Satunnaiset kuvat

Joulupaivä 2000

Uusimmat

Blogin arkisto

050 Ääripäät

Sunnuntai 10.4.2016 klo 12:20 - yrjöpoeka

Tapaus kiemunki osoittaa lopullista nukahtamista todellisuudelta. Oman paikallisyhdistyksen täydellinen anteeksianto kaikista möläytyksistä kertoo täydellisestä rappiosta. Varmaan tuntuu hyvältä tällainen tuki julkisesti. Kuntavaaalit siintävät ajatuksissa ja kauempana seuraavat eduskuntavaalit. Hienoa on nyt porskutella.

Valitettavasti omien tuki ei riitä. Vaikka tällä seudulla ei ole yhtään kiemunkia, roiskeet lyövät tänne syrjäseudulle asti. Voimme unohtaa kuntavaalit ja asemien pitämisen. Voimme tulevaisuudessa lyödä rintoihimme ja ilmoittaa kaikille, että me teimme sen aivan itse. Me olimme mukana tekemässä persuista takiaispuolue. Surkuhupaisaa on tämä meno.

Tiedotteessaan yhdistys katsoo kiemungin joutuneen vääristelevän median ajojahdin kohteeksi. En tiedä mitä he ovat lukeneet, mutta kohde itse on ollut ylpeä sanomisistaan ja ei ole asettanut median kirjoituksia valheellisiksi. Päinvastoin, lyönyt lisää löylyä. Olisivat olleet edes hiljaa. Luulen kyllä, että yhdistys on kiemungin oma juttu julkilausumineen päivineen. Itse kirjoittaa, itse julkistaa ja itse päättää. Halu olla julkisuuden valokeilassa sumentaa kaiken.

Vain yksi perussuomalainen nainen on julkisesti kertonut, että häntä hävettää kantaa perussuomalaisten tunnuksella varustettua paitaa. Juuri tämän kiemungin möläytysten takia. Siitä annan hänelle täydet pisteet. Naisena hän on myös muulloin uskaltanut julkisesti kertoa olevansa erimieltä äijäenemmistön kanssa. Tämä tuli vahvasti esille sukupuolineutraalia avioliittolakia käsiteltäessä. Arja Juvonen on antanut kasvot sille oikealle perussuomalaisuudelle. Muilta se alkaa olla kadoksissa.

Kyselin kainuulaisilta kansanedustajilta naamakirjan kautta, mitä he aikovat tehdä ja mitä he sanovat, Hyrynsalmen vastaanottokeskuksen sulkemisesta. Kyselyäni pidettiin ilmeisen vähäpätöisenä, koska siihen ei tullut vastausta. En toki laittanut sille mahdollisuudelle suuria odotuksia. On huomattavasti helpompaa käydä tupailloissa kehumassa hallituksen saavutuksia.

Valitettavasti nykyiset kansanedustajat ovat lukeneet huonosti Santeri Alkion ajatukset. Nyt he tupailloissa toistelevat, että muistakaa kurittaa veroilla vähäosaista. Alkion tarkoituksena oli kuitenkin puolustaa vähäväkistä kansaosaa. Kuten pääministeri on sanonut, kaikkien on osallistuttava talkoisiin, tarkoittaen vähäväkisiä. Ne joilla on paljon, voivat siirtää verorasituksensa Panamaan.

Muualla Euroopassa on ollut mallina se, että ensimmäisenä haasteeseen vastaa pääministeri. Ei Suomi voi olla huonommassa asemassa, Nyt tarvitaan Sipilältä vahvaa osallistumista yhteisiin talkoisiin Panaman hyväksi. Piskuinen Islanti antoi hyvää esimerkkiä. Englannin Cameron on avannut omat tilinsä ihmisten arvioitaviksi. Meillä kuoret ovat pysyneet suljettuina. Todennäköisesti osa kuorista on eri asianajotoimistojen kautta lähetetty Panamaan.

Nämä arviot ovat aivan omiani. Tarkennan tätä siksi, kun minulta kysyttiin mihin perustan sanomiseni. Omia arvioita, joita on suodattunut julkisuudesta.

Kiemunki ja Sipilä. Kaksi ääripäätä. Toinen ääripää sanoo aivan liikaa ja toinen kieltäytyy sanomasta liikaa?

Avainsanat: vääristelevämedia, sukupuolineutraaliperussuomalainen, varainsiirtokuoripanamaan