Satunnaiset kuvat

Ensimmäinen oikea LOHI

Uusimmat

Blogin arkisto

085 Tosiasiat on tunnustettava

Torstai 7.7.2016 klo 14:22 - yrjöpoeka

Odottelin eilisen kirjoituksen jälkeen satikutia, mutta tämä päivä yllätti. Heti aamualkajaisiksi uutiset kertoivat useaan kertaan, kuinka puolueeni perussuomalaiset on enää takiaispuolue kannatusmittauksissa. Näin raju pudotus viime vaaleista, ennakoi todella rajua tappiota heti kuntavaaleissa. On todennäköistä, että ehdokaiden löytyminen on todella tuskan takana.

Eräs Kainuulainen vastustajani omasta puolueesta soitti minulle tänään. Aamun uutiset olivat saaneet hänet lopultakin uskomaan sen, että puolueemme tapa kulkea kohusta kohuun, vie meidät takaisin pienpuolueeksi. Keskustelimme aiheesta pitkään ja totesimme molemmat, että meille käy vaaleissa huonosti. Koska kirjoitan Kainuun korvesta, minua eivät kuuntele suurilla saappailla kulkevat. Puoluejohto on elänyt ja elää siinä harhassa, että julkiset kohut eivät puoluettamme heilauta.

Koska nyt on selkeä vertailupohja kahdessa muussa hallituskumppanissa, voimme nähdä kohujen vaikutukset. Milloinka huomataan, että muilla puolueilla ei ole jatkuvasti joku kohun keskipisteenä. Tästä aiheesta puhuimme tänään ja nyt soittaja tunnusti tosiasian, mikä oli vaivannut häntä pitkään. Soldiers of Odiniin liitetyt perussuomalaiset ja viimeisimpänä Veera Ruoho ja uusin kannatusmittaus olivat soittajalle olleet liikaa.

Jokainen meistä on huomannut kevään ja alkukesän aikana, että turha kohina maahanmuuton osalta on laantunut. Kansalaiset ovat nähneet kohinan lävitse tulijoiden olevan aivan tavallisia ihmisiä. Eilen oli Helsingissä mielenosoitus, jossa Suomi ensin-liike, esitteli teesejään. Paikalle oli tullut muutama joutilaisuuteen turhautunut ihminen mekkaloimaan. Vannoutuneet fanitkaan eivät enää lähde liikkeelle. Tosiasiat on tunnustettu.

Mielenosoituksesta kertovat uutiset ovat luokassaan säälittäviä. Siksi on suorastaan edesvastuutonta puoluejohdolta, antaa takarivin edustajien munata itsensä ja puolueemme. Valitettavasti alkaa näyttää siltä, ettei meillä ole enää paljoa munittavaa. Oksentamista tuntuu riittävän.

Kiitos soittajalle ja tosiasoiden tunnustamiselle.

Päivä on muutoinkin kulkenut hyviä latuja. Juhannuksen reissulla katkennut perhovapani sai tänään valmistajalta uuden varaosan. Kalliin vavan katkeaminen oli turhauttava ja välillä epäilytti, saako varaosia enää juuri tähän vapaan. Kiitokset Loopin Norjan yksikölle.

Tästä on tulossa hyvä kesä. Vapa on kunnossa ja lohiloma elokussa odottaa. Kaikenlisäksi tosiasiat puhuttavat ihmisiä. Tähän on tultu!

Avainsanat: takiaispuolue, tosiasiatontunnustettava, suomiensinliike