Satunnaiset kuvat

Hetki Tenolla

Uusimmat

Blogin arkisto

219 Vuosi on lopuillaan

Torstai 31.12.2009 klo 19:01 - yrjöpoeka

Kuluva vuosi on ollut poikkeuksellisen työntäyteinen, takana on ensimmäinen vuosi maakuntavaltuutettuna. Valtuutetun toimen lisäksi olen saanut toimia sosiaali- ja terveyslautakunnassa ja yksilöhuoltojaostossa, joka käsittelee kansalaisten valitusasiat. Jaoston kokouksia on ollut aivan saman verran kuin lautakunnankin kokouksia ja asiat eivät ole olleet aina helppoja. Vuoden aikana olen saanut mahdollisuuden tutustua koko sosiaali- ja terveydenhuollon kenttään ja henkilökuntaan. Se on ollut parasta antia koko vuodelta, toimia ihmisten parissa.

Viime kunnallisvaalien jälkeen oikeusministerin taholta saakka pelättiin yleistä epäjärjestystä ja hulinointia perussuomalaisten taholta uusissa valtuustoissa. Omasta mielestäni Kainuun maakuntavaltuustossa eivät perussuomalaiset ole häiriöitä aiheuttaneet, kyllä ne ovat muista ryhmistä. Koko Suomi on jännityksellä odotellut, että millä saataisiin perussuomalaisia rökitettyä, nyt ne kiittelevät viimeistä kalluppia, joka osoittaa kannatuksen laskua osaltamme. Sitä ne eivät huomaa, että tämän vuoden aikana perussuomalaiset ovat rakentaneet järjestökenttäänsä. Uusia osastoja on syntynyt kuin sieniä sateella ja se tulee tulevissa vaaleissa antamaan vastauksen moniin muita puolueita huolettaviin kysymyksiin. Suuret puolueet tietävät, kuinka tärkeä on toimiva järjestökenttä. Vain sen avulla voidaan vaaleissa menestyä ja puolue on menossa oikeaan suuntaan. Nyt on pidettävä huoli siitä, ettei vauhtisokeus yllätä ja aiheuta ylimielisyyttä.

Keskustelin eräiden muiden puolueiden politiikkojen kanssa syksyn mittaan ja monilla heillä oli julkisuuden ansiosta ollut käsitys, että perussuomalaiset aloittaisivat häiriköinnin Kainuussakin. Valtamedialla on uskomaton valta, ne muokkaavat ihmisten käsityksiä hyvästä ja pahasta. Kansa antoi vaaleissa oman sanansa ja sen vallan avulla olemme tehneet, minäkin, luottamusmies tehtäviä. Kenellekään ei ole kasvanut sarvia, olemme aivan tavallisia perussuomalaisia.

Perussuomalainen ääni ylävesiltä tulee jatkamaan myös tulevana vuonna esiintymisiään ja jatkan myös tämän sivustoni päivittämistä.

Kiitos kaikille palautetta antaneille, otan jatkossakin palautetta vastaan. Erityis kiitos kuuluu Kopsalan vaarille ja Sorron Antille, jatketaan keskusteluja jatkossakin.

Suurin kiitos kuuluu vaimolleni, hän on jaksanut tukea ja kannustaa minua tekemisissäni.

Valmistaudutaan kaikki yhdessä vastaan ottamaan tuleva vuosi ja tehkäämme se iloisissa ja toisia huomioon ottavissa merkeissä.

HYVÄÄ JA ANTOISAA TULEVAA VUOTTA 2010!

Avainsanat: yleinen, sosiaalipolitiikka, oikeusministeri, järjestötyö, perussuomalainen