Satunnaiset kuvat

Taimenen väsytys 4

Uusimmat

Blogin arkisto

051 Hän on täällä taas

Lauantai 4.3.2017 klo 19:41 - yrjöpoeka

Suomussalmen koulutoimi ja allekirjoittanut on saanut olla rauhassa Hyrynsalmelaisen suomen mestarin mekastukselta viimeisen vuoden ajan. Nyt näyttää siltä, että tämä häirikkö on saanut itselleen tietokoneen ja sontatulvaa piisaa. Julkinen media ei toki suostu tämän pellen kirjoituksia julkaisemaan, mutta sosiaalinen media on hänen kenttänsä. Erityisesti Suoli24 kuten sitä kutsun. Kaikki törky on sieltä itsestään.

Ilmeisesti tätä äänikuningasta ei yksikään puolue ottanut listoilleen. Vuosia jatkunut mekastus sai nyt uutta puhtia ja on aivan varmaa, että hän syyttää allekirjoittanutta tästä. Viime kuntavaaleissa tätä mekastajaa ei tunnettu ja hän livahti listoille. Kun se huomattiin ja häntä ei otettu enää vakavasti, hän otti syytöksensä kohteeksi allekirjoittaneen. Nyt jokaisessa poliittisessa ryhmässä ollaan tietoisia siitä, että oikeampi paikka on jokin suljettu tila.

Tällä hermoilijalla on sellainen tapa, että hän avaa keskusteluketjun Suoli24 sivustolla ja vastaa siihen heti toisella nimimerkillä. Tunari kun on, hän ei tajua, että tapojansa ei voi muuttaa. Teksteistä näkee helposti, että yksi ja sama pelle suoltaa kymmenia aloituksia ja vastailee niihin itse. Katsoin juuri tuolta Suoli24 Suomussalmi sivulta, että useita aloituksia on tehty ja samasta kynästä.

Solvauksillaan hän luulee joidenkin äänestäjien muuttavan äänestyskäyttäytymistään hänen kirjoitustensa johdosta. Sekava kirjoittelu ei toimi, vaan paremminkin antaa mahdolliselle lukijalle pontimen tutustua solvauksen kohteeseen paremmin. Toisekseen tämä pelle ei ymmärrä yhtä asiaa. Allekirjoittanut tunnetaan kutakuinkin hyvin Suomussalmella. Ei sitä tunnettavuutta heilauta jonkun sekoilijan kirjoitelmat. Kiitos kuitenkin siitä, että hän jaksaa kirjoittaa nimeni oikein. Se on aina hyväksi.

Aina kun Suoli24 sivuilla aloitetaan nimeeni liittyvä ketju, siihen osallistuu vastustajiani edellisestä poliittisesta ryhmästä. Jokainen meistä on tapojensa vanki ja jokaisella meistä on tunnistettava kirjoitusjälki. Koska itse kirjoitan kohtuullisen paljon, silmä harjaantuu näkemään niitä tunnistettavia yhtymäkohtia.

Katsoessani tänään sivustoja, jossa nimeni mainitaan, niistä löytyy niitä vanhoja väittämiä samojen ihmisten toimesta. Kiitän siitä, että olette ansiokkaasti tuonut nimeäni esiin. Yksi toive minulla on. Keksikää edes jotakin uutta. Omat sisäiset fantasianne minun tekemisistäni, ovat aika kulahtanutta kauraa. Kaiken lisäksi, olette aikuisia miehiä ja käyttäydytte kuin olisitte karanneet Niuvanniemeltä. Hoitonne on kesken.

Olen kyllä otettu siitä, että ainoana polittisena toimijana minun nimeäni mainitaan eniten tuolla Suoli24 sivustolla. Muita poliittisia toimijoita kirjoittajat eivät tiedä ilmeisesti olevankaan. Vuosikaupalla olen saanut nimettömiltä kirjoittajilta huutia. Olen todella ilahtunut siitä, että mitä enemmän nimeäni mainitaan netin palstoilla, sitä paremmin hakukoneet minut löytävät. Kiitos tästä ilmaisesta mainostamisesta.

