Satunnaiset kuvat

Kuusinki nuorena

Uusimmat

Blogin arkisto

226 Parhautta tuskan ja paskan alla

Lauantai 12.10.2019 klo 21:13 - yrjöpoeka

Talvi on todella tulossa ja muutamana päivänä kaikki oli jo valkoisen lumen peittämänä. Pari yötä on ollut hieman lämpimämpää ja lumet ovat melkein kadonneet. Järvet ovat sulina ja siellä ei juuri ketään tapaa tähän aikaan syksyä. Muikkuverkkojen pitäjät ovat todella harvassa. Itse olen hieman hurahtanut soutu-uisteluun ja siinä on aikaa seurata mitä ympärillä tapahtuu. Tänään ei muita järvellä liikkunut kun soudin aamu 08 – 14. Satamaan tullessa vastaan tuli vene uisteluaikeissa. Soutu antaa myös jotakin ja siitä kuva alla tältä päivältä.

IMG_20191012_130215.jpg
Soutu uistelun tulos. Putkiperholla 110 senttinen hauki veneeseen. Olihan vääntöä arjen harmauteen.

Maailmalla kuohuu juuri nyt ja erityisesti Syyriassa. USAn presidentti jota on aivan pakko nimittää tolloksi ja imbesilliksi, sai aikaan sen, että Turkki on hyökännyt pohjois Syyrian kurdi alueille. Nykyaikaisilla sotakoneilla, joita ovat antaneet USA ja Venäjä, on mukavaa ja helppoa pommittaa siviilien asutuskeskuksia paskaksi. Turkki tietysti ilmoittaa kaikki kaatuneet vihollistaistelijoiksi. Totta siinä on se, että siviilit eivät tällä kertaa ole oman maan kansalaisia. Sikisi hänellä on omasta mielestään oikeus nimitttää heitä vihollistaistelijoiksi.

Venäjä, tuttavallisemmin ryssä, on hyvin kouluttanut Turkin presidentin ja samoin on tehnyt Trump. Kun hyökkää jonkin itseään pienemmän ja heikomman kimppuun asein, ei tarvitse muuta kuin valehdella tekevänsä rauhantyötä. Turkin Erdokan käyttäytyy juuri kuin edellämainitut imbesillit. Valehtelee ja uhkailee. Erdokan uhkasi lähettää 3,6 miljoonaa pakolaista Eurooppaan jos häntä arvostellaan. Eurooppa ja erityisesti Saksa voisi heittää uhkauksen takaisin. Lähetetään Euroopasta heti 10 miljoonaa turkkilaista takaisin Turkkiin. Täällä länsimaistuneet tekisivät hyvää Turkin tulevaisuudelle ja demokratialle.

Kun olen aiheesta keskustellut muiden ihmisten kanssa, ajatustani on pidetty mahdottomana. Sitä se ei kuitenkaan ole. Eurooppa voi saada pakolaisia, mutta Eurooppa voi palauttaa heitä myös takaisin. Erityisesti turvalliseen Turkkiin. Näille imbesilleille ei voi puhua järkeä. Heille on puhuttava samaa kieltä. Uhkailua ja maanittelua. Kun Eurooppa ei pysty ja USA eristäytyy, on yksi joka pystyy. Lähi-Idän kaaoksessa on valtio, jonka on pian pakko puuttua peliin ja se on Israel. Heillä on myös ase jota ei muilla ole. Se ei ole ydinase, vaikka se tuli lukijoille ensimmäisenä mieleen. Se ase on Trump.

Mikäli Israel joutuu ja sen se joutuu hyvin pian tekemään, tekee iskuja Syyriaan, Trump on pakotettu antamaan apua Israelin asevoimille. Ne asevoimat osaavat niitä myös käyttää. Aseavun tuloksena USAn sotilaiden ei tarvitse tulla kehiin. Riittää kun rahtaa aseita Israelin puolustamiseen. Samalla USA ja NATO pesevät kätensä koko paskasta. Erdogan on jo vaatinut NATOlta, että heidän tulsi tukea Turkin hyökkäystä siviilien kimppuun. Antamalla Israelin hoitaa valtionsa puolustamisen, ei tarvitse välittää Erdoganin houreista.

Tämä kaikki paska on viime päivinä valunut silmilleni ja korvilleni. Jos olisin nuorempi, lähtisin vapaaehtoisena mukaan tappeluun kurdien puolesta. Vaikka ikää on, sormeni syyhyävät. Eikö näille paskoille muka voi tehdä mitään? Kurdit kyllä tekevät tulevaisuudessa Erdoganin elänän sietämättömäksi. Pian paukkuu Turkin lomakeskuksissa ja turistit kaikkoavat koteihinsa. Ne jotka iskuista elävinä selviävät. Se on brutaalia, mutta kurdien ainoa keino lyödä Turkin talouteen ja hiljaisiin tukijoihin. Turistit ovat näitä tukijoita ja luulevat, ettei tämä heitä koske.

