Satunnaiset kuvat

Oikeusaputoimisto

Uusimmat

Blogin arkisto

154 Hyödylliset idiootit ja pakotteet

Keskiviikko 29.5.2019 klo 12:44 - yrjöpoeka

Otsikon mukaiset henkilöt eivät ole Suomelle hyväksi. Heitä tuntuu riittävän kaikilla tasoilla. Valtionhallinnosta maakuntiin ja kuntiin. Pääsääntöisesti nämä ovat hyödyllisiä itäiselle naapurillemme. Länsimaat eivät heitä tarvitse, he pärjäävät normaalien suomalaisten kanssa. Sitä vastoin Venäjä tarvitsee heitä kipeästi. Erikoisesti nyt, kun lännen asettamat pakotteet rajooittavat venäläisen eliitin arkea. Venäläiset ovat tunnettuja siitä, että he osaavat mieliustellä ja jakaa hyviä täkyjä, joilla idiootteja saadaan heidän ajatustensa tukijoiksi. Kauniilla naisilla kuorrutetut illalliset osuvat ja uppoavat.

Valitettavasti tämä on vaarallista kaikille Suomen suhteille länsimaihin. Suomen virallinen kanta on ollut ja on edelleen, että Suomi tukee kaikkia länsimaiden asettamia pakotteita. Vuoropuhelua se ei kuitenkaan koske virallisella taholla. Kaksien vaalien jälkeen eduskunnassa ollaan nyt oudossa tilanteessa. Kokoomus joutui vaalien jälkeen nielemään tuskaa, kun valta lipui sen käsistä. Heidän uskonsa oli sitä ennen, että SDP alistuu ottamaan juuri heidät hallituksen kakkosrooliin. Tuskaansa niellessään kokoomus ei huomannut olla tarkkana valiokuntapaikkojen jakamisessa puolueiden välillä.

Ulkoasiainvaliokunta menikin yllättäen perussuomalaisille ja sen johtoon siirtyi Laura Huhtasaari. Eurovaalien jälkeen hän on ilmoittanut lähtevänsä heinäkuussa Brysseliin. Silloin valiokunnan johtoon on nousemassa Tom Packale’n. Hän on tunnettu mielistelystään venäläisiä vallanpitäjiä ja heidän tekojaan kohtaan. Hänelle Krimin miehittäminen on Venäjän sisäinen asia. Julkisuudessa hän on myös ihmetellyt miksi Venäjää syytellään Salisburyn myrkkyiskusta. Myöskään Malesialaisen matkustajakoneen alasampuminen ei ollut venäläisten syytä. Näitä lukiessa ja mietiskellessä joutuu epätodellisen tunteen valtaan. Mistä maailmasta ovat hänen tietonsa? Kremlistähän se oppi tulee. Kremlistä tuli tieto maanpettureille talvisodan alla.

Tätä hyväuskoisten joukkoa riittää kaikkialle maahamme. Venäläiset ovat pitäneet hyvää yhteyttää erityisesti itäisen Suomen maaakuntiin ja kuntiin. Joka vuosi on useita tapaamisia ja silloin saunotaan ja juodaan naapuruussuhteiden parantamiseksi. Meno on täsmälleen samankaltaista kuin oli Neuvostoliiton aikana. Jokaisesta yhteydestä voi olla jossakin vaiheessa Venäjälle hyötyä. Tänään sitä hyötyö mitataan ulos esimerkiksi Kainuussa ja Suomussalmella. Tämä hyväuskoisuus on todella hämmästyttävää, kun muistaa mitä esimerkiksi Suomussalmi sai kokea talvisodan aikana. Parhaimmillaan Suomussalmella oli pitkälti yli 30000 tuhatta sotilaspukuista hyvän sanoman tuojaa. Onneksi silloin tajuttiin se, ettei kaikkiin kannata luottaa. Viisumit ja passit mitätöitiin ja maan alle joutui suurin osa tulijoista.

Venäjän suurlähettiläs Pavel Kuznetsov on vieraillut kuluneella viikolla Kainuussa. Maakuntavaltuuston puheenjohtajana toimiva Matti Mulari (kesk) on myös Suomi-Venäjä seuran puheenjohtaja. Nyt Kainuunliitto kertoo suurlähettiläälle toivovansa viisumivapautta Venäjän kanssa. Osa suomalaisista toivoi tätä takavuosina. Onneksi Venäjä näytti ne oikeat kasvonsa ja asia on lakaistu pysyvästi maton alle. Nyt hyväuskoiset toimijat antavat eväitä Venäläisten propagandalle. Sen he taatusti myös tekevät. Minä en ymmärrä mistä historiasta nämä nykyiset toimijat ammentavat oppinsa?

