Satunnaiset kuvat

Pyhäinpäivä 2009

Uusimmat

Blogin arkisto

270 Al-Holin tappajat

Tiistai 10.12.2019 klo 12:41 - yrjöpoeka

Useista Eurooppalaisista maista läksi miehiä ja naisia ISIS-järjestön riveihin sotimaan uuden uljaan kalifaatin puolesta. Järjestön jäljiltä on runsaasti videomateriaalia osoittamassa heidän tekemiään raakuuksia. Julkisuudessa on esitetty videoita mestaamisista ja teloituksista. Nämä kaikki on suoritettu ulvovan kansanjoukon keskellä. Näitä raakuuksia ei selitellä millään, koska kaikki ne jotka eivät kuuluneet joukkoihin olivat vihollisia. Nuoremmat naiset saivat armon olla taistelijoiden orjina ja seksikumppaneina. Pahimmilla videoilla näytetään kuinka nuoret lapset teloittavat viattomia siviilejä.

Kaikki ihmisoikeudet heitettiin Eurooppalaisten taistelijoiden toimesta romukoppaan. Usein juuri länsimaista tulleet olivat niitä, jotka innokkaimmin toimivat teloittajina ja kurkunkatkojina. Suomi ei jäänyt tästä osattomaksi. Myös meiltä on lähtenyt miehiä ja naisia ISIS-sotureiksi. Heidän tärkein tavoitteensa oli ja on edelleen kalifaatin perustaminen ja vääräuskoisten tappaminen. Tämä kaikki on tullut selvästi esille, kun Suomen YLE lähettää al-Holin leiriltä riipaisevia lähetyksiä. Toimittaja nimittää sitä helvetin esikartanoksi. Leirille on pystytetty voittajien toimesta telttoja ja vangitut viettävät siellä turvallista elämää. Rukakin tuodaan valmiiksi eteen.

Vangittujen suomalaisten suusta ei ole tullut pahoitteluja kaikkien heidän toimestaan tapettujen ihmisten kohtaloista. Tapetuille Syyrian ja Irakin kansalaisille ei rakennettu telttakyliä. Heidän roolinsa oli paeta tai kuolla. Nämä al-Holin leirillä asuvat suomalaista syntyperää olevat naiset janoavat uudelleen verta. Siksi he haluavat käydä toipumassa Suomessa, koska heistä kerrotaan niin riipaisevia tarinoita uhreina. Tänään me Suomessa tiedämme jo, että heistä tiedetään kaikki ja Suomessa on jokaiselle nimetty ikiomat sosiaali- ja terveyspalvelijat ja vastuu henkilöt. Kuuntelen juuri radiosta (10.12.2019 klo 12.07) Helsingin sosiaalipalvelujen virkanaista ja näen todella punaista.

On ilmiselvää, että ulkoministeri Haavisto on junaillut heidän palauttamistaan. Palauttamista, josta ei ole virallista poliittista päätöstä. Haavisto haluaa tuoda heidät Suomeen ja asettaa kaikki vallitsevan tosiasian eteen. Tätä liikettä pidän täysin järjettömänä. Murhiin ja ryöstöihin syyllistyneet tuodaan paapottaviksi ja heille on jo nimetty omat palvelijat. Näiden naisten on maksettava Syyrian ja Irakin kansoille tekemisistään. Lähdettyään tappamaan vieraiden maiden kansalaisia, he ovat samalla irtisanoutuneet Suomen kansalaisuudesta. Kaiken lisäksi he ovat synnyttäneet Isikselle uusia sotureita ja heidät on jo aivopesty. He eivät oikeasti ole suomalaisia. Eikä Suomella ole heitä kohtaan mitään velvollisuuksia.

Haaviston toimet ovat sellaiset, että perussuomalaiset kiittävät tästä syötöstä suoraan lapaan. Vihreät ovat todella sokea puolue kun asettivat Haaviston edelleen ehdolle ministeriksi. Tämä soppa on takuuvarmana sille, että tammikuussa saamme nähdä gallupeissa muhivan jytkyn. Tästä keitoksesta voi alkaa keskustan ajolähtö, koska perussuomalaiset kasvavat juuri heistä eniten.

YLEn toimittajat pitävät suomalaisia idiootteina, kun he tekevät tappajista uhreja. Mikseivät he keskity kertomaan mitä Irakin ja Syyrian kansalaisille on tehty näiden Al-Holin leirien naisten toimesta?

Alan todella uskoa, että YLE on valemedia. Verovaroilla tuotetaan paskaa. Murhaajista tehdään uhreja. Onko niin, ettei arabin henki ole niin tärkeä?