Siksipä soutu-uistelu antaa mahdollisuuden pakoon elämän raadollisuudelta. Samalla se antaa mahdollisuuden ajatella, mitä minä voisin tehdä. Tänään minä voi ainoastaan vittuilla kaikille trumpeille, rysseille ja erdoganeille. Suomalaiset pakotetaan ilmaston vuoksi köyhyyteen ja te paskat senkun lisäätte höyryä taivaalle. Tapatte ja tapatatte siviilejä vain sen takia, että voisitte twitterissä kehua kuinka monta tänään.

Soutaessani rukoilin johdatusta sille, että jostakin tulisi se jumalallinen tuli joka polttaisi paskan ja paskat karrelle. Raamattu kerto kansasta, joka on Jumalan valittu.

Asetan toivoni heihin. Amen.

Avainsanat: soutuuistelu, putkiperho, imbesillit, ryssät, trumpit, erdoganit, jumalanvalittukansa,

105 Kahdenkesken

Tiistai 6.9.2016 klo 10:18 - yrjöpoeka

Talvisodan alla silloinen Neuvostoliitto kävi vuorotellen neuvotteluja pienten naapurimaiden kanssa. Silloin ei vielä tiedetty, että Neuvostoliitto ja Saksa olivat käytännössä jakaneet Euroopan keskenään. Näihin päiviin asti on moitittu silloista Suomen johtoa jääräpäisyydestä Neuvostoliiton ”oikeutettuja” turvallisuusvaatimuksia kohtaan. Jokainen historiaa lukeva tietää, että Neuvostoliitto oli jo tehnyt päätöksensä hyökätä Suomeen.

Valtaisan armeijan keskittäminen pitkin Suomen itärajaa vaati rauta- ja maateiden rakentamista rajalle asti. Rauhanaktivistit varmaan vieläkin uskovat rauhantahtoisen suuren naapurimme joutuneen pakon edessä sotaan Suomea vastaan. Kaikki muut pienet maat kaatuivat suurvallan armeijan vyöryessä näihin maihin. Saman tien tämä ystävällismielinen ja rauhantahtoinen Neuvostoliitto aloitti väestön siirrot pitkin Siperiaa.

Suomi säästyi siltä ankaran taistelun jälkeen. Taistelu antoi Suomelle hengähdystauon. Saksa oli jo siinä vaiheessa tehnyt päätöksen hyökätä Neuvostoliittoon ja hyvin nopeasti Suomi sai kuulla olevansa Saksan suojeluksessa. Kaikki ei kuitenkaan päättynyt meidän hyväksi. Kaikesta huolimatta ankarien taistelujen jälkeen, Suomi jäi miehittämättä sotilaallisesti. Toisaalta kotiryssät valvontakomission kanssa tekivät sotilaallisesta miehityksestä tarpeettoman.

Tänään kaikuu sama ääni itäisestä naapurimaastamme. Valtion nimenä on jälleen Venäjä. Tavat ovat samankaltaiset kuin olivat kommunistihallinnolla. Neuvotteluja vaaditaan ja vieläpä kahdenkeskisiä. Samoin kuin silloin vaaditaan neuvotteluja turvallisuusasioissa. Aivan samoin kuin silloin, vaatimuksia eivät esitä korkein valtiojohto, vaan alemman tason virkailijat. Heillä on jokatapauksessa johdon tuki vaatimuksilleen.

Suomi on koko itsenäisen historiansa ajan pitänyt yllä hyviä kahdenvälisiä suhteita jokaiseen naapurimaahansa. Suomi on kuitenkin johdonmukaisesti etsinyt viiteryhmää lännestä, ei idästä. Toisen maailmansodan alla kyyninen ja riitaisa länsi uhrasi suomalaiset ja jätti maammme selviämään yksin. Ruotsi kyynisyydessään oli kaikkein pahin. Historiamme aikana juuri suomalaisten verta on vuodatettu Ruotsin kuningaskunnan säilyttämiseksi.

Ollessaan suurvalta Ruotsi pakko-otti suomesta miesväkeä sotilaallisiin tarpeisiinsa. Suomalaista verta vuodatettiin pitkin Euroopan sotatantereita. Neuvostoliiton hyökättyä Suomeen, Ruotsi julistautui puolueettomaksi. Tämä on minun mielestäni raukkamainen teko. Mikäli Ruotsi olisi sotilaallisesti valtiona tukenut Suomea, silloinen Neuvostoliitto olisi hyvin mahdollisesti joutunut miettimään ja arvioimaan uudelleen valtapyrkimyksiään.

Suomi on edelleen hakemassa läntistä viitekehystä. Suomen ilmavoimat on hyvin orientoitunut Naton sotilaallisiin vaatimuksiin ja yhteisiä harjoituksia on suoritettu. Viimeinen askel on vielä ottamatta, eli NATO:n täsjäsenyys. On aivan turha spekuloida sillä, että silloin Venäjä suhtautuisi meihin toisin, eli vihollismaana. Kaikesta tästä riippumatta Venäjä suhtautuu meihin vihollismaana jo nyt. On aina suhtautunut.

Valtiojohdon on tehtävä päätös hakemuksen jättämisestä. Kansanäänestyksiä asiasta ei tarvita. Liittymällä NATO:n Venäjä saa käydä kahdenväliset keskustelut puolustusliiton kanssa.

Aivan kahdenkesken.

Avainsanat: salainenlisäpöytäkirja, kotiryssät.valvontakomissio, nato