Nyky Suomessa on voimia, jotka ovat valmiita myymään maansa. Tekisi mieli kirota… &11#/1&!

Avainsanat: venäjänvastaisetpakotteet, ulkoasiainvaliokunta, tompackalen, suomivenäjäseura, mattimulari, suomensyöjät

125 Suomen syöjät vallassa

Perjantai 1.6.2018 klo 13:12 - yrjöpoeka

Kokoomus yrittää nyt kaikin keinoin kertoa, että perustuslakivaliokunta on syyllinen, jos sote-soppa kaatuu. Jokainen joka on viimeisen viikon aikana lukenut ja luunnellut johtavien kokoomuslaisten puheita, voi itse nähdä oikean totuuden. Kokoomus sen kaataa, mutta kansalle pitää osoittaa muut tahot syyllisiksi.

Ben Zyskowitcz on nyt lausahtanut, että oli virhe antaa perustuslakivaliokunnan puheenjohtajuus vasemmistolle. Ei tällaista lausumaa usko kukaan suomalaisen koululaitoksen läpäissyt. Kokoomuslaiset ovat kuitenkin oma lukunsa. Yksikään puolue ei luovuta vaaleilla saatua valtaansa pikkupuolueille. Kokoomus straappien tehtävänä on nyt pelastaa ne tuhkat pesästä ja syyttää vasemmistoa. Minusta tuntuu, että valiokunnassa on enemmän hallituspuolueiden edustajia kuin opposition edustajia. Näinhän se jako on vaalien jälkeen mennyt.

Viikonloppuna ensin Orpo kertoi, että tarvittaessa hanke kaatuu, jos se ei tuota asetettuja tavoitteita. Sipilä kertoi seuraavana päivänä hallituspuolueiden sitoutuneen hankkeen läpiajamiseen. Sen uskon että keskusta on hankkeen takana. Sipilän puolueella ei ole väliä miten sote-soppa kiehuu, kunhan ehdittäisiin runnoa kepun mielihalu maaliin, eli uudet uljaat maakunnat. Näistä ovat nyt tulossa ne keskustan rahanjaon välikappaleet omille joukoille. Keskusta on vuosien aikana ymmärtänyt sen, että suurin osa sen hallitsemista reuna-aluieden kunnista kuolee ja valta on oikeasti maakunnilla.

Muutamia vuosia sitten Tarja Halonen ja Erkki Tuomioja olivat vallankahvassa. Presidentin ja SDPn vahvalla tuella Suomen puolustusvoimien asemaa alettiin heikentää. Saivat aikaiseksi miinakielto. Onneksi maailma on täynnä nykyisin nörttejä. Siksi nyt ei enää ole huolta siitä, etteikö maisemiin saataisi räjähtäviä esteitä. Silloin vasemmisto ja juuri Halonen leimautui Suomen syöjiksi.

EU on kiristämässä aselainsäädäntöä ja tunnetusti Suomen pikkunilkit haluavat olla vielä tiukempia tulkinnoissaan. Suomalaiset metsästäjät ja aseharrastajat ovat joutuneet nyt suomalaisen virkakoneiston silmätikuiksi ja näyttää oikeasti siltä, että hallitus antaa sen tapahtua. Toisaalta vallassa ovat sellaiset oikeistolaiset tuulet, jossa kokoajan vaaditaan lisää lakia ja järjestystä. Siihen sopii sekin, että kansalaisilta viedään kaikki ritsoja tehokkaammat aseet. Nykyinen köyhiä kurittava politiikka aiheuttaa tyytymättömyyttä. Siksi oikeistolainen hallitus antaa kaiken tapahtua ja suorittaa aseriisunnan.

Jatkossa ei aseiden parissa touhuavien tarvitse syyttää vasemmistoa ja vihreitä Suomen syöjiksi. Kyllä nämä nykyiset politiikko nulkit ja tyttelit ovat vielä pahempia. Ilmeisesti tulevaisuudessa on jälleen palattava 100-vuoden takaiseen tilanteeseen. Pohjanmaalla miehet lähtivät riisumaan Venäläisiä santarmeja ja sotilaita aseista. Koska lähdettiin yön pimeydessä ja aseita oli vähän, köyhät isänmaan asialla olleet miehet ottivat käsiinsä teräviä heinäseipäitä. Liekkien loimotuksessa eivät vastustajat tarkoin nähneet ja uskoivat kaikilla olevan pistinkiväärit. Heti pidätyksien jälkeen heinäseipäät vietiin takaisin oikeaa tarvetta varten ja otettiin käyttöön venäläisiltä saadut aseet.

