Satunnaiset kuvat

Lähiruokaa

Uusimmat

Blogin arkisto

048 Kehveleistä sankareita?

Keskiviikko 31.3.2010 klo 9:45 - yrjöpoeka

Aamun uutisointia tutkiessa tulee tunne, että onko piiritoimikunta todella toiminut virheellisesti? Paltamon Paavo Arffman ja Antti Kela ovat nyt useassa viestimessä äänessä ja niissä nykyistä piiritoimikuntaa syytetään väärinkäytöksestä. Antti Kela on jo mennyt astetta pidemmälle, hän on laatinut kohtelustaan kirjelmän, jonka on postittanut Timo Soinille ja muutamille muille puoluehallituksen jäsenille. Kaiken lisäksi juuri hän ilmoittaa olevansa aloitetun julkisuus mylläkän yksi tausta piruista.

Lehdistö ja erilaiset keskustelupalstat koettavat tehdä Matti Puurosesta, Antti Kelasta ja Paavo Arffmannista huonosti kohdeltuja sankareita. Piiritoimikunta on pelkkää ilkeyttään poistanut  osan heistä äänestämällä listoilta.

Mitähän lehdet ja radio kanavat sitten uutisoisivat perussuomalaisista, kun heidät olisi valittu jäsenäänestykseen? Erityisesti vielä, jos he olisivat tulleet valituiksi ehdokkaiksi vaaleihin? Miten puoluetta ja Timo Soinia olisi kylvetetty kaikista esiin tulevista epäselvyyksistä? Sitten vasta olisimme saaneet todellisen kylvetyksen ja siinä olisi ollut mukana myös muut puolueet!

Ehdokas asettelun kriteerinä oli selkeästi koko puolueessa, että ehdokkailla ei ole mitään epäselvyyksiä takana ja ei myöskään tulossa. Sen selvityksen ja varmistamisen puolue on asettanut piireille ja sitä tehtävää myös perussuomalaisten Kainuun piiritoimikunta teki. Osa ei edes toimittanut pyydettyjä selvityksiä piiritoimikunnalle ja Paavo Arffmannia ei pudotettu äänestyksessä (6 – 5) huolimatta siitä, että hän heilutteli kädessään peukalon vahvuista rikostaustaote nippua. Hänen mukaansa niitä ei saa muille kertoa ja että rapatessa roiskuu! Yhdellä Paltamon ehdokkaista on tuomio päällä ja se on hyvin tiedossa eri medioiden edustajilla.

Jokainen lukija ymmärtää kuinka siinä olisi kylvetetty perussuomalaisia ja kerrottu minkälaisia ketkuja me olemme.

Paltamon osasto on oikein hyvin tiennyt mitä vaatimuksia puolue on asettanut ja olen jokaisessa piiritoimikunnassa puhunut asiasta. Mutta osasto ei edes halua kuulla näitä vaatimuksia, ei puolueen ja ei piirin! Paltamon osasto tiesi hyvin nimetessään ehdokkaansa, kuinka vaikeaan asemaan piiritoimikunta asetettiin näillä ehdotuksilla. Piiritoimikunta teki sen mitä puolue edellytti, suoritti karsintaa ja tilanne oli nyt hyvä, ehdokkaita oli enemmän kuin paikkoja! Kaikesta karsimisesta huolimatta, vielä jäi ehdokkaita jäsenvaaliin!

Nyt näistä kehveleistä ollaan tekemässä sankareita mediassa ja erilaisilla keskustelupalstoilla! Oikeasti tiedotusvälineet käyttävät näitä hyväkseen, jotta pääsevät löylyttämään meitä perussuomalaisia.

Huomattakoon vielä, että viisi (5) perussuomalaista ehdolle asettuvaa toimitti piirin vaatimat selvitykset nuhteettomuudestaan. Menneisyydessä ja myöskään tulevaisuudessa heillä ei ollut mitään salattavaa. Nämä viisi ovat vain ehdolla jäsenvaaliin ja heillä ei ole ollut tarvetta ylimääräisiin tiedotteisiin.

Asetettaisiinko Timo Soini ehdolle sisäministeriksi tulevien vaalien jälkeen, jos sen takaajina olisivat toimineet nämä kehvelit?

