Satunnaiset kuvat

Silloin joskus ennen

Uusimmat

Blogin arkisto

230 Minä lupaan ja vannon

Perjantai 1.12.2017 klo 12:30 - yrjöpoeka

Nyt on aika aloittaa ilmoitusten teko virkakoneistolle. Lähinnä ilmoitukset vastaanottaa tuttu poliisi. Lupaan olla ensivuonna erittäin ahkera tällä saralla. Lämmittely tarkoituksessa aloitan jo tämän vuoden puolella. Aloitan työn tutkimalla erilaisten hörhöjen suoltamia sepustuksia aatteistaan. Mistä tämä tomeruus nyt on tullut, kuulen kysymyksen?

Minä kuten moni muukin on käynyt armeija palveluksen. Siellä on vannottu juhlallisesti vala tai sitten annettu vakuutus. Vala velvoittaa jokaista meitä. Valan toisen kappaleen teksti on silkkaa asiaa. Lueskelin valankaavaa näin itsenäisyyspäivän alla ja sain vahvistuksen sille, että minun velvollisuuteeni on tehdä vallankumouksellisista liikkeistä ilmoitus esivallalle. Kirjoitan tuon kappaleen seuraavaksi, jotta muutkin muistaisivat sen.

Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaan koskemattomuutta, sen laillista valtiojärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa.”

Kuten valansisältö kertoo, minulla on velvollisuus heti tehdä ilmoitus kumouksellisista liikkeistä. Sama koskettaa myös muita liikkeitä, jotka haluaisivat muuttaa Suomen valtiojärjestystä. Kannustan jokaista valan tai vakuutuksen antajaa seuraamaan ääriliikkeiden julistuksia ja toimintaa. Kaduillamme ei tarvita epäjärjestystä lietsovia joukkioita. Kaikista uhkaavista joukkioista kaduilla on heti tehtävä ilmoitus. Suomi ja sen turvallisuuskoneisto on varustautumassa erilaisiin uhkiin ja niihin kuuluu myös tunnuksettomiin yhdenmukaisiin asuihin sonnustautuneet joukkiot.

Nämä joukkiot eivät kunnioita isänmaata ja sen esivaltaa. Nyt kielletty järjestö (Pohjoismainen vastarintaliike) ajaa yhteiskuntajärjestyksen muuttamista. Samalla se liehakoi myös itäisen naapurin sisällä vellovia ryhmiä. Minä uskon että näitä ryhmiä ohjaillaan Kremlin suuresta pajasta. On syytä ottaa hybridi vaikuttaminen tosissaan ja muistella valankaavaa. Pitänee laatia valmiiksi yhdelle A-4 lomakkeelle sopiva teksti. Päiväyksen ja ilmoitettavan ryhmän nimen voi jättää tyhjäksi, ne on sitten näppärä siihen lisätä.

Turvalliset kadut, sananvapaus, kokoontumisen vapaus ja vapaus mielenosoitukseen yhteiskunnan sääntöjen mukaan, ovat arvoja joita kannattaa puolustaa. Vajaan 65-vuoden kokemuksella voin yhtyä tunnetun kenraalimme Adolf Ehnroothin sanoihin: 

Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa.

Avainsanat: sotilasvalankaava, laillisenyhteiskuntajärjestyksenpuolustaminen, hybridivaikuttamisenuhka, tunnuksettomatyhdenmukaisiinasuihinpukeutuneetjoukot, adolfehnrooth

069 Onni täällä vaihtelee

Lauantai 26.9.2015 klo 0:18 - yrjöpoeka

Eilen näihin aikoihin koin hitusen onnea. Avasin sähköpostin. Siellä oli puoluesihteerin viesti, että olen jatkossakin puolueen jäsen. Viime eduskuntavaalien aikana ja erityisesti sen jälkeen, allekirjoittanutta kohtaan aloitettiin erottamiskampanja. Vaaleissa ehdokkaana olevat ja heidän liehittelijänsä kehittelivät syitä, miksi minut on erotettava.