Tulevina itsenäisyyspäivinä on varmasti sykähdyttävää nähdä maakuntajoukkojen marssivan heinäseipäiden alla. Puukot on myös joukoilta poistettu, koska suomalaiset tappavat eniten puukoilla.

Avainsanat: kokoomussyyllistäävasemmistoa, benzyskowitcz, aselaisäädännönmuutos, suomikiristäälakeja, tarjahalonenjamaamiinat, suomensyöjät, maakuntajoukotjaheinäseipäät

152 Menneisyyden kaikuja

Perjantai 28.7.2017 klo 14:10 - yrjöpoeka

Vuosikymmeniä sitten elettiin Kekkosen aikaa. Samaan aikaan oli myös suomettumisen aika. Oli taistolaisuuden aika. Puolueettomuudesta kohkattiin kovasti ja laadittiin naapurimaan Neuvostoliiton kanssa yhteisiä kommunikeoita. YYA-sopimus oli johtavien politiikkojen yhteinen mantra. Vain muutama isänmaallinen ihminen uskalsi asettaa silloiset liturgiat oikeisiin mittasuhteisiin. Heidän osansa oli silloin hylkiön osa. Johtava eliitti Kekkosen johdolla rusikoi heitä olentakaa ja nimitti heitä neuvostovastaisiksi.

Neuvostoliitto romahti ja Kekkosen seuraajilla meni suu kiinni. Vuosikymmenet ovat kuluneet ja nyt kuuluu kuin kaikuja menneisyydestä. Politiikot ovat todella pitkäaikaisia ja sitkeitä. Silloisia politiikkoja istuu edelleen eduskunnassa ja muilla näkyvillä paikoilla. Samoin sen aikaisia jäsenkirjoilla valittuja virkamiehiä istuu edelleen muistelemassa entisiä hyviä aikoja. Venäjän aloitettua pullistelunsa ja sotavoimiensa esittelyn, nämä menneisyyden haamut ovat heränneet.

Maailma on Neuvostoliiton jälkeen muuttunut avoimeksi ja tieto kulkee ihmisten ja kansojen välillä nyt hyvin nopeasti. Naapurimme on hyvin seurannut vanhojen jäärien aloittamaa julkista nuolentaa. Siksi Putin esitti nyt vierailullaan melko suorasukaisesti mukavia yhteisiä sotaharjoituksia puolueettomille maille. Samoin hän esitti kutsun tulla Venäjän ja Kiinan sotilasparaatia katsomaan ja tulevina vuosina osallistumaan. Julkisuudessa eivät johtavat politiikot ole lausuneet asiasta mitään.

Varmaan makustelevat sitä mielessään ja erityisesti Väyrynen ja Ilkka Kanerva ovat valmiina kertomaan, kuinka isänmaa tarvitsee juuri nyt heitä. Väyrynen ottanee tämän puolueettomuuden presidenttikisan aiheekseen ja on valmiina sopimaan uuden YYA-sopimuksen. Näitä minun sanastossani isänmaan pettureita ja nuolijoita riittä kaikilla tasoilla. He ovat iäkkäitä, mutta vetelevät vielä lankoja politiikan huipulla. Heidän puheitaan kuunnellaan ja ne julkistetaan, koska lehdistössä on mukana myös nuolemaan valmista porukkaa. Näitä viimeisiä polittisilla jäsenkirjoilla valittuja politiikan toimittajia Putinin avaus varmaan miellyttää.

Onneksi meillä on preisdenttinä Niinistö. Sauli Niinistö. Hän uskaltaa sanoa myös Putinille keiden joukoissa Suomi harjoittelee. Tämä hyvä. Vielä parempi olisi ollut kun olisi sanonut Putinille suoraan, että älä horise joutavia. Kauppaa voimme käydä, mutta oman maan puolustamisen ja sotilaallisen valmiuden me hoidamme itse. Suomi valitsee itse keiden kanssa harjoittelee ja ei kannattaisi kuunnella kaikkia horisijoita. Stalin kuunteli myös aikoinaan vääriä nuoleskelijoita ja talvisota oli hänelle varmasti järkytys.

