamalla puolueeni kuihtuu takiaispuolueeksi. Molemmissa jytkyissä puoluetta äänestivät juuri ne pienet ja heikot ihmiset. Nyt puolueeni näyttää äänestäjille, kuinka vähän he arvostavat sitä kurjinta ja heikointa.

Minua kuvottaa. Hävettää. Ja v.......!

Avainsanat: rottapostia, sanavapaus, suomi100,