Avainsanat: aamunuutiset, syyteväärikäytöksistä, puolueenasettamatehdot, piiritoimikunnatehtävä, pohjolanbetonijarapa, rikosrekisteri, kehveleitä, timosoinistasisäministeri

030 Ilmastonmuutos jatkuu..

Lauantai 27.2.2010 klo 18:25 - yrjöpoeka

Ilmaston muutoksista puhutaan nyt ja paljon, Espanjan ja Portugalin rannoilla pelätään ensi yönä myrskyä. Samaan aikaan tyynen meren rannoilla pelätään tsunamia, uutinen kertoo maanjäristyksen voimasta, joka olisi yli 50-kertainen Haitin järistykseen verrattuna. Samaan aikaan kotisuomessa tippuu ihmisiä katoilta, kun asuntoministeri antoi ukaasin, että kaikkien on katoille noustava. Tämä kansa on vuosituhansien aikana oppinut elämään lumen kanssa ja samoin on eletty muuallakin pohjoisilla alueilla. Pientä lumikuormaa eivät kestä nämä uudet rakennelmat, joita on tehty ilmaston lämpenemisen takia. Jokainen on odotellut banaanien kasvavan Suomen niemellä, mutta tuo luonto ei insinöörejä ja lisensiaatteja usko.

Parasta antia on ollut tuo Iltalehden tekemä kysely, jossa povaillaan perussuomalaisten saavan seuraavaan eduskuntaan reilusti lisää edustajia. Ilman tuota kyselyäkin on ollut selvää, että muutos on tulossa. Valtapuolue keskustassa ja vasemmistoliitossa on Kainuussa pelko tulevasta, mutta valtalehti Kainuun Sanomat ei vielä tunnista ”tsunamin” tuloa. Lehden eilisessä pääkirjoituksessa jaetaan jo eduskunta paikkoja entisille puolueille, vaikkei vaaleja ole vielä pidetty. Perussuomalaisia lehti ei noteeraa mitenkään, mutta itse olen aistinut muutoksen halua ihmisistä. Viime kunnallisvaalien aikaan meille samoin naureskeltiin saman lehden toimesta ja äänestäjät olivat pitkään epätietoisia mitä tehdä. Onneksi osa tohti äänestää meitä ja nyt kynnys on poistunut. Me olemme oman ”roknoosimme” jo tehneet ja uskomme, että saamme Kainuusta yhden kansanedustajan. Itse olen tehnyt arvion koko valtakunnan osalta ja se kertoo, että 17–23 perus ässää tulee vaaleissa läpi. Ehdokkaita tulee nyt joka ovesta ja ikkunasta ja niitä ei tarvitse etsiä kansanäänestyksillä. Ehdokas asettelu on todella tärkeä ja sen pitää olla tasapainossa alueellisesti ja naisia on ehdottomasti oltava yhtä paljon kuin miehiä. Ikäjakautumaan täytyy myös kiinnittää huomiota ja alueelliseen tasapainoon. Tätä ”roknoosia” voi muistella ensi vuoden keväällä tarkemmin. Uutiset vahvistavat omaa arviota ja kun seuraa eri keskustelu palstoja, voi nähdä kuinka isojen puolueiden edustajilla kipinöi.

Tänään olen saanut seurustella vaimon kanssa ja kävimme todellisessa lumimyräkässä kauppareissulla Kuusamossa. Hiihtolomaviikkojen vaikutus näkyi tiestöllä ja kaupoissa. Väkeä oli todella paljon liikkeellä ja kauppiailla menossa oikea joulumyynti. Isojen liikkeiden vaateosastoilla oli alennuspoistoja ja ahkera naisväestö rynnäköi kärryjen kera hyllyjen ja vaaterekkien väleissä. Onneksi kuntoni oli hyvä ja pystyin ketterästi väistelemään ostokiihkoisia ohjuksia. :))

Nyt on lumityöt tehty ja sauna on lämpiämässä, hyvää ruokaa vaimon kanssa nautiskellaan ja katsotaan illanpäälle naisten hiihtoa Vancouverista. Mikä on ihmisen ollessa.

Avainsanat: säätilanmuutokset, tsunami, vapaavuori, soinistasisäministeri, ääniäuusjakoon, ehdokasasettelu, roknoosi