Satunnaiset kuvat

neidonkenkä

Uusimmat

Blogin arkisto

092 Flirttailua

Torstai 29.10.2015 klo 11:25 - yrjöpoeka

En pidä siitä, että eräs itänaapurin oikeistopuolue koettaa flirttailla Perussuomalaista puoluetta ja puolueen jäseniä. Kaikenlainen kosiskelu on mielestäni lytättävä välittömästi. Itänaapurin ääripuolueet ovat valtapuolueen käsikassaroita ja sillä tiellä odottaa Siperia. Jokaisen suomalaisen tulisi ymmärtää historian opetukset. Suurvalta pelaa omia pelejään ja hyväksikäyttää hyväuskoisia typeryksiä.

Takavuosina oli olemassa niinsanottuja kotiryssiä ja he hoitivat suomalaisia hyväuskoisia typeryksiä. Myös tänään on havaittavissa samanlaisia ilmiöitä. Inhottavimpana esimerkkinä on Johan Bakcman. Hän on oman maansa syöjä pahimmasta päästä. Erilaisilla sosiaalisen median keskusteluareenoilla esiintyy myös lukuisa joukko ns.trolleja. Heidän tehtävänsä on ujuttaa jokaiseen keskusteluketjuun Venäjä myönteisiä juttuja. Samoin he haluavat häiritä muita.

Jostakin syystä historia on alkanut toistamaan itseään. 1930 luvulla elettiin aikaa, jolloin ääriliikkeet voimistuivat. Meillä oli oikealla ja vasemmalla omat äänekkäät huutajat, aivan kuten tänään. Vain se on poikkeuksena, että itärajan takana ei ole kommunistivaltio. Tästä huolimatta se käyttäytyy aivan samalla tavoin. Siksi äärivasemmalla olevat nuoleskelijat, esittelevät itseään suurina ystävinä. Historiasta pitäisi oppia myös se, että ystävät ensimmäisinä joutuivat epäsuosioon.

Olen itse ollut erittäin kriittinen maan myymisistä, erityisesti venäläisten omistukseen. 2011 vaalien alla se oli yksi minun vaaliteemoistani. Silloin se ei saanut vastakaikua. Nyt on onneksi osittain herätty siihen, että omistukset voivat johtaa suuriin ongelmiin. Tämä on erityisen ongelmallista lähellä itärajaa olevissa kunnissa. Venäjä on ilmoittanut oikeudekseen puolustaa kansalaisiaan ja heidän omaisuuttaan myös rajojensa ulkopuolella.

Tätä Venäjän uhkausta on uskottava. Heillä on nyt tarve pullistella sotavoimillaan. Siksi he ovat lähteneet myös Syyriaan. Suurvallan on saatava nykyaikaista sotakokemusta ja kenttäkokemusta eri aselajeilleen. Samalla kalusto kehittyy ja uudistuu. Sitä uudistusta odotellessa pienen Suomen on syytä olla flirttailemasta venäläisten kanssa.

Suomen on huolehdittava omasta vahvasta puolustuksestaan, yleisestä asevelvollisuudesta ja kansallisesta yksituumaisuudesta. Suomen on pikaisesti katseltava kumppaninsa lännestä.

Minä en flirttaile. Minä haluan Suomen liittyvän Natoon.

Avainsanat: venäläisetkosiskelevatperussuomalaisia, suomensyöjät, siperianvankileirit