Avainsanat: alhol, helvetinesikartano, isisvaimot, sotarikokset, ylevalemediana, murhaajistauhreja

056 Boikottia ja hameen alusia

Perjantai 8.2.2019 klo 18:58 - yrjöpoeka

Eurovision laulukilpailuja pukkaa ja sen mukana on aloitettu puheet boikotoinnista. Koska Israel oli voittaja viimekerralla niin tottakai meiltä löytyy niitä, joiden mielestä kisoja ei siellä saa pitää. Lisäksi jotkut ns. taitelijat eivät aio mennä paikalle. Heidän mielestään Israelin sotilaat ovat itsestään perkeleestä. Ilmeisesti sotilaiden tulisi ottaa kiltisti kuula kalloonsa ja suostua räjäytettäväksi. Ampujina ja räjäyttäjinä toimivat palestiinalaiset. Heillä on ikiaikaiset vihasuhteet juutalaisiin. Lisäksi heillä ei ole sotilasasuja. Vain hame.

Nämä boikotin puuhaajat pitävät epäoikeutettuna sitä, että Israelin miehet ovat sotilasasuissa kun he ampuvat siviilejä. Valitettavasti nykyaikainen sota ei ole verrattavissa vanhoihin ensimmäisen maailmansodan aikaisiin käytäntöihin. Silloin oli selvää vielä, että sotilaspukuiset ampuivat sotilaspukuisia. Tänään maailma on sellainen, ettei meistä kukaan tiedä milloin ja missä jokin ääriliikkeen ns.sotilas iskee tai räjäyttää ihmisiä. He eivät koskaan pukeudu sotilasasuihin, koska silloin he olisivat tunnistettavissa. Palestiinalaiset erityisesti haluavat olla sivilien seassa, jotta sotilasasuisten olisi vaikeampi ampua väkijoukkoon. Israelin sotilas on asepukuinen.

Boikotin aloittajien tulisi kertoa niille toiselle osapuolelle, että on fiksua pukeutua sotilasasuihin. Tämä siitä syystä, että kansainväliset lait koskettavat sotilasasuisia toisin. Heitä voidaan syyttää sotarikoksista ihmisyyttä vastaan. Palestiinalaisia ja muita maailman eri terroristijärjestöjä ei voi, koska he piiloutuvat siviilien sekaan. Minä pidän kaikkia aseissa olevia siviilipukuisia terroristeina ja heihin pitää soveltaa vain ja ainoastaan pikatuomioita. Heidät on ammuttava heti kiinni saamisen jälkeen. Ainoastaan sotilaspukuiset ovat turvassa. Antautuneet ja haavoittuneet sotilaat nauttivat kansainvälisen oikeuden suojaa.

Boikotoijien tulisi hieman enemmän pohtia mitä he suustaan hyvää tarkoittaen suoltavat. Arabihuivi kaulassa on hyvä jeesustella ja kertoa, että toisten tappaminen on oikeutetumpaa kuin toisten. Heille on normaalia, että siviilipukuiset terroristit saavat ampua sotilaspukua pitäviä Israelilaisia. Minulle molemmat väestöryhmät ovat samanveroisia. Minä en erottele heitä millään tavalla. Ainoa missä katson palestiinailaisten asemiesten olevan väärässä on juuri heidän tapansa piilottautua naisten ja lasten selän taakse. Minulle he ovat vastenmielisiä pelkureita. Mikäli haluaa suojata omaa kansaansa, pitää olla rohkeutta pukeutua omaan kansalliseen univormuun.

Kansalliset asevoimat ovat yksi itsenäisen kansakunnan kulmakivistä. Palestinnalaiset eivät ole tätä joko ymmärtäneet, tai sitten he kertakaikkiiaan haluavat piiloutua mummojen, naisten ja lasten kaapujen alle. Israelilaiset ovat muutamia kertoja joutuneet koko arabimaailman kohteeksi. Useiden maiden asevoimat ovat yrittäneet nujertaa tämän pikkuisen kansan. Joka kerta he ovat selviytyneet voittajina ja tuhonneet vastustajien asevoimat. Vihollisten keskellä on aivan selvää, että asevoimat vastaavat kaikkiin aseellisiin iskuihin.

Siinä on suomalaisten aivan turha boikotoida Euroviisuja. Kisat pidetään ja siellä on hyvä meininki. Toki tiedän sen, että näitä hameenhelman alla kyhjöttäviä pelkureita riittää.

Yksikään asepukuinen joukko ei iske kisoihin. Vain pelkurit. Hame heille.

