Satunnaiset kuvat

Taimenen väsytys 2

Uusimmat

Blogin arkisto

068 Nuoressa vara parempi

Maanantai 24.11.2014 klo 10:28 - yrjöpoeka

Kirjoitin keväällä kolme kertaa maahanmuuttoaiheesta. Blogistani ne löytyvät maaliskuulta 2014 numerosta 022 alkaen. Kirjoitteluni aiheesta on aiheuttanut joillekin tukkoisen olon. Kirjoituksiani syytetään jopa puolueen periaateohjelman vastaisiksi. Minä en löydä puolueen ohjelmasta sellaista kohtaa. Siellä puhutaan maahanmuuttokriittisyydestä. Minä puhun hallitusta maahanmuuto ohjelmasta. Paremmin sanottuna siirtolaisuudesta.

Suomalaisia on lähtenyt 1980 luvulta lähtien joka ainoa vuosi 12000 – 14000 kappaletta siirtolaisiksi. Siksi ei ole mitään kummallista siinä, että minä toivottelen tervetulleiksi koulutettuja ihmisiä muista maista.

Kopioin tuohon alle erään kirjoituksen, joka paremmin kertoo syitä siihen, miksi minua vastustetaan. Sen kirjoitti aamusella facebookiin Kuhmon Mikko Polvinen. Omaa sukua Kinnunen.

Lainaus alkaa:

”Haluan nyt vielä korostaa yhtä viisautta, joka sekään ei ole minun keksimäni:
Ihmisen luonne paljastuu vasta sillä hetkellä, kun se joko voittaa tai häviää. Politiikassa ei hävitä koskaan. Saadaan vain luottamusta, mutta antakaa niin Yrjö Puuruse:lle, kuin muillekkin rauha ja arvostus kaikissa medioissa ja muutenkin.
Mainitsin tänään, että lehtikirjoittelut saa loppua toisista. Niin nettikirjoittelutkin, jos joku sellaista harrastaa.
Yrjölle nostan siitä hattua, että hän on mieltä ja sen kertoo. En ole hänen kanssaan asioista samaa mieltä kaikissa ainakaan, siksi en halunnut häntä jatkoon neljänneksi tai edes varalle kannattaa. Tein valintaani kahdesta syystä, toinen tuli kokouksessa esille elikkä hänen ikänsä on sama, kuin nyt jo valittujen keski-ikä.
Lisäksi maahanmuuttoon liittyvä eri näkemys on niin karkea, että tein samalla ajaessani itseäni varalle politiikkaa, jonka toivoisin olevan vahvemmin esillä puolueen ulosannissakin.
Muutos2011 ja itsenäisyyspuolue vetää väkeä, laimean perussuomalaisten maahanmuuttokriittisen keskustelun vuoksi. Yrjön kanta on hyvin maahanmuuttopositiivinen ainakin Syyrialaisten pakolaisten ottamisen suhteen. Lukekaa hänen blokiansa. En halua, että tätä linjaa edistää kansanedustajaehdokkaistamme kukaan.
Politiikassa saa ja pitää olla mieltä. Niin olen minäkin. Kannustetaan siihen, arvostetaan sitä.”

Lainaus päättyy. Vahvennin tuon kaikkein tärkeimmän osan hänen viestistään.

Melkoisen sekavasta kirjoituksesta selviää kauna minun maahanmuutokirjoittelustani. Muutos 2011 ja Itsenäisyyspuolueen paremmasta vetovoimasta Polvinen nyt julkisesti ilmoittaa haaveilevansa. Minä voin toivottaa hänelle tervemenoa paremman tuulen mukaan. Minä jatkan työtäni perussuomalaisten parissa. Aiemmin uhkailivat Kyllönen ja Meriläinen julkisessa lehtikirjoittelussa loikkausaikeistaan. Nyt Polvinen ilmoittautuu samaan joukkoon. Tämän takia heillä oli eilen tiivis ja hyvä yhteistyö kaikissa äänestyksissä. Keskustalaisen Kuhmon valtuuston puheenjohtajan Anneli Kinnusen poikana, hänelle ei ole oikein vielä selvinnyt oikea poliittinen koti.

Olen vastaillut koko aamun puheluihin ja viesteihin, joita eilisen päivän jälkeen on suorastaan tulvinut. Kainuun Sanomien jutun ilmestyttyä eilen illalla, juoksi kotisivujeni laskuri kahden tunnin aikana yli tuhannen kävijän. Muutama tapaaminen on jo sovittu tälle päivälle. Iltapäivällä jatkuu luottamustehtävien hoito.

Kuten Timo Soini kirjoittaa Peruspomon takakansilehdellä: Menestyksen myötä vastustus kasvaa.

Avainsanat: maahanmuutto, siirtolaisuussuomesta, siirtolaisuussuomeen.poliittinenkotikateissa