Tämä sama ilmiö räjähtää ilmoille heti, jos nimeni ja kuvani esiintyvät lehtien sivuilla. Kommentoinnit pullahtavat täyteen kaunaista kirjoittelua. Kukaan muu Kainuulainen politiikko ei pääse samaan. Olen hyvin otettu tästä.

Paskaa saa heittää. Muistakaa vain kirjoittaa nimeni oikein.

Kaikki julkisuus on politiikan tekijälle aina hyväksi.

Avainsanat: suomussalmenkoulutoimi, häirikköpiinaa, suomi24suomussalmi, ilmaistajulkisuutta

037 Esa Heikkinen palaa

Torstai 15.5.2014 klo 13:44 - yrjöpoeka

On aina mukava saada palautetta kirjoituksistaan ja tänään sain yhden peräti Hellssingistä asti! Asianajotoimisto Johanna Karkia Oy lähestyi minua vaatimuksillaan. Liitän vaatimuksen oheen sellaisenaan:

Yrjö Puurunen
'Hyvä uutinen oli kokouspaikalla jo odottamassa. Häirikkö, joka on
piinannut Suomussalmen koulutoimea oli saanut lopultakin kenkää
puolueesta. Kaiken lisäksi häirikkö on nauttimassa valtion täysihoitoa ja
päivätoimintaa. Kaikissa Kainuun kunnissa on eri keskustelupalstoilla jopa
ikävöity häirikön katoamista. Ei pitäisi ikävöidä, kohta hän on
riesanamme. Valitettavasti. Mutta ei voi esiintyä enää perussuomalaisena.
Mielenterveyspotilaana kylläkin.'
Julkisilla sivuillanne on kirjoitettu Esa Heikkisestä mm yllä oleva teksti
mistä pienellä paikkakunnalla ihmiset ovat pystyneet yhdistämään
kirjoituksen Heikkiseen ja myös siksi että olette aikaisemmin sivuillanne
kirjoittaneet kielteisesti Heikkisestä.
Kaikki tämä on aiheuttanut ja aiheuttaa Heikkiselle kärsimystä ja
vahinkoa, joten kehotan teitä poistamaan Esa Heikkistä koskevat
kirjoitukset välittömästi.

Johanna Karkia
Asianajaja, Helsinki
Esa Tapio Heikkisen asiamies

Asianajotoimisto Johanna Karkia Oy
Aleksanterinkatu 17 (WTC)
PL 800
00101 Helsinki
puh. 09-321 8821
faksi 09-412 9299

Uusi osoite alkaen 25.5.2014
Asianajotoimisto Johanna Karkia Oy
Unioninkatu 22
00130 Helsinki
puh. 09-321 8821
faksi 09-412 9299

Näin siis olemme palanneet tietyllä tavalla lähtöruutuun. Tapaus Esa Heikkinen palaa kummittelemaan hieman toisessa muodossa. Tähän asti hän on aiheuttanut mittaamatonta kärsimystä Suomussalmen kunnan koulutoimen henkilöstölle ja kunnan luottamusmiehille. Viitisen vuotta Esa Heikkinen sai solvata kaikkia muita ja hänen toimiinsa ei mitkään kehoitukset auttaneet. Nyt hän on saanut kärsimystä minun vaatimattomista kirjoituksistani ja laittanut asialle virallisen toimiston peräti Hellssingistä!

Esa Heikkinen menetti tavallisen kansalaisen koskemattomuuden yksityisyyteensä heti lähdettyään mukaan politiikkaan. Politiikkona hänen tulee kestää huomattavasti enemmän julkista itseensä kohdistuvaa arvostelua. Hän vielä mainosti itseään eri solvauspalstoilla ja omalla nimellään! Häntä ja hänen toimiaan voi arvostella ja pitää arvostella, koska hänen julkaisemansa solvaukset muista ihmisistä, eivät voineet millään muotoa kuulua kunnavaltuutetun rooliin.

Yksityisen henkilön kohdalla olisin kirjoittelussani varovainen. Tässä en.

Avainsanat: asianajotoimistojohannakarkia, esaheikkinen, suomussalmenkoulutoimi, kansalaisenyksityisyys