Nyt saan jatkaa politiikan tekemistä ja sen aion totta vie tehdä. Liityin aikoinaan perussuomalaiseen puolueeseen sen avoimmuuden takia. Puolue oli silloin itsenäisesti ajattelevien ihmisten puolue. Se puhutteli. Se puhutti myös toreilla kansaa. Silloin kävimme todella hyvää ja avointa keskustelua toreilla kansamme tilasta. Puolueestamme etsittiin ja haettiin muutoksen tekijää.

Puolue oli pieni ja sillä oli harvalukuinen kannattaja joukko. Tekemämme työ ja avoimmuus kantoi hedelmää. Alun varovaisuus hävisi ja sen jälkeen ei edes puoluejohto uskonut missä väki toreilla menee. Me toreilla näimme sen ja se toteutui. Nousun mukana kasvoi myös huoli ja pelko, voimmeko hallita kaiken mukana tulevan. Tänään voin sanoa. Emme voi, ellemme uskalla sanoa: Jo riittää!

Suomi on demokraattinen valtio. Meillä on demokraattisesti valittu Eduskunta. Eduskunta on sisältään valinnut hallituksen ja se toimeenpanee enmmistön päätökset. Suomi on sitoutunut kansainvälisiin päätöksiin. Olemme sitoutuneet hoitamaan kansainväliset velvoitteemme. Kaikkia armeijan käyneitä sitoo sotilasvala/vakuutus.

Nyt sitä valaa/vakuutta uhmaa joukko häiriintyneitä kansalaisia. He huutavat iskulauseita. Niissä toistuu isänmaa, Niissä toistuu pelko. Suomen lippu on esillä ja leijonatunnus. Nyt on nähty Ameriikan Yhdysvaltojen rasistien tunnus, Ku Klux Klaanin huppuniekka väkivaltaisessa mielenosoituksessa. Polttopulloja heitellään. Jotkut puolueemme jäsenet kampanjoivat mielenosoituksen järjestämisen puolesta viikon päästä lauantaina. Paikkana Tornio.

Mielenosoituksessa vaaditaan laillisesti valitun pääministerin ja sisäministerin eroa ja vastustetaan maahanmuuttoa. Facebookissa haastetaan puolueen jäseniä mukaan Tornion elämöintiin. Juuri tällä hetkellä kaikkien pitäisi puolueessamme tukea hallitusta. Tukea sen tekemää työtä, vaikkei se joka hetki tuntuisi jasmiinin tuoksulta. Arki ja sen vaikeudet kuuluvat politiikan tekemiseen.

Juuri nyt tämä älämölö syö puolueemme ministerin kannatusta ja uskottavuutta. He ovat tehneet hyvää työtä ja se on vaarassa hukkua tämän likaveden mukana. Elämme vedenjakajalla. Nyt on aika miettiä, mitkä voimat rakentavat puoluettamme tulevaisuudessa? Ovatko ne huppupäiset, kaljamahat pullottaen huutavat Suomi neidon puolustajat?

Minusta parasta suomelle ovat tavalliset kansalaiset. Toisista välittävät, toisista huolta pitävät. Demokratiaan uskovat ja laillista esivaltaa kunnioittavat. Meillä on hyvä esimerkki Lähi-idästä. Siellä on romahtanut demokratia. Siellä on romahtanut laillinen järjestys. Kansalaisten on sieltä paettava sortoa ja kuolemaa. Tämäkö on mellakoinin perimmäinen tarkoitus? Epäjärjestys?

Sitä minä en ainakaan halua. Kukaan lähimmäisistäni ei sitä halua.

Meidän on yhdessä sanottava: Nyt riittää!

Avainsanat: perussuomalaisistaerotetut, sotilasvala, kukluxklan, suomineidonpuolustajat