Satunnaiset kuvat

Kädestä pitäen/kuva Teppo Turpeinen

Uusimmat

Blogin arkisto

072 Loppukiri

Torstai 25.10.2012 klo 22:02 - yrjöpoeka

Huomenna alkaa kunnallisvaalien loppukiri. Poliittisia puheita ja hernesoppaa, siitä on perjantai leivottu. Oma vaalisuunnitelma toteutuu ja meidän vankkureita on ollut työntämässä myös kilpailijat. Huonossa mielipideilmastossa on aina mukavaa kun löytyy auttajia. Aaamun lehdet osoittivat sitä tänäänkin. Jokaiseen henkilööni kohdistuviin kirjoituksiin en aio vastata. Muutamiin olen laittanut vastineen ja tänään oli vuorossa paikallislehden mielipidepalsta.

Huomenna aion keskittyä itsenäisyyteen. Valtapuolue on mekkaloinut koko Suomessa itsenäisen kunnan puolesta. On ollut ristiriitaista lukea vaalikirjoituksia. Niissä kehoitetaan äänestäjiä viimeiseen taisteluun itsenäisen kunnan puolesta. Mitä se on se itsenäinen kunta Kainuussa? Nyt Veikko Huovinen olisi elementissään, tässä olisi sinisiä ajatuksia. Kahdeksan vuotta sitten kunnat ulkoistivat itsenäisyyttään hallintokokeiluun ja sen tuloksena Kainuu on raunioina. Velkaa on.

Puheitani tulkitaan ja niitä saa tulkita. Huomenna tulkitsijoilla riittää työsarkaa.

Lauantaina on vaalikamppailun viimeinen ponnistus. Kahvitarjoilu samassa paikassa, mistä kiertueemme alkoi.

Sunnuntai on perinteinen. Käyn äänestämässä. Sunnuntai iltana ehdokasryhmä kokoontuu yhteisiin vaalivalvojaisiin. Tuloksia odotellessa ruokailemme ja käymme yhdessä läpi vaalikiertueen antia.

Näillä mennään.

Avainsanat: vaalivankkurit, omasuunnitelma, sinistenajatustenkainuu, veikkohuovinen, vaalivalvojaiset