Satunnaiset kuvat

Taimen 50cm

Uusimmat

Blogin arkisto

038 Sitä saa mitä tilaa

Maanantai 20.4.2015 klo 19:43 - yrjöpoeka

Tämä on ollut perussuomalaisen puolueen iskulause ja se toimii mielestäni todella hyvin. Erityisesti tänään olen kokenut sen olevan enemmän kuin kohdallaan.

Minulle ei ole tullut enää vuosiin maakuntalehteä tilattuna, joten sen lukeminen on jäänyt ja jää todella vähälle. Siellä on tänään sitten aloitettu syyllisten etsintä eduskuntavaaleihin liittyen. Perussuomalaisten puolesta sitä inkvisitiota johtamaan on ilmoittautunut eduskunnasta pudonnut Pentti Kettunen. Ensimmäiseksi syylliseksi hän on löytänyt keskustapuolueen Juha Sipilän. Toiseksi syylliseksi hän on nimennyt allekirjoittaneen. Asia on syytä uskoa, koska lehden toimittaja kyseli kommenttiani Kettusen väitteisiin.

Ilmoitin toimittajalle, että Kettusen väitteet ja syyttelyt ovat katkeroituneen mielen aiheuttamia. Olen itse välillä saanut, vaikken ole tilannut mitään. Mutta nyt Kettunen kyllä saa sitä mitä itse tilasi. Jatkuva pelien kehittely toisia kohtaan on nyt päätepisteessä. Jaana Sankilammen syöminen oli alkusoittona hänen oman henkilökohtaisen kannatuksensa lopulliseen kuolemaan.

Tämän päivän lehtiuutisessa hän syyttää nimeltä kolmea perussuomalaista aktiivia. Hän muistaa mainita Jaana Sankilammen ja allekirjoittaneen. Kaikkein yllättävintä oli Ari Korhosen nimeäminen syylliseksi. Kettusen mielestä me kaikki kolme olemme estäneet äänten keskittämisen parhaalle ehdokkaalle. Ilmeisesti hän tarkoittaa tässä itseään. Todella ala-arvoista käytöstä. Ari Korhonen osoitti jokatapauksessa, että poikosesta on kasvanut kohtuullisen hyvä pommikoneen ohjaaja.

Se vähäinenkin arvovalta on näitten lausuntojen jälkeen lopullisesti kadonnut. Mikäli hän vielä joskus on nousemassa pommikoneeseen, hänen ei kannata ottaa laskuvarjoa mukaan.

Liikenneministerin virka jäi sitten haaveeksi tappion myötä. Jotenkin tuntuu siltä, ettemme Kainuulaisina menetä mitään. Puhelin on tänään soinut lehden uutisoinnin jälkeen tiuhaan. Äänestäjät ovat todella raivoissaan Kettusen lausunnoista. Jopa sellaiset, jotka ovat vielä äänestäneet häntä. Tätä omien julkista solvaamista ja panettelua haluavat jatkaa ne tahot, joita Kettunen johtaa.

Laulun sanoin; kettu kanasensa niitylle ajoi, pienet kanaset ne hyppeli...

Avainsanat: sitäsaamitätilaa, penttikettunen, jaanasankilampi

029 Perussuomalainen mafioso

Torstai 17.4.2014 klo 9:49 - yrjöpoeka

Pikkuhiljaa alkaa vahvistua usko, ettei rehellisellä työllä ole enää tulevaisuutta. Jatkuvasti ilmoitetaan suurista irtisanomisista ja samaan hengenvetoon ilmoitetaan ilmeenkään värähtämättä suurten pomojen muhkeista voitoista. Joka kerran kyse on siitä, etteivät johtajat saa riittävän suuria palkkioita, mikäli väkeä ei potkita kokoajan pellolle. Samalla lopuilta työntekijöiltä vaaditaan selkänahan venyttämistä, aivan kiitokseksi siitä, että heillä on työpaikka.

EU:sta on tullut kansan keskuudessa kirosana ja se ei ole ihme. Isohamapaiset stupidot jaksavat treenata ja kehua EU:n fantastista menestystarinaa. Isokenkäisille ja heitä myötäileville nilkeille, se on menestystarina. Kuuliaiset veronmaksajat siirtävät viimeiset rovot hammasta kiristellen tämän EU-moolokin kitaan. Mikään ei riitä. Olisiko aika valmis nykyajan Robin Hoodeille?

Lueskelin aamusella uutisantia ja sieltä pukkasi silmilleni sellaisen uutisen, että unihiekka karisi välittömästi silmistäni. Lueskelin sitä ja luulin kyseessä olevan pilan. Tosiasiaksi se lopulta alkoi varmistumaan. Samalla alkoi tuntua itsestä siltä, että minusta tulee tulevaisuudessa salakuljettaja ja suuri perussuomalainen mafioso.

Aion nimittäin satavarmasti jatkaa omien siementen pitämistä ja uusien hankkimista ilman, että EU pääsee yhtään mitään asiasta sanomaan. Alan pikkuhiljaa kasvattamaan salaisia varastoja pitkin maaseutua ja toimin kuten aseiden kätkijät jatkosodan päättyessä. Hajautan varastoinnin ja järjestelen osaavan aluejärjestelmän. Mikäli jokin EU-nilkki tulee kyselemään, mafioson turvajoukot osaavat hoitaa sen aitoon Sisialaiseen tyyliin. Perunaa on aina idätetty ilman vahtimista ja pellot kylvetty ilman herroja.

Tulevat EU-vaalit ovat muuttumassa todella tärkeiksi. Nyt tarvitaan kriittisiä joukkoja muuttamaan tämä hullutus, ennenkuin on myöhäistä. Kohta tämä organisaatio haluaa asettaa standardit ihmisten erittämille jätteille ja sen vuorokautisille määrille. Paskalaki luotiin jo kerran Suomessa kepulaisten toimesta ja se oli ennakkovaroitus,mitä voi seurata. Nyt seuraukset ovat jo aivan käsinkosketeltavia.

Suomalaisen kansallista identiteettiä on työntää keväisin sormet multaan ja odottaa kasvun ihmettä. Sen nämä EU-stupidot ovat nyt estämässä. Kyllä tämä kevät on ihmeitä täynnä. Orwellin ennustukset alkavat olla leikkisää kamaa näiden vitopäiden kohdalla.

Suomalaisen kansansuussa on kyllä elänyt yksi viisas sanonta keväästä. Ennen sanottiin: ”Hullut alkavat huutaa keväisin, kun ullivesi nousee rannoille.”

Tämä pitää hyvin paikkansa, vaikka sen siirtää Eurooppalaiseen kokonaisuuteen. Toinen sanonta suomalaisilla on ollut: ”Hulluilla on halvat huvit.” Valitettavasti tämä hulluus ei ole halpaa. Stupidot ovat sitä mieltä, että vielä löytyy keinoja saada kansalta enemmän. Juuri tällaisena hulluuden aikana aloitti Robin Hood toimintansa. Sille on nyt tilaus.

Ja sitä saa, mitä tilaa. Onneksi on perussuomalaiset.

Avainsanat: perussuomalainenmafioso, salakuljettaja, robinhood, sitäsaamitätilaa