Avainsanat: eurovisionlaulukilpailu, boikotointi, kaijakärkinen, sotilaspukuinenjoukko, sotarikokset

130 Venäjä murhaa puolestamme

Sunnuntai 16.10.2016 klo 18:12 - yrjöpoeka

Suomi ja viranomaiset pelkäävät tulevaa talvea. Venäjän viranomaiset antavat jo pieniä viestejä tulevasta. Me olemme olevinamme kauhuissamme. Samalla me ristimme kätemme kirkonkellojen moikuessa Venäjän armottomia tuhopommituksia Syyrian Aleppossa. Sadoittaen lapsia ja naisia tuhoutuu joka viikko. Meillä on hyvä ja rauhallinen mieli. Timo Soini hieman murehtii ja kirkonkellot moikaa.

Venäjä vähät välittää syyrian siviilien ahdingosta. Lisää pommituksia ja voimannäyttöä, jotta kaikki tietävät Venäjän olevan suurvalta. Juuri kuten me salaa toivomme. Mitä vähemmän on elossa olevia, sitä vähemmän on meillä huolta pakolaisista. Ei tarvita kaduille turvapartioita. Me pikkuisen kauhistellaan ja se on sitten siinä. No mitä nyt kirkonkelloje paukutetaan. Todellisuus on kuitenkin kiväärien pistimien kärjessä Eilen, tänään ja huomenna.

Yksi ongelma on, että Venäjän valtionkirstun varat ovat pikkuhiljaa taputeltu. Aikoinaan Neuvostoliitto yritti Ronald Reaganin aikana pyrkiä samaan kuin jenkit. Siinä kävi huonosti ja Neuvostoliitto on enää historiaa. Sama tilanne on juuri nyt käsillä. Naapurin valtionkassa kiehuu punaisella. Suurvallaksi pyrkivän sotakoneet vanhanevat yksissä vuorokausissa. Venäjä/Neuvostoliitto lähti siitä, että koneitten tarvitsi toimia vain tietyn ajan ja sitten painettiin uusia.

Nyt sotakoneitten painosmäärät eivät ole tähtitieteellisiä, mutta hinta on. Siitä syystä ja huollon puutteesta, sotakoneet on pian syöty. Ilman toimivaa ja hyvää huoltoa ei synny suurvallan armeijaa. Maailmassa on vain kaksi suurvaltaa. USA ja Kiina.Muualla on vahvempia sotavoimia kuin Venäjä. Sen veto-oikeutena on toimiva ydinase. Siitä ei Venäjälle ole mitään hyötyä. No.... on siitä se hyöty, että Kekkosen ajan suomettuneet ovat aktivoituneet ja täynnä Neuvos.. eikun Venäjän nuoleskelua.

Pian eduskunnasta nousee esille Putinin sponsoroima nainen. Hän ei päässyt vaaleissa kansanedustajaksi, mutta nyt, erään rahalaitoksen nimitysten takia kansanedustajuus on pian todellisuutta.Sitä tuossa pohdiskelin, että minkä ihmeen takia suomettuneet nousevat yhdesta ja samasta puolueesta. En mainitse nimiä, etteivät leimakirveen lyöjät pillastu. Naamat ovat aivan samat, kuin olivat perestroikan aikoina. Laulut ovat samat.

Puolustusministeri Jussi Niinistö otti kantaa Ahvenanmaan demilitarisointiin ja siitä nousi heti poru suomettuneiden joukoissa. Ministeri on oikeassa, että Suomi puolustaa omaa aluettaan ja Ahvenanmaa on osa valtakuntaa. Juuri nyt on oikea aika pohtia sitä omien turvallisuuspoliittisten intressien kautta. Samoin sitä on pohdittava myös Ruotsin kanssa. Suomella ja Ruotsilla on yhteinen huoli Itämeren turvallisuudesta. Ahvenanmaalla on siinä erittäin tärkeä asema.

Suurvalta pullistelun kiihkossa oleva Venäjä on juuri nyt täysin arvaamaton. Se sanoo yhtä ja tekee toista. Valehtelee kirkkain silmin, kuten teki viimeisten ilmatilamme loukkausten aikana. Tämän takia on Suomen pidettävä huoli koko valtakunnan puolustamisesta. Tuen Jussi Niinistön aloitetta ja toivon, ettei hän ministerinä anna suomettuneiden kävellä ylitseen. Näitä suomettuneita on myös omassa puolueessamme.

Näitten suomettumisen mestareiden takia ne kuuluisat Stasi-listat pidetään piilossa.

Avainsanat: venäjänsotarikokset, syyrianaleppo, suomenpankki, ahvenanmaanpuolustus, stasinlistat