Viimeisten vuosien aikana tämä nuoleskelija joukko on astunut esiin. Tunnistat heidät siitä, kun sanot taikasanan Nato. Heidän puheensa puuroutuu ja suusta saa kuuluville vain yhden ainoa sanan. Sana on natokiima. He eivät pysty keskustelemaan niiden kanssa, jotka reilusti näyttävät väriä ja kertovat keiden joukossa Suomen pitää harjoitella. Näitä natokiima sössötäjiä on erityisesti vasureissa ja perussuomalaisissa. Keskustassa heitä asuu myös jonkunverran.

Kaikkien suomensyöjien pitäisi muistaa miten isäaurinkoinen palkitsi niitä suomalaisia, jotka kiiruhtivat itäiseen onnelaan. Heille annettiin pala maata. Valitettavasti maan alta.

Avainsanat: urhokekkonen, puolueetonsuomi, yyasopimus, menneisyydenhaamuja, venäjäehdottayhteisiäsotaharjoituksiasuomelle, natokiima, suomensyöjät

133 Baltic Sea

Perjantai 21.10.2016 klo 17:57 - yrjöpoeka

Tuolla nimellä tunnetaan vesialue, jota ovat riivanneet saasteet. Rantavaltiot ovat surutta laskeneet viemärinsä suoraan tähän altaaseen. Viime vuosina olemme toistuvasti nähneet uutislähetyksissä vihreän massan peitossa olevaa vettä. Suomalaisten tuella ja työllä on vihdoinkin saatu jotakin rotia suurvalta Venäjän suurten kaupunkien puhdistamoihin. Meidän siis pitäisi nyt olla oikein tyytyväisiä?

Mitä vielä. Tyytyväisyyteen ei ole aihetta. Maamme tekemää työtä Putin kunnioitaa nostamalla sotilaallisen uhittelun kiitokseksi. Venäjä käyttäytyy kuten kaikki muutkin roistovaltiot. Ne purevat kättä, joka on juuri ollut auttamassa. Kaiken lisäksi Putinin käskystä, Venäjän taistelukoneet loukkaavat meidän ilmatilaamme. Keskusteluista ei tule mitään tolkkua, koska tsaarin jälkeläinen valehtelee päin naamaa. Samalla syyttäen kaikkia muita. Aivan kuten Donald Trump. Ovatko he sukua toisilleen?

Kaiken huipuksi kotimainen suomettunut nöyristelijöiden joukko esittää, että syy onkin meissä. Heidän mielestään meidän ei pitäisi parantaa sotilaallista valmiutta, vaan nöyrästi hyväksyä kaikki. Onneksi valtiomme johdossa on selväjärkisiä, joille isänmaan rajojen loukkaamattomuus on tärkeää. Juuri siitä syystä puolustusministeri Niinistö nosti esille Ahvenanmaan demilitarisoinnin . Niinistön mukaan tämä on ongelma.

Viesti on selvä ilmoitus naapurimme pullistelulle. Maamme aikoo puolustaa koko aluettaan ja tarvittaessa pyyhkii sotaväellä demilitarisointia. Ruotsi oli aiemmin jättänyt oman Gotlannin saaren puolustamisen herran haltuun. Nyt sinne on pikaisesti lähetetty komppania sotilaita. Julkisuudessa tätä liikettä pidetään aivan jonninjoutavana. Sitä se ei kuitenkaan ole. Se on selvä viesti kaikille mereen rajoittuville valtioille siitä, että Ruotsi puolustaa aluettaan tarvittaessa asevoimin.

Tähän samaan sarjaan kuuluu mielestäni myös ministeri Niinistön ilmoitus. Maamme kunnioittaa tehtyjä sopimuksia. Ilmoitus kertoo jokatapauksessa muille, että näin toimitaan vain rauhan aikana. Kriisin syntyessä tilanne on toinen. Siksi on puolustusvoimien ja maamme johdon oltava valmiina muuttuviin tilanteisiin. Tästä annan kiitoksen maamme puolustuksesta vastaaville tahoille ja ulkopoliittiselle johdolle. Sosiaalidemokraattien Erkki Tuomiojan itkusta ei tarvitse nyt välittää. Hän on Tarja Halosen kera kaikkein pahimpia Suomen syöjiä. Tämä on minun henkilökohtainen mielipiteeni.

Miksi nostin otsikoksi nimen Baltic Sea? Suomessa aluetta kutsutaan Itämereksi. Miksi, kun Suomesta katsoen sen nimen pitäisi olla Etelämeri. Ilmeisesti meillä edelleen kunnioitetaan Ruotsinvallan aikaista nimeä, koska meri on sieltä katsoen Itämeri. Kaikilla Baltian mailla on samankaltaiset, jollei vieläkin huonommat muistot Venäjästä ja sen toimista alueella. Siksi käytän nyt mieluimmin nimeä, joka liittyy alueen maiden kohtaloihin.

Veteraanit ovat aina sodan jälkeen kertoneet, kuinka Suomi on ollut puolustamisen arvoinen. Heidän viestinsä on ollut, että sitä sen on edelleen ja sitä on puolustettava. Samoin he ovat kantaneet huolta maanpuolustustahdosta. Me olemme paljosta kiitollisia veteraaneille. Myös meidän on ilmoitettava, että tämä maa on puolustamisen arvoinen.

Juuri nyt on hetki, jolloin me sanomme sen. Suomensyöjistä huolimatta.

Avainsanat: balticsea, rauhanmeri, suomensyöjät, ahvenanmaandemilitarisointi

092 Flirttailua

Torstai 29.10.2015 klo 11:25 - yrjöpoeka

En pidä siitä, että eräs itänaapurin oikeistopuolue koettaa flirttailla Perussuomalaista puoluetta ja puolueen jäseniä. Kaikenlainen kosiskelu on mielestäni lytättävä välittömästi. Itänaapurin ääripuolueet ovat valtapuolueen käsikassaroita ja sillä tiellä odottaa Siperia. Jokaisen suomalaisen tulisi ymmärtää historian opetukset. Suurvalta pelaa omia pelejään ja hyväksikäyttää hyväuskoisia typeryksiä.

Takavuosina oli olemassa niinsanottuja kotiryssiä ja he hoitivat suomalaisia hyväuskoisia typeryksiä. Myös tänään on havaittavissa samanlaisia ilmiöitä. Inhottavimpana esimerkkinä on Johan Bakcman. Hän on oman maansa syöjä pahimmasta päästä. Erilaisilla sosiaalisen median keskusteluareenoilla esiintyy myös lukuisa joukko ns.trolleja. Heidän tehtävänsä on ujuttaa jokaiseen keskusteluketjuun Venäjä myönteisiä juttuja. Samoin he haluavat häiritä muita.

Jostakin syystä historia on alkanut toistamaan itseään. 1930 luvulla elettiin aikaa, jolloin ääriliikkeet voimistuivat. Meillä oli oikealla ja vasemmalla omat äänekkäät huutajat, aivan kuten tänään. Vain se on poikkeuksena, että itärajan takana ei ole kommunistivaltio. Tästä huolimatta se käyttäytyy aivan samalla tavoin. Siksi äärivasemmalla olevat nuoleskelijat, esittelevät itseään suurina ystävinä. Historiasta pitäisi oppia myös se, että ystävät ensimmäisinä joutuivat epäsuosioon.

Olen itse ollut erittäin kriittinen maan myymisistä, erityisesti venäläisten omistukseen. 2011 vaalien alla se oli yksi minun vaaliteemoistani. Silloin se ei saanut vastakaikua. Nyt on onneksi osittain herätty siihen, että omistukset voivat johtaa suuriin ongelmiin. Tämä on erityisen ongelmallista lähellä itärajaa olevissa kunnissa. Venäjä on ilmoittanut oikeudekseen puolustaa kansalaisiaan ja heidän omaisuuttaan myös rajojensa ulkopuolella.

Tätä Venäjän uhkausta on uskottava. Heillä on nyt tarve pullistella sotavoimillaan. Siksi he ovat lähteneet myös Syyriaan. Suurvallan on saatava nykyaikaista sotakokemusta ja kenttäkokemusta eri aselajeilleen. Samalla kalusto kehittyy ja uudistuu. Sitä uudistusta odotellessa pienen Suomen on syytä olla flirttailemasta venäläisten kanssa.

Suomen on huolehdittava omasta vahvasta puolustuksestaan, yleisestä asevelvollisuudesta ja kansallisesta yksituumaisuudesta. Suomen on pikaisesti katseltava kumppaninsa lännestä.

Minä en flirttaile. Minä haluan Suomen liittyvän Natoon.

Avainsanat: venäläisetkosiskelevatperussuomalaisia, suomensyöjät, siperianvankileirit